Şimdi Ara

12 yaşındaki kız annesini bıçakladı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Antalya’da 12 yaşındaki kız çocuğu, geceyi sevgilisinin evinde geçirdiği için kendisiyle tartışan annesini bıçakladı.

OLAY dün saat 15.00 sıralarında yaşandı. Annesi E.E. (35) ile yaşayan M.E., iddiaya göre önceki gece erkek arkadaşında kaldı. Öğle saatlerinde eve dönen M.E. ile annesi tartışmaya başladı. Tartışma sonunda M.E. annesini bacağından bıçakladı. Komşuları tarafından hastaneye götürülen E.E. tedaviye alınırken, polisi arayan kızı, “Annemi bıçakladım. Gelip beni alın” dedi. M.E. gözaltına alınırken, yarası ağır olmayan E.E., tedavisinin ardından taburcu edildi. M.E. kendisini görüntüleyen gazetecilere, “Beni sinir etti, annemi bıçakladım. Dün gece sevgilimle kaldım. Annem eve gelmeyeceğimi biliyordu, ama bu yüzden kavga etmeye başladı. Ben de bıçakladım” dedi. Polis merkezine götürülen E.E., “Kızımla tartıştık, beni bıçakladı. İnsan evladından nasıl şikâyetçi olur? Ben şikâyetçi olmak istemiyorum” dedi. M.E., sağlık kontrolünün ardından Çocuk Şube Müdürlüğü’ne
    teslim edildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: darklord92

Antalya’da 12 yaşındaki kız çocuğu, geceyi sevgilisinin evinde geçirdiği için kendisiyle tartışan annesini bıçakladı.

OLAY dün saat 15.00 sıralarında yaşandı. Annesi E.E. (35) ile yaşayan M.E., iddiaya göre önceki gece erkek arkadaşında kaldı. Öğle saatlerinde eve dönen M.E. ile annesi tartışmaya başladı. Tartışma sonunda M.E. annesini bacağından bıçakladı. Komşuları tarafından hastaneye götürülen E.E. tedaviye alınırken, polisi arayan kızı, “Annemi bıçakladım. Gelip beni alın” dedi. M.E. gözaltına alınırken, yarası ağır olmayan E.E., tedavisinin ardından taburcu edildi. M.E. kendisini görüntüleyen gazetecilere, “Beni sinir etti, annemi bıçakladım. Dün gece sevgilimle kaldım. Annem eve gelmeyeceğimi biliyordu, ama bu yüzden kavga etmeye başladı. Ben de bıçakladım” dedi. Polis merkezine götürülen E.E., “Kızımla tartıştık, beni bıçakladı. İnsan evladından nasıl şikâyetçi olur? Ben şikâyetçi olmak istemiyorum” dedi. M.E., sağlık kontrolünün ardından Çocuk Şube Müdürlüğü’ne
    teslim edildi.

Ben biliyorum onun eve gidince ne yapacağını kızına

Ey allahım neden bu yeni nesil bu kadar angut oldu

• Bide şikayetçi olmıcakmış bugün bıçaklar yarın keser, doğrar.

3 kuruşluk sevincimdi rezil yüzünü görmek..
  • 12 yaşındaki çocuk sevgilisinin(!) evinde kalıyor.
    Ne günlere kaldık!

Orijinalden alıntı: cruise06

12 yaşındaki çocuk sevgilisinin(!) evinde kalıyor.
    Ne günlere kaldık!

Çok doğru söylüyorsun. Ne günlere kaldık.
    Whatever weather, cold or warm
    Just let you know that, you're not alone
    Holla if you feel that you've been down the same road
  • yuh arkadaş ya ne ahlak kaldı ne bişey hem suçlu hem güçlü

Antalya�da 12 yaşındaki kız çocuğu, geceyi sevgilisinin evinde geçirdiği için kendisiyle tartışan annesini bıçakladı.

OLAY dün saat 15.00 sıralarında yaşandı. Annesi E.E. (35) ile yaşayan M.E., iddiaya göre önceki gece erkek arkadaşında kaldı. Öğle saatlerinde eve dönen M.E. ile annesi tartışmaya başladı. Tartışma sonunda M.E. annesini bacağından bıçakladı. Komşuları tarafından hastaneye götürülen E.E. tedaviye alınırken, polisi arayan kızı, �Annemi bıçakladım. Gelip beni alın� dedi. M.E. gözaltına alınırken, yarası ağır olmayan E.E., tedavisinin ardından taburcu edildi. M.E. kendisini görüntüleyen gazetecilere, �Beni sinir etti, annemi bıçakladım. Dün gece sevgilimle kaldım. Annem eve gelmeyeceğimi biliyordu, ama bu yüzden kavga etmeye başladı. Ben de bıçakladım� dedi. Polis merkezine götürülen E.E., �Kızımla tartıştık, beni bıçakladı. İnsan evladından nasıl şikâyetçi olur? Ben şikâyetçi olmak istemiyorum� dedi. M.E., sağlık kontrolünün ardından Çocuk Şube Müdürlüğü�ne
    teslim edildi.

Yazık vallahi.12 yaşında çocuk sevgilisinin evinde kalıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 12 yasinda ne sevgilisi lan biz o yasta evcilik oynardik..
  • Birazda annenin yerine koyun kendinizi ana yüreği bu. Ne yaparsa yapsın insan evladına kıyamıyor. Bu farklı bir şey. Bizler belki anlamıyoruz ama bu böyle.

Orijinalden alıntı: m4y

quote:

Antalya�da 12 yaşındaki kız çocuğu, geceyi sevgilisinin evinde geçirdiği için kendisiyle tartışan annesini bıçakladı.

OLAY dün saat 15.00 sıralarında yaşandı. Annesi E.E. (35) ile yaşayan M.E., iddiaya göre önceki gece erkek arkadaşında kaldı. Öğle saatlerinde eve dönen M.E. ile annesi tartışmaya başladı. Tartışma sonunda M.E. annesini bacağından bıçakladı. Komşuları tarafından hastaneye götürülen E.E. tedaviye alınırken, polisi arayan kızı, �Annemi bıçakladım. Gelip beni alın� dedi. M.E. gözaltına alınırken, yarası ağır olmayan E.E., tedavisinin ardından taburcu edildi. M.E. kendisini görüntüleyen gazetecilere, �Beni sinir etti, annemi bıçakladım. Dün gece sevgilimle kaldım. Annem eve gelmeyeceğimi biliyordu, ama bu yüzden kavga etmeye başladı. Ben de bıçakladım� dedi. Polis merkezine götürülen E.E., �Kızımla tartıştık, beni bıçakladı. İnsan evladından nasıl şikâyetçi olur? Ben şikâyetçi olmak istemiyorum� dedi. M.E., sağlık kontrolünün ardından Çocuk Şube Müdürlüğü�ne
    teslim edildi.

Ben biliyorum onun eve gidince ne yapacağını kızına

Ey allahım neden bu yeni nesil bu kadar angut oldu

facebook ve özentilik

• 13 yaşının altındaki çcuk annesini öldürse bile ceza almaz cezai ehliyeti yoktur. haberde ise şikayetçi olmaktan bahsedilmiş. haber yalan olabilir.

Kaynak:http://www.hurriyet.com.tr/gundem/15591820.asp Ama güvenmemek lazım yıllar öncesinin haberide olabilir ben çok şahit oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zohahahaha

13 yaşının altındaki çcuk annesini öldürse bile ceza almaz cezai ehliyeti yoktur. haberde ise şikayetçi olmaktan bahsedilmiş. haber yalan olabilir.

posta gazetesi ilk sayfada , bence bırakın ne yaparlarsa yapsın herkes kendi icin yaşıyor

iyi günler

teslim edildi.

12 yaşındaki kızın sevgilisimi oluyor artık

• 12 yaşında sevgilisiyle kalıyor. Evlencek kız nasıl bulcaz anlamıyorum :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Behlül Kaçar -- 20 Ağustos 2010; 19:01:53 >

Orijinalden alıntı: Onlyheves

12 yaşında sevgilisiyle kalıyor. Evlencek kız nasıl bulcaz anlamıyorum :S

kasaptan ciğer al o seni keser

Antalya’da 12 yaşındaki kız çocuğu, geceyi sevgilisinin evinde geçirdiği için kendisiyle tartışan annesini bıçakladı.

teslim edildi.

12 yaşında "sevgilisinin" olmasını geçtim, hadi annesiyle böyle ahlaksızca konuşmasını da geçtim ama "sevgilisinin" evinde bu yaştan kalması? Çocuğun geleceği ya otoyollarda ya da genelevde son bulacak.

Red Hot Chili Peppers | Eluveitie
    Muse | Dream Theater | Opeth | Rush
    South Park | Game of Thrones | Blade Runner | Star Wars

• aşkı memnu yaprak dökümü selana sihirli annem dizilerini izleye izleye bu hale geldiler
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.