Şimdi Ara

12. T.C Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
1
Favori
14.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • artofevil kullanıcısına yanıt
    + 1907 Hocam.
  •  12. T.C Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KayhanKaan

    quote:

    Orijinalden alıntı: TRojka

    quote:

    Orijinalden alıntı: KayhanKaan

    quote:

    Orijinalden alıntı: TRojka

    quote:

    Orijinalden alıntı: KayhanKaan

    quote:

    Orijinalden alıntı: TRojka

    quote:

    Orijinalden alıntı: KayhanKaan

    quote:

    Orijinalden alıntı: 2000watts

    Basbakanliktan istifa etmeden seçimlere girerse dogru olmaz. Bakalim ne olacak.

    Başbakanlıktan istifa ederse haşhaşiler Tayyibi tutuklamaya kalkar.
    Bu konuda bahse girebilirim.

    Tutuklanmasına neden olabilecek hiç bir suçu yok yani? Olur da tutuklanırsa kesin haşhaşiler?

    İlker Başbuğ un, Hanefi Avcı nın ve diğer askerlerin suçu varmıydı bilmiyorum ama tutuklandılar.
    Tayyip suçsuz demiyorum ama direk tutuklarlar bence.

    Tutuklayacak olan "haşhaşiler"se, Tayyip suçsuz diyorsunuz. Bu duruma da ne yazık ki sadece gülünebilir.

    Ben öyle bir şey demedim sen istediğin tarafa çekiyorsun
    Başbakanın karşısında bir çete var ve başbakan bunun önlemini alıyor.
    Satranç oynuyorlar kısacası.

    Recep Tayyip Erdoğan'ın tutuklanmaması mı gerekir sizce?

    Bu bencelik bir olay değil.
    Suçu varsa kaçışı olmaz bir gün mutlaka cezasını çeker.


    Kenan Evren'ı kurduğu düzende bile ceza ancak 97 yaşında buldu. Tayyip 150'yi görse ona bir şey olmaz. Onu tutuklayıp, yargılayıp, cezasını onaylayıp, cezaevinde tutabilecek güçlerden illa ki birisinin gücü yetmeyecektir şu saatten sonra. Suçu varsa da demiyorum. Bu saatten sonra ona bir şey olmaz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilemezsinki

    quote:

    Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni


    quote:

    Orijinalden alıntı: bilemezsinki

    quote:

    Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni


    quote:

    Orijinalden alıntı: bilemezsinki

    onca yolu tüneli babanızın partisi yapmadı degilmi? Çin atasözü der ki ; hiç kimse görmek istemeyen birisi kadar KÖR OLAMAZ

    bende ülkenin herşeyini satsam bende yapardım.

    cart curtlarınızda öyle söylüyordu... Size söylüyorum arkadaş ! YAPAYDINIZ elinizi kolunuzu tutanmı vardı?.... ama ancak böyle çamur atarsınız.

    ülkeyi karış karış satmak iyi bir şey olmadığı için yapmamışlardır belki arada kafanı kullan tavsiye ederim.

    Bence kafayı kullanıp stratejik adımlar atma konusunda sizinkiler zafiyet içindeydiler. Ziraa bazı şeylerin oluşması için birşeylerden vazgeçebilmek yada elini taşın altına koymak gerek ifadesini hatırlatayım...

    Simdi illa ki söyliyeyim yani ; atanızdan bu yana süregelen amerika kucagina oturmus bir türkiye vardı. avrupa ne bok yese ne yapsada iyidir dediniz kültürdür çağdaşlıktır dediniz. adamlar milletinizi aptallaştırmak için bin ton strateji güderken sizin elinize verilen elma şekerlerine aldandınız.

    bugün saygınlık konusunda gecmisten bu yana bi iyice incele bakayım hangi hükümet devrinde böyle özgüven ve otorite oluşmuş. bir yerlerin satıldıgı olayı da ağzınıza sakız oldu. incirligi ak parti satmadı boğazı inönü verdi ve dahası birçok sözleşmeler antlaşmalar sabaha kadar devam eder böyle.... esas elinizi vicdanınıza koyun ve mantıkla akılla siz düşünün.

    Bu ülkeyi Amerika'nın kucağına iten RTE ve Özal ekolünün ilk temsilcisi Menderes'tir. Rıza Pehlevi'den aşağı kalır yanı yoktur Amerika sevdasında.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ayanozer

    Logosuna bile yol yapmış la

    gece gece iyi güldürdün
  • Ekonomi konusundaki cahilliğinize webbie cevap vermiş. Hala montaj dediğiniz ses kaydı konusundaki cahilliğinize de ben cevap vereyim. Gerçi size birşeyler anlatmaya çalışmak zaman kaybından başka birşey değil ama belki araştırma yeteneği körelmemiş arkadaşlarınız vardır içinizde.

    Bir ses kaydının montaj olup olmadığını anlamak için "his" yetmez. Ama belli başlı tekniklerle, alanında tecrübeli kişilerle rahatlıkla tesbit edilebilir. Eğer bir kişi ya da kurum kayıtlara sahte diyorsa, bunun gerekçeli raporunu vermek zorunda. Hele o kurum 4 aylık suskunluktan sonra, yetkililer ve mühendisleri kaldırılıp atıldıktan sonra montaj diyorsa daha bir dikkat etmek lazım. Siz montaj diyen tübitaktan rapor bekleyedurun, ben zaten yapılmış olan analizlerin dökümünü vereyim size.

    Guarded Risk - Joshua Marpet video analiz (türkçe altyazılı).http://www.youtube.com/watch?v=m2zb-liWGLU

    Yukarıdaki analizin pdf dökümü.https://app.box.com/s/f8xhe4yddkddceens797

    Audio Forensic Services - Paul Baker raporun türkçe çevirisi.http://www.demokrasidenetcileri.org/wp-content/uploads/2014/04/SES-KAYDI-ANAL%C4%B0Z%C4%B0.pdf

    Akustik mühendisi Kıvanç Kitapçı ses taklidi analizi.http://www.akademidergisi.com/2014/02/akademi-e-dergi-recep-tayyip-erdogan-bilal-erdogan-telefon-ses-kaydi-gercek-montaj-mi-uzman-bilim-adami-analizi.html

    Bu da Tübitak tan rapor isteyen milletvekiline verilen cevap.http://www.asalmedya.com/tubitak-montaj-dedi-ama-raporu-vermedi-2110h.htm




  • logo bile çalıntı..

    *Imf borcunu Erdoğan bitirdi. Ama iç borcu arttırarak bitirdi. Borçla borç kapattı yani.
    *Eğer o ses kayırları montaj olsa Erdoğan eminim ki Dünyadaki bütün laboratuvarlardan belge alır basına verirdi. Ama o tubitak mühendislerini kovdurmayı seçti sizce neden?
    *Soma'da patlama oldu. Çıktı 1907'de Abd'de de patlama oldu dedi. 2014'te yaşayıp 1900'leri örnek aldığımızı açıkladı.
    *Reza Sarraf'a hayırsever dedi. Reza Sarraf "Ben vergilerimle ülkeyi kurtardım." dedi. Karısı Ebru Gündeş kendisini vergi rekortmenliğinde geçti.
    *Kuyruğundan ayrılmayan Fethullah Gülen'i yuhalattı. Hakaret etti.
    *Berkin Elvan'ın annesini mitingde yuhalattı.
    *Şu anda başbakanlıktan istifa etmeli aslında Ama ederse başına neler gelebileceğini biliyor.
    *Müslüman geçindi ama "Allah gibi bizim de merhametimiz boldur" dedi. Allah'a ait özelliği kendine ithaf etti.
    *İsmet İnönü'ye, Ecevit'e demediğini bırakmadı.
    Ve cumhurbaşkanı olmaya hazırlanıyor kendisi.. Ne kadar güzel..

    ayrıca kendisi ve yandaşları Özal ve Menderes'i örnek alırlar. Bu iki insan Türkiye'nin şu ana Abd'ye bağımlı olmasının nedenidir. Türkiyeyi geriye götürmüş 2 insandır..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tom Hagen -- 4 Temmuz 2014; 1:34:42 >




  • Tom Hagen kullanıcısına yanıt
    Bir yöneticinin hareket ve metodları şahıslara göre şekillenemez. Sıraladığınız maddelerin tamamı kendi çıkarlarına ve hesaplarına uymayan tarafların kurduğu cümlelerdir. IMF borcunu kapatmak ne türlü olsa dahi bardağın dolu tarafından bakmadığınız için böyle geliyor. Ülkenin içeride kendi iç borçlarını kapatma süreci vs. vs. uzasın veyahut bazı durumlara mağruz kalsın, fakat abd'ye gebe kalmaktan bin kat iyidir diye düşünemediniz. Veyahut işinize gelmedi.

    Bugün baktığınızda gerek abd gerek diğer ab üyesi olan veyahut olmayan bütün ülkere karşı ezikliği kalmadı türkiyenin. ezikliği ve gebe kalışını geçmişten ders aldı bu millet. Yönetimde ataturkten tutunda özala kadar vesaire yönetime gelmiş ve etkisi oluşmuş her zevatı sayabilirsiniz. Hiçbirinin koyamadığı tavırları ve otoriteyi koymuştur. Dışardan bakıldığında karanlık görünen noktalara alakasız eleştiriler getirmek kolay. Ama işin içinde olan bilir. Gülen ve cemaati dahi bu konuda riayet etmediği veyahut amacının dışında bir takım fiili oluşumlara meyillerini gördüğü için alınan tavırları siz ; " bakın daha düne kadar birbirlerinden ayrılmıyorlardı şimdi ise durum bu " diye nitelendiriyorsunuz. Gerek cemaat gerek diğer dış etkiler hiçbirisi adamın duruşundan ve kararlılığından taviz vermesine sebep olamadı. Hadi sen ben şu bu yanıldık, bu oluşum milli irade ile gerçekleşti. onlar yüzler binler değil. Bu defa halka koyun dediniz. Melemeye devam dediniz. Ama halk neyin ne olduğunu bilmektedir. Daha iyi bir alternatifin sorgularını çok yaptı bu millet ama gördü ki bi rezil var bir de rezilin en rezili var. En az darbe ve yarabere ile nasıl kurturulur ve bu bataklığı temize çıkarırızın derdine düşmeye başladılar.

    El insaf.




  • TRojka kullanıcısına yanıt
    Ülkeyi bütün sınırlamalar ve dışa bağımlı yönetim haline getiren inönü ve yaverleri mi yoksa başbakan mı? lozan vb. her türlü abd kucağına oturtan sözleşmelerde başbakanın değil inönü ve eklentilerinin imzası var. dikkat ediniz.
  • Ak Parti adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP-MHP çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, BDP-HDP adayı Selahattin Demirtaş evet ilk turda Selo elenecek.
    2. turda ne olacağını bilmeyiz. Ama tabi büyük ihtimalle Cumhurbaşkanı RTE çıkar. Aslında sizin burda saçma sapan tartışmanız yerine kendi işinize bakmanız daha iyi olacaktır derim ben. Mesela Ak Partili biri ana muhalefet müdürü yada yavru muhalefet fln derse sana ne zararı var yada senin onu savunmanın ne yararı var yada CHP' li ya MHP' li birinin RTE' ye başçalan demesinin sana ne zararı var ya da savunmanın ne zararı var. RTE' yi sevmeyenler dürüst olup çok çalışacaklar zaten onun sistemi yürümez. RTE' yi sevenler de aynısını yapacaklar. Kim iyiyse o zaman o kazanır zaten. Ama eğriye eğri doğruya doğru konuştumuz zaman herkesin yanlışı vardır. Hiç bir siyasi parti lideri sütten çıkmış ak kaşık değil. O yüzden başınızı ağrıtmayıp bence kendi işinize bakarsanız ne hile işler ne de başka bir şey.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilemezsinki

    Ülkeyi bütün sınırlamalar ve dışa bağımlı yönetim haline getiren inönü ve yaverleri mi yoksa başbakan mı? lozan vb. her türlü abd kucağına oturtan sözleşmelerde başbakanın değil inönü ve eklentilerinin imzası var. dikkat ediniz.

    Bu yüzden Menderes Amerikan yalakası değildi yani?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilemezsinki

    Ülkeyi bütün sınırlamalar ve dışa bağımlı yönetim haline getiren inönü ve yaverleri mi yoksa başbakan mı? lozan vb. her türlü abd kucağına oturtan sözleşmelerde başbakanın değil inönü ve eklentilerinin imzası var. dikkat ediniz.

    Lozan'ın ABD kucağına oturmakla ne alakası var?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Canis Majoris

    quote:

    Orijinalden alıntı: bilemezsinki

    Ülkeyi bütün sınırlamalar ve dışa bağımlı yönetim haline getiren inönü ve yaverleri mi yoksa başbakan mı? lozan vb. her türlü abd kucağına oturtan sözleşmelerde başbakanın değil inönü ve eklentilerinin imzası var. dikkat ediniz.

    Lozan'ın ABD kucağına oturmakla ne alakası var?

    Lozan ve benzeri diye ifade ettim dikkatinizi çekerim. Oradaki sözleşmelerde ülkenin doğal kaynaklarını kullanım hakları ve kısıtlamasından tutunda genel bağımsız yönetimi engelleyen birçok maddeleri görmezden gelemeyiz heralde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilemezsinki

    quote:

    Orijinalden alıntı: Canis Majoris

    quote:

    Orijinalden alıntı: bilemezsinki

    Ülkeyi bütün sınırlamalar ve dışa bağımlı yönetim haline getiren inönü ve yaverleri mi yoksa başbakan mı? lozan vb. her türlü abd kucağına oturtan sözleşmelerde başbakanın değil inönü ve eklentilerinin imzası var. dikkat ediniz.

    Lozan'ın ABD kucağına oturmakla ne alakası var?

    Lozan ve benzeri diye ifade ettim dikkatinizi çekerim. Oradaki sözleşmelerde ülkenin doğal kaynaklarını kullanım hakları ve kısıtlamasından tutunda genel bağımsız yönetimi engelleyen birçok maddeleri görmezden gelemeyiz heralde.

    Mesela bununla ilgili birkaç maddesini buraya örnek olarak atın.




  • Elbette bu mümkündür.


    - Batı Trakya

    - Oniki Ada bir daha alınamamıştır

    - Patrikhanenin İstanbul’dan taşınması kabul edilmemiştir

    - Osmanlı borçları

    - Lozan Barış Antlaşması’nda çözüme kavuşturulamayan tek konu Musul meselesi’dir. Çözüme kavuşturulamayan bu mesele sebebiyle Irak sınırı çizilememiştir.

    - TBMM boğazlar konusunda taviz vermiştir. ( bu madde ayrıca montrö boğazlar sözleşmesine müdahil bir mevzuudur.)


    Ve ayrıca yasal kaynaklara girdisi kabul edilmeyen ve yasaklanan bir çok mevzularda dahildir ve burada onları yazarak aleyhime oluşacak durumları gözardı edemem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Serzeniş -- 4 Temmuz 2014; 3:12:20 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilemezsinki

    Elbette bu mümkündür.


    - Batı Trakya

    - Oniki Ada bir daha alınamamıştır

    - Patrikhanenin İstanbul’dan taşınması kabul edilmemiştir

    - Osmanlı borçları

    - Lozan Barış Antlaşması’nda çözüme kavuşturulamayan tek konu Musul meselesi’dir. Çözüme kavuşturulamayan bu mesele sebebiyle Irak sınırı çizilememiştir.

    - TBMM boğazlar konusunda taviz vermiştir. ( bu madde ayrıca montrö boğazlar sözleşmesine müdahil bir mevzuudur.)


    Ve ayrıca yasal kaynaklara girdisi kabul edilmeyen ve yasaklanan bir çok mevzularda dahildir ve burada onları yazarak aleyhime oluşacak durumları gözardı edemem.

    Bunlar mı ABD'nin kucağına oturduğumuz maddeler? Toprak kaybetmişiz bu gayet doğal savaşı kaybettik çünkü.Kazandıklarımız var kaybettiklerimiz var.Misak-ı Milli'nin %95 i elde edildi.Osmanlı'nın yapamadıkları başarıldı.Lozan'daki tek başarısızlık Musul'dur.Onu da ertelediğimiz için.Burada ben doğal kaynakların kullanımı hakkında,yönetime karışılması ve ABD'ye bağımlılık konusunda tek bir madde dahi göremedim.




  • Oyum sarigule

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canis Majoris kullanıcısına yanıt
    Burada maddelerin salt kelime olarak yazıldığı hallerine bakarsak haklısınız. Evet ciddiyim.

    Ama her maddenin alt sebepleri ve hesaplanan stratejik metodları irdelediğiniz zaman taa bu günümüze kadar akseden birçok sıkıntıları görebilirsiniz. Zaten hemen bu cevabı vereceginizi bekliyordum aslında.... " Bunlar mı? diye"


    abd ve stratejik öngörü hesapları yapan ülkelere bakınız ; adamlar 3 - 5 senenin hesabını yapmazlar. Ya da şimdilik bu kadarını alalım ötesi için yine düşünür ve çalışırız da demiyorlar. En ufak bir maddenin altında belki yüzlerce yılı etkileyecek sinsi hesaplar var.

    @hKD nickli arkadaşa ithafen ; Herkes akıl sahibidir mevzu onu neye ve nereye kullandığımızdır. Bize öğretilen ve papağanlaşmış bir toplum oluşturma sistemine göre hareket edilmesi dayatılanlara göre inanıp akledenlerden olsaydık bugün aynı safda yeralırdık...




  • Ulkenin başına sorun olsun diye doğdu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadaş insanlar hala Lozan'a laf söylüyor. Lozan yoksa sevr verelim. Onu seversiniz belki.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.