Şimdi Ara

12 saatte 1GB İnternet kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selam millet
    Bendeniz 3GS den iPhone4 e yeni gectim.Turkcell abonesiyim.Full paket kullanıyorum.1GB internet kullanımım var.Ayrıca evden ve işten wifi bağlantısını kullanıyorum.Yaklaşık 2 senedir iPhone kullacisiyim ve ilk defa başıma garip birşey geldi.iPhone kendi kendine internete giriyor ve son 12 saatte 1GB internet kotamin dolduguyla ilgili mesaj geliyor.Evde wifi bağlantısı var bugüne kadar 20 aydır bu sekilde kullandım bir ayda en fazla 700 MB kullanıyordum.Değişen nedir arkadaslar kafam basmadı bu işe sanırım Turkcell bana basıyor:)Konu hakkında bilgisi ve tecrübesi olanlar varsa bu platformda paylaşmalarını rica ederim.En azından bana yol göstermiş olursunuz.
    Saygılar.



  • icloud ile ilgili olabilir bir araştırın.
  • Turkcell bazen sapitiyor banada kontratiniz bitti diye msj atmisti 2 gun sonra dikkate almayin diye msj attilar. Online islemlerden bak istersen bi
  • İcloud sanırım yeni nesil veri depolayan sanal bir disk ancak benim bu uygulamayla hic alakam olmadı.Yuklude degil.Sizin sayenizde bilgi sahibi oldum.Ayrıca bu durumda birçok iPhone kullanıcısı kota sorunu yasamaz mı?Benim özelimde sıkıntı olmaması gerekir diye disunuyorum.
  • Online işlemlerinde kullanılabilir internet limiti
    0 kb yazıyor.Vaziyet aynı.
  • 532 yi aramalisin dostum ;)
    Her gun 5 tane musteri geliyor bunun gibi sorunlarla.Nesela bir musteriye 30tl yukledim3 gitti vb.
    532 musteri hizmetlerini araman lazim :)
  • ios 5 ise güncelleme yapıyo olabilir mi ?
  • Turkcell'den her şey beklenir. Gecen sene hiç kullanmadığım halde 120 TL internet parası çalmıştı benden.
  • 4.3.3 versiyonu kullanıyorum Turkcell'i aradım virüs kaçmış olabilir teknik servise götürün dedi iphoneda bildigim kadarıyla casus yazılım virüs gibi risk yok yaniliyormuyum?
  • 4.3.3 versiyonu kullanıyorum Turkcell'i aradım virüs kaçmış olabilir teknik servise götürün dedi iphoneda bildigim kadarıyla casus yazılım virüs gibi risk yok yaniliyormuyum?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sentez

    4.3.3 versiyonu kullanıyorum Turkcell'i aradım virüs kaçmış olabilir teknik servise götürün dedi iphoneda bildigim kadarıyla casus yazılım virüs gibi risk yok yaniliyormuyum?


    o ne biçim turkcell çalışanı ya... ne virüsüymüş bu :)
  • Vodafone internet kullanın kafanız rahat olsun derim ben. Canavar gibi çekiyor çok şükür. Hatta 2 cihazım var digerinde de tcell takılı, bazen daga tepeyee çıkıyoruz tcell in çekmediği çok yerde Vodafone sinyali aldım ben. 3g hızından da memnunum herhangi bir sıkıntı yaşatmadı bana internet konusunda çok şükür :) bı araştırın isterseniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TuffkiLLe

    Vodafone internet kullanın kafanız rahat olsun derim ben. Canavar gibi çekiyor çok şükür. Hatta 2 cihazım var digerinde de tcell takılı, bazen daga tepeyee çıkıyoruz tcell in çekmediği çok yerde Vodafone sinyali aldım ben. 3g hızından da memnunum herhangi bir sıkıntı yaşatmadı bana internet konusunda çok şükür :) bı araştırın isterseniz.

    Katılıyorum sana gun içersinde yogun olarak dh forum whatsapp , facebook , sahibinden gibi siteleri yogun bir sekilde kullanıyorum sıkıntı çekmiyorum. Üstelik kotam bitti derdi de yok :)
  • Bende 2 operatoru kullaniyorum herzaman turkcell 2 3 kat daha hizli . Sinyalde kuvvetli
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sentez

    4.3.3 versiyonu kullanıyorum Turkcell'i aradım virüs kaçmış olabilir teknik servise götürün dedi iphoneda bildigim kadarıyla casus yazılım virüs gibi risk yok yaniliyormuyum?

    Nod32 mi kaspersky mi kullanmak gerek diye sorsaydin. Hangi kafaya ulasip virus demis acaba :)
  • Benzer bir olay kısa süre önce benim başıma da geldi, Turkcell kullanıyorum 3 gün içinde 1 GB kota tükendi (neyse ki limitinde duran cinsindendi, ekstra yüklü bir para ödemeyeceğim). Kullanım detaylarını Turkcell'in sitesinden incelediğimde 87.800 KB lik datanın belirli aralıklarla indirildiğini, 7-8 tekrardan sonra da kotanın dolduğunu gördüm.
    Turkcell destek merkezinin cevabı "gerçekden data çekilmiş, iphone üzerinde yüklü bir program yapmış olabilir" şeklinde. Benzer bir olay diğer bir tanıdığımda da var, yaklaşık aynı tarihlerde aynı boyutlarda dosyalar indirilmiş, onunla ortak kullandığımız programları bulmaya çalışıyoruz, çünkü bir sonraki fatura döneminde yine 3 günde kotayı tüketebiliriz eğer dedikleri gibi bir hatalı program data çekiyor ise.





  • Telefon Jailbreak li mi öyle ise ondan dolayı da sorun yaşamış olabilirsin.
    Daha önceden bu şekilde sıkıntı yaşayanlar olmuştu JB li tellerde.

    Yanlız cevapta tam Turkcelle yakışan cevap olmuş bravo yani
  • ping servisinden kaynaklanıyor olabilir, ping surekli itunes ile iletişim halinde.
  • Bahsetmiş olduğum her 2 telefon da Jailbreak li değil.

    Deejaycluber, Ping servisinden kaynaklanma durumunu biraz açıklayabilir misiniz, Ping isimli uygulamadan mı bahsediyorsunuz ?
  • sanırım çözüm bulunamamış; 2 gün önce aynı sorunu yaşadım 2, 3 saat aralıkla tam 87.800,1 kb ( kota doldukdan sonra yaklaık 3,5 tl) lık transferlerle kısa zamanda kota neyim bırakmadığı gibi faturayıda 200 tl yapmış. kullanılan telefon samsung glaxy noten7000: konu hakkında bilgi olan acil yardımlarınızı rica ederim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.