Şimdi Ara

11mf Çalışma Günlüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 11.sınıf sayısal öğrencisiyim hedefim tıp ve buraya çalıştığım şeyleri yazmayı düşünüyorum belki faydası olur belki olmaz ama kendimin daha istekli olacağını düşündüğümden bunu yapmaya karar verdim. Benimle birlikte çalışma yapacak arkadaşlar varsa beklerim. Yarından itibaren yazarım herkese iyi akşamlar.


    12aralık2020: 26 soru yeni nesil paragraf //acil geo doğruda açılar// 25 soru fizik atışlar ve hareket soru// tyt karekök ipermü.kombü.//destek hareket full tekrar 60 soru çözümü// tyt sosyal20soru// tytfen20soru// derece analitik fasikül bir test(16soru)//

    13aralık2020: Günlük paragraf problem/// acil geo üçgende açılar//25soru fizik/// ayt biyoloji 50 soru// kombübinom soru çözümü video+test///analitik derece /// sosyal+fen 40soru(tyt)///. — Önümüzdeki 3-4 gün tyt ağırlıklı olcak gibi elimdeki kitapları bitirmem lazım sonra ayt devam—


    14aralık2020:
    Günlük oaragraf problem///acil özel üçgenler çalışma soruları// tyt mat sayılar (online dersler çok uzadığı için pek bişi yapamadım) ama yarın devam 6-7 de kalkmayı düşünüyorum 9 geç gelmeye başladı denicez bakalım


    15aralık2020 :
    Günlük paragraf problem///acil özel üçgenler 2 test //tyt mat sayılar bitti// fen sosyal deneme // 60-70 soru fizik karışık/// sonuçderece eşitsizlikler bitti/// üşenmezsem parabol yapabilirim(konuları 11-12 olarak değil ayt olarak ilerliyorum)

    Yarın ki yapacaklarım:///çap fizik—biyo meb kitabı tekrar—tyt mat son kez kitabın klasik sorularını bitiriyorum— gazlar 345—sonuçderece parabol— geodan özel üçgenler biter—345mat ösym tipi trigo yaparım—///


    16aralık2020: günlük işler/// bugün full ayt fiziğe ayırdım baya yapmam gerken şey vardı çünkü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e.eomer -- 16 Aralık 2020; 23:57:4 >







  • Iyi çalışmalar dilerim. Kolay gelsin. Ben de 11. sınıfım.
  • orientis O kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam inşallah başarırız.
  • Kolay gelsin hocam. Bir 11. sınıf olarak başarılar diliyorum
  • Ben de 11'im hocam.Sanırım sabah kalkıp 2-3 saat tyt mat-geo-türkçe çalışmak sonra da 11 çaışmak en iyisi bence(Her sabah Kenan Kara izleyince rüyamda üçgenler görmeye başladım son 2 gündür.:) .Bir de zamanımız çokken Popular Science,All About Space gibi dergileri okumak çok iyi olur kitap okumanın gerekliliğinden bahsetmiyorum zaten.

  • Çalışma kısmı şöyle olabilir. 2.dönem matematikte denklem,eşitsizlik gibi konular var eğer tyt matematiğin ilk 12konusunu bir soru bankasından temizlersek iyi olur bence(haftaya 345 veya Orijinal matematik alacağım kararsızım).Geometride ise Analitikten ve 2. dönemki çember uzay geo konularından soru kaçırmamak için çok iyi bir üçgen bilgimizin olması gerekiyor onu da Acil Geo İlacından temizleyeceğim şimdilik.Sonra birey b,bilgi sarmal,orijinal, acil diye giderim.

    Konuları Sml Hoca ve Kenan Kara'dan ilerletiyorum.Soruları ise Orijinal 11.Sınıf Acil 11. Sınıf ve Apotemi Fasiküllerinden çözüyorum. Trigo tekrarı yapacağım sml hocadan.Analitiği okulda bitirdik Fonksiyonlara geçeceğiz onu da 10.sınıftaki fonksiyonları tekrar edip çözmeyi düşünüyorum

    Fizik'te Eba Akademik destekteki Ahmet Nuri Akay Hoca ve Vip fizikten konuları ilerletip çap ve bilgi sarmaldan soruları çözüyorum.2. döneme Nihat Bilgin soru bankasını da alacağım.Belki yaza ESŞ AYT alabilirim.


    Biyoloji'de ise Barış Hoca,Senin Biyolojin ve Eba'dan ve canlı derslerden konuları dinleyip elimdeki Biyotik yayınları soru bankası ile Eba'daki Palme soru bankasından soruları çözüyorum. Haftaya Apotemi Sistemler alacağım 2. döneme de Paraf 11 ve TYT soru bankasını ve Biyotik Tyt soru bankasını alıp Tyt biyolojinin üzerinden geçmeyi düşünüyorum.


    Kimyam ise kötü bayağı çalışmam gerekecek.


    Eleştiri ve önerilere açığım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manwe.Sulimo -- 11 Aralık 2020; 18:41:58 >




  • ikinci dönemi sanki 11.sınıf konuları bitmiş de bol zamanın varmış gibi yazmışsın nasıl yetişcek onlar ben de 11 im
  • Punisher9 kullanıcısına yanıt

    geometriden yazdığım kaynakları sınava kadar çözmeyi düşünüyorum 11'in 2. döneminde tabii ki de olmaz.Oraları düzeltecektim fakat silmeye çalışınca hepsi sözcüklerin hepsi gidiyordu.

  • Punisher9 kullanıcısına yanıt

    tyt biyoloji ise çalışılabilir bence konu eksiğim olduğu için çalışmayı düşünüyorum.

  • Hocam ben 7-8de kalkıp 9-10 a kadar problem paragraf geo temizleyip öğleden sonrasını full aytye ayırıyorum güzel oluyo böyle devam etmeyi düşünüyorum
  • lib_dafyy kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam
  • Ben de şu sıralar 7.30da namaza kalkıp 9.00 kadar (u.eğitim, ders var) BS Paragraf ve Çap Problemlerle ilerliyorum. BS Paragraf'ın Simülasyon Denemeleri'ne geçeceğim pazar günü, 20şer soru var.



    Dersten sonra tekrar+soru çözümü yapıyorum 11 adına veya ezber işte biyodan. Sonra 22.00 gibi TYT Mat çalışıyorum, 3D'den götürüyorum bölünebilmeyi yapacağım 1 test bugün. Ağır geldiği için 345'e geçeceğim. 345'i bir alamadım.   Alınca 345'ten sonra devam ederim TYT Mat'a. Bir düzen oturmadı ama TYT Mat için.


    Kenan Kara'dan dün ikizkenarı bitirdim ve bugün eşkenara geçerim. Bry A'dan da geoyu götürüyorum.


    Önerileriniz varsa söyleyin.

  • Çok güzel hocam. Fonksiyonları bence de tekrar edin 10.sınıftakilerden çok var konu. Özellikle grafik yorumlama kısmına bakın. Tek ve çift fonksiyon grafikleri vs. yani grafik ağırlıklı bakın 10.sınıf fonka, aksi takdirde zorlanabilirsiniz.



    TYT adına kimya bence rahat halledersiniz ama AYT kısmını bilemeyeceğim, zaten çalışıyorsunuzdur 11 kısmına :)

  • Herkese kolay gelsin. Umarım herkes bu kadar çalışmanın karşılığını seneye alır Allah'ın izniyle.

  • layt_selamii kullanıcısına yanıt

    hocam forumdan 4 kişi bulsak da Magzter Gold deneme üyeliği kullansak.Böylece 4 ay boyunca istediğimiz dergiye ulaşabiliriz.

    Gereken şey sadece e-posta ve ön ödemeli bir kart(ininal gibi).Ben yeni nesil paragraf sorularının dergilerdeki makalelere çok benzediğini düşünüyorum ve geçen sene dergi okumanın faydasını bu sene gördüm sizlerin de göreceğini düşünüyorum.

  • layt_selamii kullanıcısına yanıt

    birey a'dan sonra ne çözeceksiniz hocam?

  • Geo ilacı çözecektim fakat birkaç tane bu forumdan hocalarım gerek yok dediler. Aynı seviye olduklarından dolayı Bry B alacağım onu da bitiririm mayıs gibi inşallah. Şuan hedefim Bry A'yı şubata bitirmek.


    Zaten ben daha sonra BS, Acil, Orijinal vs vs. yazın devam ettiririm galiba. Tam bilemiyorum da planım bu şekilde geo için.


    TYT Mat için bir öneriniz varsa söylerseniz mutlu olurum hocam.


    Valla ben fazla aktif olamıyorum ama ininal kartım var. Araştırıyım diğer hocalarım da bakarlarsa yaparız bir şeyler.



    @orientis, @publook




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi layt_selamii -- 11 Aralık 2020; 20:16:18 >
  • Hocam normal dergiler var işte GQ Türkiye, Vogue Türkiye...


    Ben anlamadım nereden çıkarım yapacağız yeni nesil paragrafla ilgili ?


    Bir de üyelikler aşırı pahalı. 719 TL diyor senelik. Alan var mı acaba ? 


    Hangi dergiyi diyorsan söyler misin @schrodingerscat06 hocam

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.