Şimdi Ara

110 FF Bow SATILIK NOVA+10 BOW

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
4.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Server: Poseidon
    Level:110
    SP:247K
    EXP: %99
    Fiyat: 700 TL
    İsteyene soyunuk olarakta satılabilir
    Arkadaşlar aşağıda resimleri mevcut olan karakterimi satmak istiyorum. İlgilenenler burdan veya oyundan mesaj yolu ile ulaşabilirler. Takas yoktur. İstanbul içi elden veya Banka-Ptt yolu ile satış yapılacaktır.

Inventory 3. sayfa ve Kasa 6. sayfa açıktır. Premium Plus, toplayıcı pet ve Devil Sprit in kalan günleri resimlerde görülmektedir. 3 Adet dress vardır (Alchemy Dress mevcuttur)
    Satılana kadar karakter kasılmaya devam edecektir. İsteyene karakter, set, veya silah ayrı ayrıda satılabilir.
    08.11.2010 itibari ile 14 gün Premium Plus ı vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferfecir -- 20 Kasım 2010; 13:11:05 >

• Güncel.
  • EX ve SP güncellenmiştir.
  • ne kadar istiyorsun ? pm olarak aklin da olan fiyati yazarsan sevinirim..char cok güzel beğendim.
  • Charın güzel hayırlı satılslar usta
  • Teşekkürler. Char bu hali ile satılmazsa itemler gold a çevrilip goldu satacağım. Char da soyuk olarak satılacak.
  • Ex SP Gold güncellenmiştir.
  • Hala daha oynayan var mı ya..? Satabileceğini zannetmiyorum kardeş. Sro öldü, mazi oldu. :)
  • Sen bırakalı çok oldu galiba. Oynayan da epey kişi var, ölmedi merak etme
  • Daha geçen bi bakayım dedim eskisi gibi değil. Silkroad mı kaldı daha.. :)
  • silkle satıyosan 1200 silk veririm satmıyosanwww.atagame.net sitesine gir hesap aç bende ona yatırayı paranı bide gsm ver
  • Maşallah güzel karakter kardeş hayırlı satışlar

Aklındaki fiyat nedir ?

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IO -- 14 Kasım 2010; 11:39:34 >
  • 1200 silk mi
  • manhunt düsüncene saygı duyuyorum sana göre öldü olabilir ama senın gıbı dusunmeyen cok ınsan var
  • quote:

Orijinalden alıntı: kopuk75

manhunt düsüncene saygı duyuyorum sana göre öldü olabilir ama senın gıbı dusunmeyen cok ınsan var

Çok mu? -.-' Kardeş sen Silkroad'ı benim kadar oynadın mı ki! Artık eski tadı kalmadı oyunun. Çoğu kişi bıraktı, karakterlerini satan oldu..
  • Güncel.
    Ex %56
    SP.206K

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferfecir -- 19 Ekim 2010; 22:50:24 >
  • Öncelikle Hayırlı satışlar Çar Güzel Aklındaki Fiyatı Alabilirmiyiz:)
  • An itibarı ile bow +10 olmuştur resimler güncellenmiştir. Fiyat konusunda kararı siz verin artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: manhunt54

quote:

manhunt düsüncene saygı duyuyorum sana göre öldü olabilir ama senın gıbı dusunmeyen cok ınsan var

Çok mu? -.-' Kardeş sen Silkroad'ı benim kadar oynadın mı ki! Artık eski tadı kalmadı oyunun. Çoğu kişi bıraktı, karakterlerini satan oldu..

kardesım ben silkroadı 70 lv sınırı varken oynuyordum yanı bır dusun nezamandan berı oynuyormusum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: manhunt54

quote:

Hacı orası öylede bende bıraktım oyunu kaç senelik playerımda bu arkadaşın konusunu gelip baltalaman hoş olmuyor. Oynamak isteyen gelen alır char çok güzel hayırlı satışlar arkadaşım.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.