Herkese merhaba arkadaşlar, elimde dişten tırnaktan artırdığım 110 bin TL param var. 3-4 aydır bekledim ne kadar daha yükselebilir diye ama durdurak bilmiyor araba fiyatları. beklemeden almış olsaydım şuan en az 15 bin TL üstüne koymuştu. biraz daha zorlayıp sıfır clio alıyım dedim hiçbir yerde araba yok. Güncelleme: 2011 comfortline polo aldım. 55'binde hatasız. tam 110 bin tl verdim. şuan emsalleri 130 bin tl. alalı max 2 ay oldu. Güncelleme 2: arkadaşlar verdiğim fiyata herkes vah tüh demiş ama hastalık dönemindeyiz. ayrıca kış geldi araba almam şarttı. altın alsaydın falan diyenler olmuş fakat altın gram başına 90 lira birden düştü altın almış olsaydım şuan zarardaydım. onun stresi beni yorar. mart ayı gibi arabayı satmayı düşünüyorum. sattığım fiyatı ile tekrar güncelleyeceğim konuyu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trlonely -- 21 Aralık 2020; 10:45:21 > |
Araban varsa ne satacaksın ne de yenileyeceksin. Şuan ki piyasaya göre bunu bilir bunu söylerim. Umarım o fiyatlara mantıklı bir araç alabilirsiniz. Ülkede 100.000₺ resmen çerez parası haline geldi. İnsanlar yıllarca çalışıp ev zaten alamıyor,araba da alamaz oldular. Neyse rekabetci kur 😂
|
Clio,corsa 200.000 olmuş, ülke bitmiş ağlayanımız yok |
Bende aynı durumdayım. Milletin turşu olmuş arabasına 130 bin vereceğime sıfır alacağım. Egeaya yazılacağım. |
2012 cruze verelim makyajlı 96 binde beyaz renk |
Aslında değişen bir şey yok. Ekonomi hep kötüydü alt tabaka için. 2014 yılında iphone 6 çıktı fiyatı 2.349 TL. Asgari ücret 891 TL Biz o zamanlarda bile telefon için kredi çeker artık insanlar diyorduk. Şimdi ye bakalım iphone 12 fiyatı 11.000 TL. Asgari ücret 2.327 TL 2014 yılında fark 2,5 katı iken şimdi 4,7. Yani fakirin götündeki yama yırtıldı. Yarık oldu yarık. |
o paraya her birinin ekmeği yenmiş aracı almaktansa sıfır egeaya yazılın kafanız rahat olur.. |
Ülke 6-7 ayda cortladı ya. Nisanda araba aldım 65.000 TL' ye şimdi 117.000 TL' ye satabiliyorum ama yenisini alamıyorum. Haziranda ev aldım 450.000 TL' ye şimdi 600.000 TL' ye satılıyor. Ev almaya kalksam 750-800 lerde. Ben şimdi kar mı ettim zarar mı anlamadım. |
Hayırlı olsun aracınız. İnşallah sizi üzecek sorunlar çıkarmaz. 5 sene kullandım Polo. Fakat ben 2011 model eşek muammelesi görmüş bir arabaya 110k vermek yerine kesinlikle 1.4 easy de olsa egea alırdım. |
Merhabalar, Eski 307 kullanıcısı olarak bu fiyatlara Auto6r 308 aldım. Manuelden geçtiğim için yarı otomatik şanzıman rahatsızlık vermedi. Esp den yokuş kalkış desteğine, 5 noktalı emniyet kemeri ikazından hız limitörüne, bel destekli koltuktan 6 hava yastığına kadar kadar dolu bir araç. Sportium paket bulabilirseniz adaptif bi-xenon farları dahil var. Aracın tek eksi yönü düşük hızlarda ve ya park ederken direksiyonu yumuşak değil (Egea city mode kıyaslarsak). 307 den alışık olduğum için pek takılmadım. Belki bir Golf kadar piyasası olmayabilir ama tam anlamıya fiyat perfomans aracı. |
Clio,corsa 200.000 olmuş, ülke bitmiş ağlayanımız yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2012 cruze verelim makyajlı 96 binde beyaz renk |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bunların arasından Auris ve Focus mantıklı gibi duruyor. Ama ben 110.000 tl ye Laguna 3 düşünürdüm. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_kucukaksoy -- 6 Ekim 2020; 12:43:57 > |
Eger ki biniciysen ben 4 5 sene binerim satmam diyosan Mazda 3 bak o fiyyatlara |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Accord'lar güzel araba ama maalesef belirlediğiniz model yılı yaş itibari ile masraf çıkarmaya müsait ve de D sınıfının yürütme maliyetleri C sınıfına göre hayli kabarık olur. On yaşı geçince klasik kural Japon'dan şaşma. Bu yüzden listenizde auris tercih sebebi. |
Bende aynı durumdayım. Milletin turşu olmuş arabasına 130 bin vereceğime sıfır alacağım. Egeaya yazılacağım. |
115'e çok güzel bi auris kaçırdım 124bin km'de. tek parça boyalı, arabasıyla kafayı kırmış birisinden alacaktım ultra temizdi. benimde kafama yatan auris. model yüksek yakıt az özellik golf'lere falan kıyasla daha fazla. |
Az önce Çorum Fiat bayi ile görüştüm, 2 aylık bi süreden bahsetti. sizi bilmiyorum ama benim için uzun bi zaman. kafam ciddi anlamda karışık. |
Artık araba alıp değiştirmek çok zor. Eldeki ile uzun süreler yetinme zamanları gelecek. Bence bu bakımdan en mantıklısı en sağlamını almak olur. O da AURİS olur bu seçeneklerin arasından. |
Merhabalar, Eski 307 kullanıcısı olarak bu fiyatlara Auto6r 308 aldım. Manuelden geçtiğim için yarı otomatik şanzıman rahatsızlık vermedi. Esp den yokuş kalkış desteğine, 5 noktalı emniyet kemeri ikazından hız limitörüne, bel destekli koltuktan 6 hava yastığına kadar kadar dolu bir araç. Sportium paket bulabilirseniz adaptif bi-xenon farları dahil var. Aracın tek eksi yönü düşük hızlarda ve ya park ederken direksiyonu yumuşak değil (Egea city mode kıyaslarsak). 307 den alışık olduğum için pek takılmadım. Belki bir Golf kadar piyasası olmayabilir ama tam anlamıya fiyat perfomans aracı. |
Hocam çok haklısınız, binici için 308'ler çok şahane araç. özeillikle e-hdi sportium pakete bende binmek isterim, hatta bir ara çok baktım ama dediğiniz gibi piyasası biraz yavaş. peynir ekmek dediğimiz araçlardan değil ne yazıkki :) |
o paraya en fiyat performans araçlar egea ve cruze |
cruze var bende cillop gibi araba gel al git 110 bin |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witwickyyy -- 6 Ekim 2020; 15:54:48 > |
şahin var alırsanız 90 bine :)) hem de 5 vites https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-tam-garaj-arabasi-864761982/detay |