Şimdi Ara

11 yazı için tavsiye (sayısal)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 11in bitmesine 1 ay kaldı ve yaz için düzen oturtmaya çalışıyorum. 11.sınıf pek verimli geçmedi temel hedefim bu yaz 11i sağlam tekrar edip tyt geo ve mat baslamak dönem başında sizlerin tavsiyeleri nelerdir? Bu yaz için yapılması veya bitirilmesi gereken konular veya tekrarlar nelerdir?

    Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nyphox11 -- 1 Haziran 2021; 19:54:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • up

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hangi alanı seçeceksiniz bilmiyorum ama tyt mat ve tyt geo ABANIN. Bu yaz arı gibi çalışın ama o tyt matı o tyt geoyu çok iyi halledin.

    Gerisinde naparsınız bilmem ama hadi tyt geoyu da sene başı iyi yerlere getirseniz tyt mat sizi zorlar. Bu 11. Sınıf mat için de geçerli.

    Ayrıca sayısalcıysanız 11. Sınıf fiziğe iyi bakın derim.

    Dediğim gibi gerisini bilmem bu yazdıklarım da kendi pişmanlıklarım. Yazın bol bol zamanınız olacaksa bu zamanı çok iyi kullanın. Çok değerli. Sene içinde belirli şeyler için koşuşturmanız olabilir ama bu dediklerimi hallederseniz içiniz bir tık daha rahat olur diye düşünüyorum.

    Ha bir de sayısal düşünüyorsanız bence tyt sosyali 12 sonlarına bırakın.

    Bu yazdıklarım çoğunlukla pişmanlıklarıma dayalı ve sadece fikir. Büyük konuşmak istemem.

    Başarılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 11 fizik için ne önerirsiniz ben sadece çap çözdüm sizce bu saatten sonra üzerine bi 11 yayını daha koymak mantıklı olur mu yoksa ayt kitabı mı akayım?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bence kitap çözme. Sağlam olmadığın konularda tekrar yap ve yt den soru çözüm izle

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aleksey Ivanovich

    hocam 11 fizik için ne önerirsiniz ben sadece çap çözdüm sizce bu saatten sonra üzerine bi 11 yayını daha koymak mantıklı olur mu yoksa ayt kitabı mı akayım?

    Belirli bir yayın önermek için yayınlar hakkında fazla bilgim yok, sb konusunda da kendi birikiminize göre karar verin derim.


    Eğer bazı konularınız çok eksikse, ortalama bir soruda zorlanıyorsanız veya yapamıyorsanız o zaman konu tekrarı yapıp soru çözüm videoları izleyin sonra da o konuları kaliteli -kalite demek tamamı çok zor sorularla dolu bir kitap demek değil- bir 11 sb'den çözün.


    11 sb diyorum çünkü ara sınıf kitapları ayt veya tyt kitaplarından daha derine iner genelde. Ha isterseniz ayt kitabı alın 11 sb yerine size kalmış ben şahsen evde kıyıda köşede 2 yayın görmüştüm onları çözdüm. (Bitirmedim)


    Baktınız konu oturmuş ister ayt kitabı alın ister deneme alın size kalmış. Bundan sonrasında tekrar yapmış olursunuz şurda burda detaylardan eksik varsa onu kapatırsınız.


    Sorunuz olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım yine unutmayın bunlar kendi fikirlerim siz, size en uygun olanını yapın. İyi çalışmalar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.