Şimdi Ara

11.SINIFIM YGSYE ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaslar 11.sınıfım ve dershane gitmeye imkanım olmadıgı için simdiden ygsye çalışmak istiyorum şimdilik elimde türkçe matematik ve biyoloji soru bankası var elimde olanları çözücem sizce nasıl bi plan nasıl bi yol izlemeliyim? Hergün kaç konu veya 2 dersten birer konu mu nasıl olacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: boğaz mı içi

Şöyle konular açmayın ya valla kötü oluyorum , içim gidiyor .
    Şu an 11. Sınıf olabilmek için kirpiklerimden 3-5 tanesini gözümü kırpmadan feda edebilirim

Bizde öyle olmamak için yardım etsen çok makbule geçer :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biyoloji kitabından yola çıkarak sayısalsın diyorum ve şunu öneriyorum. Öncelikle matematik ve türkçeyi hallet. Sene sonunda 12 ler kitaplarını okulda bırakacaklar. Bulduğun simetrileri topla. Kimseden de utanma. Nolacak okumak için öğrenmek için kitap topladıysan. Bugün kitap toplamazsan yarın kağıt toplansın. Neyse yaza girerken mat ile devam et. Lys matı da bitsin. Bu arada denemelere de başlamış ol. Okul başladığında millet mattan konu çalışırken sen 30-35 netlerde gez. Türkçe ve mat için söyledim bunu. Sonra fene dal. Adam akıllı bir çalışmayla bir ayda biter. Kimya 1 hafta biyoloji 1-5 hafta fizik 2 hafta. Sonra onlardan da denemeye dal. Millet 100 yapacam diye yırtınırken sen 120 den sonrasını yükseltmek çok zor derdinde ol. Baktın bütün konular bitti. 2 hafta konuları yüzeysel bir şekilde sosyal çalış. Ezberlenecek yerleri ezberle. Bundan sonra sadece deneme ve lys.

2015 YGS Netlerim
    9 yıl önce açıldı
    25 MATEMATİK !!!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ignisfatuus

Sadece matematik çalış. Çok kolay sordular bir yana, lys matematik çalış. Karekok 1 2 al matematik için yazın yeter.
    Türkçede dilbilgisini bitir bence , sadece test odaklı olsun çünkü seneye limit türev falan uğraşmak zorunda kalacağız :D Mat 1 çalışıyorum ben de ara sıra mat 2 de bakıyorum bence MAT 1 ve Türkçe Dilbilgisi çalış , benim çalışma düzeninin temeli o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Königsrasse36 -- 24 Mart 2016; 0:28:35 >

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

Biyoloji kitabından yola çıkarak sayısalsın diyorum ve şunu öneriyorum. Öncelikle matematik ve türkçeyi hallet. Sene sonunda 12 ler kitaplarını okulda bırakacaklar. Bulduğun simetrileri topla. Kimseden de utanma. Nolacak okumak için öğrenmek için kitap topladıysan. Bugün kitap toplamazsan yarın kağıt toplansın. Neyse yaza girerken mat ile devam et. Lys matı da bitsin. Bu arada denemelere de başlamış ol. Okul başladığında millet mattan konu çalışırken sen 30-35 netlerde gez. Türkçe ve mat için söyledim bunu. Sonra fene dal. Adam akıllı bir çalışmayla bir ayda biter. Kimya 1 hafta biyoloji 1-5 hafta fizik 2 hafta. Sonra onlardan da denemeye dal. Millet 100 yapacam diye yırtınırken sen 120 den sonrasını yükseltmek çok zor derdinde ol. Baktın bütün konular bitti. 2 hafta konuları yüzeysel bir şekilde sosyal çalış. Ezberlenecek yerleri ezberle. Bundan sonra sadece deneme ve lys.

Çok güzel yazmışsınız teşekkürler. Şöyle bi çizelge üzerinde yaptım mı tamamdır. Planlı çalısmak gerek

• Ben matematikçi biriyim Türkçeden 12 y yaptım mat 0 geldiya isterse 40 y olsun yine üzülmem. Burda aslında demek istediğim şu ki bir derste uzmanlaş ve sürekli ona çalış. Boylelikle seneye okula gittiğinde kafadan bir dersin eksilir. Ama sözel her şeyi mahivetti

• Matematik ve geometri çalış bence de. Fizik temelin yoksa fizik çalış. Bir de konuları temelden öğrenmeye bak. Bir sürü zor soru çözdük en kıyıda köşede kalmış bilgileri öğrenmeye çalıştık (neredeyse çevremdeki herkes) çoğu hiçbir işe yaramadı. Çünkü ygsnin amacı bu değil.Sınav senesinin stresiyle bunları pek düşünemiyor insan tabi ama birinin bana hatırlatmasını isterdim. Bunları özellikle fen kısmı için söylüyorum. Temel düzeyde bilgiler çıktı bu yıl hep. Onun dışında matematik ve geometri için bol soru çözmek lazım. Pratiğinin olması , problemlerde fikir yürütebilmek önemli. Sorunun tam yanıtı olmadı ama aklıma gelenleri yazdım. Soruna gelince matematik ve geometri konularını en kısa sürede bitirmeye bak. Sonra test kitabını konu konu çözme her konudan birer birer turlayarak git. Böylece her konudan her hafta çözmüş olursun unutmazsın. Diğer dersleri sene içine bırakabilirsin. Biyoloji ve kimyaya ufak ufak başlayabilirsin ama dediğim gibi fizik temel işi. Temelin yoksa onu öne al. Antremanlarla fiziği öneririm. Kolaymış gibi duruyor ama fiziğim iyi olmasına rağmen çok katkısı oldu bana.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.