Şimdi Ara

11. sınıfım İlk YGS netim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2013'ün ygs sorularını çözdüm. Matematik (33 soruda geo hariç) 21 Net yaptım. Başlangıç için nasıl sizce? 1 sene içinde 40 soruda +38'e çekebilir miyim?

• Çalışmana bağlı yaptığın 21 net aşağı da düşebilir 37-38 de olabilir.Eylüle kadar mat1 ve geometriyi bitir gerisi zaten çocuk işi deneme ve 1 soru Bankası cozersin yeter de artar bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyanocita -- 27 Şubat 2015; 18:18:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç dakikada?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Kagan

Çalışmana bağlı yaptığın 21 net aşağı da düşebilir 37-38 de olabilir.Eykule kadar mat1 ve geometriyi bitir gerisi zaten çocuk işi deneme ve 1 soru Bankası cozersin yeter de artar bile

Çalışıyorum zaten. 15 tatilden beti ygs çözüyordum soru bankası. Dün de bi deneyeyim kendimi dedim. Yaza kadar ygs mat bitmiş olur yaz boyu full soru çözerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 141ed

Kaç dakikada?

50 dk sürdü ama şöyle: Sorular pc ekranındaydı onları bi de kağıda aktarmak zorunda kaldım biraz da orada zaman kaybettim.
  • nearyone N kullanıcısına yanıt
    Arada foruma girip kaynak vs. sorabilirsin.çogumuzun en büyük hatası 11. Sınıfta ve yazında yatmak oldu araştırma yapmadık, kaynaklarla ilgili kimseye birsey sormadık..Böyle devam eder ve sıkı çalışırsan sıkılmadan ilk 5k garanti

• quote:

Arada foruma girip kaynak vs. sorabilirsin.çogumuzun en büyük hatası 11. Sınıfta ve yazında yatmak oldu araştırma yapmadık, kaynaklarla ilgili kimseye birsey sormadık..Böyle devam eder ve sıkı çalışırsan sıkılmadan ilk 5k garanti

Teşekkürler. 12 GB piyasadaki bütün büyük yayınların pdfleri var bende. Bi hocadan aldım sağolsun. Bi de yazıcı alacağım çıkartır çıkartır çözerim. Her çeşit kaynak var elimde. Şuan birey a matematik bitti sayılır bi fonksiyonlar kaldı. Başka tavsiyen varsa söylersen sevinirim.
    Şu an yeni bitirdiğim için Fdd:kolay geometri..Eğer geometrin hiç yoksa bunu al mucize gibi kitap.2 haftada tüm 4 senelik konuyu bitirdim Bir bak incele derim :).
    Coğrafya için Sıradışı analiz konu özetli+Edam özet anlatım öneririm harika bence :(
    Tm tercihi yapacaksan kimya da kolaydır fem simetri güzeldir iyi anlatır.

Yaz için önerim geceleri çalış çok erken yatmazsan..Hava biraz soğuk olur etraf da sessiz.Konularini bitirince de bölüm ddenemsi çöz ve hızlanmaya bak

• Kardeşim bu şekilde çalışmaya devam edersen ve 9-10-11 de çalıştıysan hayırlısıyla 4-5k zorlarsın. Arada çalışmaktan sıkılabilirsin 1-2 haftan boş geçebilir kendini motive etmeye çalış. Umarım rakip olmayız,başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 141ed -- 27 Şubat 2015; 18:40:43 >
  • Yardirmaya basla da gor 10 ay sonra felegin nasil sasiyor.

• quote:

Şu an yeni bitirdiğim için Fdd:kolay geometri..Eğer geometrin hiç yoksa bunu al mucize gibi kitap.2 haftada tüm 4 senelik konuyu bitirdim Bir bak incele derim :).
    Coğrafya için Sıradışı analiz konu özetli+Edam özet anlatım öneririm harika bence :(
    Tm tercihi yapacaksan kimya da kolaydır fem simetri güzeldir iyi anlatır.

Yaz için önerim geceleri çalış çok erken yatmazsan..Hava biraz soğuk olur etraf da sessiz.Konularini bitirince de bölüm ddenemsi çöz ve hızlanmaya bak

Abi çok teşekkürler önerilerin için. Aynen geceleri 1'e kadar çalışırım serin serin. Öğlene kadar da uyurum sıcakta ders çalışılmıyor ankarada. 9-10-11 temeli sağlam. Umarım bu sene istediğin yeri kazanırsın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: frank pais

Yardirmaya basla da gor 10 ay sonra felegin nasil sasiyor.

Neden böyle dedin?
    Çok teşekkür ettim zaman istediğini sorabilirsin..Umarim sen de emeklerinin karşılığını alırsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.