Şimdi Ara

11. SINIF WHATSAPP GRUBU TM1 HEDEF: 1K

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

2017 Lys Tm1 için 1K hedefli 5+1 kişilik whatsapp grubu kurulacaktır...

İlgilenen forum katılımcıları PM atabilir...

Kolay gelsin...

• hocam beni yanlış anlama ama bir şey söylemek istiyorum. bu aylarda gerek yok bence ygsye çalışmaya falan. geçen sene ben de bu aylarda böyle ygs'ye başlıyım falan dedim ama hiç gerek yokmuş onu gördüm. oturup yazılılarınıza çalışsanız şu 2-3 ay bence çok daha iyi olur. öbür türlü ne çalıştığın ygs'den bir şey anlıyorsun ne de girdiğin yazılılardan. hazirandan itibaren düzenli bir çalışmayla başla bence ygs'ye ondan önce hem keyfine bak hem de 11. sınıf derslerine odaklan. biliyorum işte ygs bitince 11. sınıf olarak ne yapacam ben şimdi sınav geldi çattı havasına giriyor insan hatta ben bazen bunları düşünüp kafayı yiyecek gibi oluyordum bu mart-nisan ayları gibi. ama hiç gerek yokmuş onu gördüm. sadece bir tavsiye vermek istedim öyle içimden geldi:)

Orijinalden alıntı: mnk9624

hocam beni yanlış anlama ama bir şey söylemek istiyorum. bu aylarda gerek yok bence ygsye çalışmaya falan. geçen sene ben de bu aylarda böyle ygs'ye başlıyım falan dedim ama hiç gerek yokmuş onu gördüm. oturup yazılılarınıza çalışsanız şu 2-3 ay bence çok daha iyi olur. öbür türlü ne çalıştığın ygs'den bir şey anlıyorsun ne de girdiğin yazılılardan. hazirandan itibaren düzenli bir çalışmayla başla bence ygs'ye ondan önce hem keyfine bak hem de 11. sınıf derslerine odaklan. biliyorum işte ygs bitince 11. sınıf olarak ne yapacam ben şimdi sınav geldi çattı havasına giriyor insan hatta ben bazen bunları düşünüp kafayı yiyecek gibi oluyordum bu mart-nisan ayları gibi. ama hiç gerek yokmuş onu gördüm. sadece bir tavsiye vermek istedim öyle içimden geldi:)

Yanlış anlaşılacak bir durum yok, görüşlerinizle yardımcı olmaya çalışıyorsunuz...

Öncelikle belirteyim öğrenci değil veliyim (mühendisim)...

Yaklaşık 5 senedir forumun eğitim kısmını izlerim, her sene benzer döngüler yaşandığını görüyorum...

Ygs sonrası yılgınlık umutsuzluk, sonuçlar açıklanınca 140 binden 20K ya çekilir mi gibi çekiciler tayfası, lys sonrası bilmem nere makine müh. nasıldır, yardım hangisi gibi topikler...

Artı oğlumun okulundaki son 4 sene dereceye oynayan mezunların ne zaman başlayıp nasıl çalıştıklarını biliyorum...

Diyeceğim kişisel deneyimlerim ve gözlemlerim bakış açınızın yanlış olduğunu söylüyor...

MF yada TM de ilk bine girmek yazın başlanarak 12. sınıfta başarılabilecek bir olgu değildir, en azından pek çok öğrenci için...

Buna istinaden böylesi bir whatsapp grubunun yararlı olacağını düşündüm, mentorluğunu zaten ben yapacağım, sınırlı sayıda iyi odaklanmış bir öğrenci grubu olumlu bir sinerji oluşturup böylesi ciddi hedeflere varabilir görüşündeyim...

İlginize içten teşekkürler, umarım lys de arzuladığınız hedeflere ulaşırsınız, şansınız bol olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: serbes

Herkese iyi günler...

2017 Lys Tm1 için 1K hedefli 5+1 kişilik whatsapp grubu kurulacaktır...

İlgilenen forum katılımcıları PM atabilir...

Kolay gelsin...
    k.gelsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reisdicen -- 16 Mart 2016; 18:03:33 >

Tüm forum sakinlerine lys de başarılar...
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.