Bildirim
11. Sınıf
Xiaomi Mijia Elbise Tüy ve Tiftik Toplama Cihazı (Xiaomi Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B082VD839K
geçen ay paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hocam tyt fen yaza kalsa da olur. şimdi 11.sınıfın fen konularının üzerine düşmek daha mantıklı -
Biriyle çalışmanızı öneririz eğer çalışacak bir arkadaşın yoksa benim sahibi olduğum ONLİNE KÜTÜPHANEmize katılabilirsin discord uygulamasını kullanıyoruz her sınıftan insanlar var ve soru çözdürme odaları da var istersen ve başka arkadaşlar da isterse bana pm den ulaşsın daha çok detay için açtığım konulara bakınız. Online Kütüphane Ekibi İyi Çalışmalar Diler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GelecektekiDoktor -- 22 Eylül 2020; 7:47:46 > -
Bende 11. Sınıfım. Tyt Mat, fizik, türkçe + 11 şeklinde gidiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de tamı tamına böyle gitmeyi düşünüyorum ama zor gibi. fiziği ve kimyayı yaza bıraksam da olur. neticede biyoloji kadar diğer konulara bağlı değil.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
TYT Fen çalışmana şu an gerek yok. 11 Fen epey uğraştıracak zaten, onu çok sağlam tutman lazım. Geometriye ise kesin başlamanı öneriyorum, fazla değil günde 10-15 soru. Ama her gün çözeceksin. Matematik için yine problem çözmeni öneririm. Üslü köklü gibi konularda eksiğin varsa çok zamanını almaz halledebilirsin fakat şart değil. Asıl odak 11 olmalı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X