Şimdi Ara

11 Milyon Genç İşgücünde Bile Değil (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Lamperouge L kullanıcısına yanıt

    bahsettigin kisiler vasifsiz degil onlar ayri birsey vasifsiz bir yetenegi olmayan bir meslege sahip olmayana denir biz bunlardan bahsediyoruz turkiyedeki problem su hak hukuk olmadigi icin calisma sartlari kotu ustune kazanilan paraya hicbir sey alinamiyor alim gucu dusuk niye calisasin ne icin cabalayasin yurt disinda bir fabrika veya herhangi bir isci 1500 euro asgari veya asgarinin bir tik ustu 2500 euro kadar calisiyor ve istedigini alabiliyor alim gucu yuksek oldugu icin burda hicbir sey olmadigi icin insanlar mutsuz olur mutsuz olarak calistigi bir iste de verimsiz oluyor ya kovuluyor ya da kendisi cikiyor bir sure sonra

  • Benim anlamadigim herkes biliyor turkiyenin ne oldugunu, aglamak yerine zamaninizi baska seye harcayin bir ise yaramiyor cunku sadece kendinize zarar oluyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lamperouge L kullanıcısına yanıt

    istedigin kadar agla istedigin kadar cabala sorunun kaynagini cozmedikten sonra hayatin da herhangi bir sey degismeyecek

  • Çabalamıyorsan ağlamaya hakkın yoktur. Bunu yapıyorsan dediğim işe yaramazlar kategorisinde, zarar vermekten başka işe yaramıyorsundur. Çabalamıyorsan sorunun kaynağını nasıl çözeceksin? Başkalarının bir şey yapmasını bekleyip hayat boyu başkalarına bel bağlıyorsunuz, size yardım ettiğini söyleyenler ise sadece sizden faydalanmak istiyorlar (partiler). Ağlamaya devam edip hiçbir şey için çabalamamaya devam ettiğiniz sürece bu durum asla düzelmeyecek :D devam edin böyle, çabalayanlara yaptığınız şey ise %90 şu:

    başkaları bir şey başarırsa hemen dibe çekmeye çalışayım, aşağılamaya çalışayım.

    Bu söylediklerim genele hitaben. Böyle biriysen üzerine alınabilirsin tabii :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lamperouge -- 16 Ekim 2020; 11:38:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lamperouge L kullanıcısına yanıt

    sorunun kaynagini bilmiyorsun burada lak lak yapiyorsun block

  • Şimdi okudum bana laf atmış arada hayatında hiçbir şey değişmeyecek diye :D Burada aglayip trolluk yapan birinden beklenecek sozler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anakata

    Hükümet kabahatli ancak gençler az çalışayım çok zengin olayım kafasındalar. %60'ı memur olmak istiyor, çok çalışkan parlak bir gençliğimiz var gerçekten.

    Özel sektör tecrübe arar. Tecrübeyide gerekiyorsa karın tokluğuna çalışıp elde edersin. Calışan insan belki hakettiğini kazanamaz ama fakirde kalmaz.

    12 saat, haftasonu iş, 1500₺-2000₺ maaş alan varsa vasıfsızın dibidir.



    Alıntıları Göster

    Ben işimi çok iyi yapan bir insanım mesela ama bir işe girerken diploma soruyorlar dimi? diplomada mühendislik olsun. senelik 60 bin desek 5 sene katıksız okusan 300 bin tl yapar sadece harç.



    bu çocuk nerde çalışıp nerede ödeyecek nasıl işe başlayacak bunu bir izah edin millete? Şimdi devlet üniversitesinde oku diyen olacak? devlet üniversitesinde okumak için şansın olacak yada bekleyeceksin köle gibi her sene 1-2 kişi açılan kontenjanlara girmeye çalışacaksın hak mı bu?


    Beğenmediğiniz avrupada insanlar asgari ücret ile okuyup ev masraflarını karşılayabiliyorlar ama benim ülkemde okullar zenginler külüpleri gibi. Sonra Almanya bizi kıskanıyo hanz merkel metro kullanıyor ayşem fatmam niye kullanmasın. hanz merkel 1 aylık maaşı ile dünyaları alıyor acaba bunu dediğimizde neden kulaklarınızı kapatıyorsunuz.



    Tavsiyem çalışmayın. Bırakın herşey kendi halinde gitsin gittiği yere kadar. su veren itfaiyenin hortumunu.....

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.