Şimdi Ara

11. Kalkınma Planı'ndaki teknolojik hedefler neler? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
6.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hanahmet

    Ben uğraşmak veya didişmek istemiyorum, sadece önceki durumla ve şimdiki durumu kıyaslama yapıyorum. Ayrıca önceki hükümetlere sövmedim, kimseye de sövmem. Beni kendinle kıyaslama lütfen. Önceki hükümetlere kızmışlığımız oldu ama saygı çerçevesinde eylemlere de katıldım yıkmadan, yakmadan, vandallık yapmadan çünkü kız kardeşim başörtüsü yüzünden okuyamadı önceki hükümetler yüzünden.
    http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/faizde-tarihi-rekora-uctu-yuzde-7500-39228074
    gecelik faiz %7500. bu sana geçmişi tekrar hatırlatır belki.

    Ayrıca cumhuriyetten 2002 yılına kadar dolar 2.000.000 (iki milyon) kat artmış. Ayrıca arkadaşın dediği gibi akp öncesi 17 yılda dolar 3440 kat artmış.

    Bir de önüne gelene "yalan" deme. söylediklerine dersin, ispat edersin ama kişilere "yalan" deme, çok itici oluyorsun, lütfen.

    Alıntıları Göster
    Başörtüsü yüzünden okuyamadı demek. Şu yasak ne zaman geldi? 1997 darbesi zamanı. Ne zaman kalktı 2009 seçimlerinde. Neden kalktı? 2008 krizinde türkiyede zarar gördü akpnin elinde malzeme yoktu dine sarıldı oy için. Senin kız kardeşin akp zamanı mağdur edilmiş olabilir.
    En çok yasağı uygulayan akp. Sanki 2002 yılında iktidara geldi herşey serbest oldu. Okuyamayan kız kardeşine peruk taktiğini söyleseydin ya.

    Gecelik faiz masalını bana anlatma. Adı üstünde gecelik faiz anladın mı? Öyle 100 lira yatırayım seneye 7500 lira alayım diye birşey yok. Çok kısa vade verilen birşey bu ve kriz zamanı acil para için.
    Dolar kuru mevzusunu hiç karıştırma bir kere serbest piyasa yok. Devlet devalüe edip doları yükseltiyor. Yok 2 milyon kat arttı yok bilmem ne oldu falan saçma.Sıradan vatandaşlar şimdiki gibi donuna kadar herşeyi dışarıdan almıyordu. Doların artması ihracatçıya yarıyordu zaten. Doları düşürseydi de ihracatçı mal satamasaydı. 2019 yılının piyasasına bakarak o yılları değerlendirmek komedi olur.

    3440 kat mevzusunu burada gördün bana satıyorsun. Bari hangi yıllar arasında olduğunu söyleseydin. 1994 ve 2001 krizleri devletin krizidir devlette üretim yapan ve masraf çıkaran kurum kalmadığı için artık öyle krizler görmezsiniz ama özel sektörde kriz olur ve devletteki kriz bunun yanında hikaye kalır.

    Gecelik faiz, dolar mevzusu, başörtüsü bunlar hep parti propagandalarından mesajlardan duyup burada satmaya çalıştığınız şeyler. Doğru düzgün bilgi sahibi değilsin bile. %7500 faiz ne zaman desem 2001 dersin peki 1994 krizinde kaça kadar çıktı desem cevap yok. Bu memlekette bir tek 2001 krizi oldu zaten. Abartıp abartıp durdunuz 2002 yılında kriz etkileri zayıflıyordu madem bu kadar büyüktü ülke nasıl 2 sene içinde büyümeye başladı desem yine cevap yok.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: CleanCoders

    ama benim çinden bahsettiğim yazıya cevaben linki gönderdi, bırak adam kendi cevaplasın. avukatımısın,

    Alıntıları Göster
    Avukatı değilim, akilsizliga tahammülüm yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakmayın arkadaşlar çok abartıyorsunuz

    2002'den bu yana ülke çoğu ideallerine kavuştu. Adam kayırma, torpil, liyakatsizlik her dönemde vardı bu dönemde de var kimse yok diyemez. Bunlardan vursanız tamam ama sizin alıp veremediğiniz şey AKP. Bu kadar açık ve net. Gözünüz bağlanmış. İstemiyorsunuz ne olursa olsun ne yaparsa yapsın İstemiyorsunuz. Ülke için bir şeyler yapılıyor. Elbette kötü şeyler de yapılıyor. Ama yapılan iyi şeyler gerçekten bizi muasır seviyeye taşıyacak şeyler. Bazı konularda ülkemize, hükumete destek olsanız inanın farklı olur. Siz muhalefet değil, köstek oluyorsunuz :) O yüzden sizin yazdıklarınızı ciddiye dahi almıyorum. Ünlü bir söz var:

    '' Önce önyargilarindan arın, öyle konuşalım ''

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5g çıkartılsa ne olacak?
    2-3gb internet bir 4k video izlemeyle yada dosya indirmeyle daha hızlı bitecek. Gsmciler 1gb için ver 10tl kafasında.

    teknolojik hedefler neler mi? Teknolijinin dışlanması ve günah sayılması.
    Teknoloji dediğin şeyle insanlar hergün marjinal fikirler,porno,solculuk,asilik,ateistlik izliyor zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 28 Temmuz 2019; 21:1:54 >
  • kişi başına kısmı gözümden kaçmış, düşen milli geliri olarak okudum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: bestanealtcizgi

    Avukatı değilim, akilsizliga tahammülüm yok.

    Alıntıları Göster
    akılsızlığa tahammülün yoksa kesin akıl hastanesinde gönüllü çalışıyorsundur.
  • Malum 11nci kalkınma planı peki 10.cu kalkınma planında ki aynı parti hükümet ve yönetimler vardı sonuçta hedeflenen noktaların kaçı tutturuldu.
  • Kişi başına düşen milli gelir 12.484 Dolar. Evde 4 kişisiniz. Yani yılda evinize toplam 49.936 Dolar giriyor. Doları 6 liradan hesaplasan, 299.616 lira. Yani evinize ayda 25.000 lira para giriyor.
    Allah gözünüzü doyursun. Yetmiyorsa daha da vat ar yu.
    İnanmayan, gökyüzüne baksın. Yerli arabamız göklerde...

  • ne alaka, ben şimdi karşımdakini anlamamış olarak mı yorum yaptım.. karşımdakinin verdiğim linki okumadığını anladığım için yazık olmuş dedim.. "yazık sana" demedim..

    anlamadan yorum atarak üstüne bir de konu çarpıtarak cevap vermenizden; sizin akp seçmenleri ile bir bağınız var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kuzgun_

    ne alaka, ben şimdi karşımdakini anlamamış olarak mı yorum yaptım.. karşımdakinin verdiğim linki okumadığını anladığım için yazık olmuş dedim.. "yazık sana" demedim..

    anlamadan yorum atarak üstüne bir de konu çarpıtarak cevap vermenizden; sizin akp seçmenleri ile bir bağınız var mı ?
    verdiğin linki okumadığımı bildiğin ve AKP seçmeni olduğumu anladığın için seni tebrik ederim, verdiğin linki neden okumadım. çünkü daha önce okumuştum, Neden AKP seçmeniyim çünkü daha önce DSP yi benim ve benim gibilerin oyları ile iktidar yaptık, zamanı gelince AKP yide iktidardan indireceğiz.
  • Gerçekten Türkiye Cumhuriyeti vatandaşımısın yoksa sadece kimliğinmi var?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: CleanCoders

    akılsızlığa tahammülün yoksa kesin akıl hastanesinde gönüllü çalışıyorsundur.

    Alıntıları Göster
    Ben hayatimda bu kadar zekice bir çıkarım görmedim duymadım. Sherlock Holmes ile akrabaliginiz var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel şeyler yazılmış ama bunu uygulayabilecek bir parti veya lider var mı? Gerçekten vizyonu olan biriler?

    Var ama yetkileri yok.
  • serdarc2 kullanıcısına yanıt
    Bence her yerden başlayabilirsin. O füzelerin ucuna takılan mikro çipleri yapabiliyoruz.. silisyumundan topraktan çipe kadar... ama anladığım kadarıyla dunyada bir anlaşma var sanki şunu bunu bu üretecek bunu bu üretecek diye ama bir yandan da o yok o isteyenin oluyor. Yani * amd inteli geçemeyince... ben düşündüm... hep ısı artışı çekirdek sayısı vs.. peki yarış devam ederken zamanda geri gitse tek çekirdeği düzeltse... tüm çekirdekler düzelir demek ki.. ve dediğim oldu.. aynı fonksiyon kabloları uygulanabilir ama bunlar uygulamaz çünkü yalancı bir iktidarımız var.. görevleri bizi geri bırakmak bunu çoooktan anladım 2005. Sıra sizde..
  • ....uygulasaydık ne olurdu?

    demiştim soruyu niçin yanlış anlıyorsun?
  • 2023 hedefi yarı yarıya düşürülmüştü artık inanmıyorum insan hedefi yarı yarıya kısıp iktidarda kalabiliyor valla helal güzel kandırıyor nede olsa hocalarından öğrendiler acaba şimdi hangi hocaya tapıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.