Şimdi Ara

11 Haziran 2018 Muharrem İnce Diyarbakır Mitingi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Chp'ye kürtçü diyenler chp'nin doğudan aldığı oylara baksınlar. fakat bu talih inşallah bu seçim değişecek şu doğu'da akp artık 1. ve 2. parti çıkmasın !

    T A M A M
  • bu kadar yüksek bir kalabalığın diyarbakır'da toplanması ince adına olumlu bir olay ancak oraya gelen insanlar farklı şeyler duymak istiyorlardı ince'den. Sonuçta çoğu aslında selo adına toplandılar oraya , e kandil'e operasyonun konuşulduğu ve aktrollerin cımbızla kelime çektiği şu günlerde ne dese işbirlikçilikle suçlarlardı adamı yani yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal durumu oldu

    bence en güzel ihtimalle bitti miting. Hiç bir malzeme de çıkmadı aktrollere.

    oraya gelen insanların hiçbirinin rte'ye oy atacağını sanmam ikinci tur için
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    bu kadar yüksek bir kalabalığın diyarbakır'da toplanması ince adına olumlu bir olay ancak oraya gelen insanlar farklı şeyler duymak istiyorlardı ince'den. Sonuçta çoğu aslında selo adına toplandılar oraya , e kandil'e operasyonun konuşulduğu ve aktrollerin cımbızla kelime çektiği şu günlerde ne dese işbirlikçilikle suçlarlardı adamı yani yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal durumu oldu

    bence en güzel ihtimalle bitti miting. Hiç bir malzeme de çıkmadı aktrollere.

    oraya gelen insanların hiçbirinin rte'ye oy atacağını sanmam ikinci tur için
    Kaldı ki muhalefetin ortak düşüncesi Selo'nun serbest kalması yönünde. Cumhurbaşkanı adayı olabilen bir adamın hapislik bir durumu yok demektir, net.. İnce gelirse Selo serbest kalır. Ondan sonraki süreçte Selo gerçekten Türkiye'deki Kürt vatandaşlarımızın sesi mi olacak yoksa PKK avukatı mı, artık o günün Selo'su belirleycek bunu. Çünkü Muharrem İnce hiçbir terörist yapıya da paye vermeyiz dedi. Bu konuda da gayet net bir insan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gayet iyi yonetti kaynamis bir kalabaligi,kisa kesmekle de iyi etti acikcasi.Diyarbakirda zeybek oynamaktan bahsetmekle orayi Turk bayraklariyla donatmakla gerekli cevabi herkese verdi.Uzatsa kalabaliktaki gerginlik İnce'nin dile düşmesine ve milliyetci oylari kaybetmesine sebep olacak bir seye yol acabilirdi.İnce çok iyi ilerliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selo'nun serbest kalmasi hakkinda birkac sey soylese daha iyiydi amma velakin ben doguda boyle kalabalik gormedim. Ulan heyecanlaniyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ggreyhame

    Selo'nun serbest kalmasi hakkinda birkac sey soylese daha iyiydi amma velakin ben doguda boyle kalabalik gormedim. Ulan heyecanlaniyorum
    o konuya girse şuan sosyal medya falan aktrollerden tarafından algıyla manipülasyonla dolu olacaktı. İyi oldu değinmemesi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JQKER

    Bu mesaj silindi.
    Habur? Ankaranın göbeğine kürdistan bayrağı? Çadır mahkemeler? İki yüzlülük? Putlaştırma? Saray soytarılığı?
  • Muazzam bir kalabalık vardı. Bence bu iş #tamam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tornado of Souls

    "meğerse kek ustasıymış"
  • erdoğandan fazla kalabalık toplayınca şaşıran trol içerir:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kingofpotatoes

    KURBANIN OLAYIM İNCE BAŞKANNNNNNNNNNNN
    Hdp bayrağı açılmış degilmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhahah HDP liler CHP mitingine gelmiş.Bunlarda CHP seçmeni sanıyorlar. Selo başkan dışarı diye adam bağırıyor. Selo başkan diyor selo başkan duydun mu ? Buradakilerde mitinge kalabalığa bak diyor.Kendinizi böyle avutun gençler.Ula çok güldüm ya ne komik adamlarsınız.
    Eğleniyormuyuz..
  • CHP ; Mustafa Kemalin askerlerine "İT SÜRÜLERİ" diyen HDP ile ortak miting yapıyor, Her evden HDP'ye bir OY istiyor, Demirtaş serbest bırakılsın diyor. Moral için Demirtaş'ın eşini ziyaret ediyor.

    Bu vatan için canını veren Asker ve Polisin,ŞEHİT AİLELERİNİN moralini düşünen yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: halil altın

    Hdp bayrağı açılmış degilmi

    Alıntıları Göster
    AKP'nin mitinglerinde Kürdistan bayrağı açılıyordu, sence Kürdistan bayrağı mı açılsaydı? 15 milyonun üzerinde insanın sempati duyduğu bir partinin, resmi ve yasal bir partinin, mecliste siyaset güden bir partinin bayrağının açılması senin niye bu kadar zoruna gitti? 81 milyonun cumhurbaşkanı adayı olmak isteyen birinin mitinginde Kürdistan bayrağı mı açılsaydı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atmaca57

    CHP ; Mustafa Kemalin askerlerine "İT SÜRÜLERİ" diyen HDP ile ortak miting yapıyor, Her evden HDP'ye bir OY istiyor, Demirtaş serbest bırakılsın diyor. Moral için Demirtaş'ın eşini ziyaret ediyor.

    Bu vatan için canını veren Asker ve Polisin,ŞEHİT AİLELERİNİN moralini düşünen yok
    Çok haklısın düşünen yok. Oy verdiğin adamların çocukları askere yollanmasın, gariban çocuklar gönderilsin, sonra düşünen yok. Daha sen kendin düşünemiyorsun, oy verdiğin parti nasıl düşünsün? Bu vatan için canını veren şehitlerimize "kelle" diyenler, "ne istediyseler verdik" diyenler mi düşünüyor? Biraz sorgula, sorgula, sor-gu-la lütfen.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gençler sakin olun oraya gelenlerin %99u hdpli hepsi demirtaş için oradalar. İnce selah... demeden çığırmalardan anlayabilirsiniz.
  • oraya gidenlerin çoğu hdpli bunda bir gariplik yok. doğuda akp ve hdp oy alıyor sadece. hpd ye oy vermiş ve kandırılmış insanlar akpye oy verirken sorun yok , bir başka partiye oy verirken mi sorun oldu . Bu insanları kazanmak doğruyu göstermek ve terörü bitirmek için bir şans varken bu neden yapılmasın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhammet atış

    Muhahah HDP liler CHP mitingine gelmiş.Bunlarda CHP seçmeni sanıyorlar. Selo başkan dışarı diye adam bağırıyor. Selo başkan diyor selo başkan duydun mu ? Buradakilerde mitinge kalabalığa bak diyor.Kendinizi böyle avutun gençler.Ula çok güldüm ya ne komik adamlarsınız.
    Eğleniyormuyuz..
    zaten olay hdplilerin gelmiş olması aşırı zeki kardeşim

    orada akp ikinci parti olarak oy alıyor , kitle topluyor ama chp yüzde %1 oy aldığı yerde bu kadar kişi topladı. Olay zaten kürtlerin kime oy atacaklarıydı , onu öğrendik

    bir de laf soktuğunu sanar gibi gelip burada bir şeyler saçmalamışsın




  • Link kırık
  • Tayyip Erdoğan İnce nin Diyarbakır mitinginde bir tane bile Türk bayrağı yoktu diyor. Ayıp günah aç internetten izle yüzlerce Türk bayrağı var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.