Geçmiş olsun, gerçekten sinir bozucu ve üzücü bir durum. Sonuç nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın, ilgili görüntülerle birlikte mutlaka kargo şirketini dava edin. Eğer aradığınızda yaptığınız görüşmenin kaydedildiği bildirildiyse ilgili konuşmanın kaydını da talep edip mahkemeye sunun. İnşallah olay en kısa zamanda sizi daha fazla sıkıntıya sokmadan çözülür. |
Charge back işlemi, kartınızın bilginiz dışında kullanılması ya da aldığınız ürünün size hiç gelmemesi için geçerli olabilir ama elinize gelmiş ürün için charge back işlemi nasıl talep edeceksiniz? Banka n11'e soracak, n11 de bu ürünü kart sahibinin teslim aldığını belgeleyecek, charge back işlemi orada sona erecek. Sizin mantığınızla her siparişinde sorun yaşayan charge back talep eder... |
Kırmızı Elma mağazası İzmir/Bayraklıdaymış. Depremde zarar gören Tvleri mi satıyor acaba? N11 yorumlarından baktım sizin aldığınız televizyon serisinde hep kırık gelmiş. Depoda sizin televizyonların tutulduğu raf devrilmiş olabilir. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bence olayda en büyük kusur LG servisinde. Hasar taşıma esnasında olmuş olsa bile LG servisi hatayı üstlenmiş oluyor. Eğer ambalajı açıp kuruluma başladıysanız kutunun hasarsız olduğunu veya mevcut kutu hasarının TV'ye etki etmeyeceğini kabul etmiş oluyorsunuz bir anlamda. Keşke servis raporuna bunları ekletseydiniz. Gelelim imza meselesine. Bu durum olaydan bağımsız olarak adli bir vaka ve büyük bir suç. Birçok kargo pandemi sebebiyle ıslak imzayı bıraktı. Bazı firmalar sadece isim soyisim veya Tc kimlik no ile teslimat yapıyorlar ancak adı geçen firmanın imzasız teslimat yapacağını zannetmiyorum. Eğer ortada gerçekten bir ıslak imza varsa burada verilen tavsiyeleri dinleyin ve hakkınızı arayın. Olaydaki en vahim durum bu imza meselesi. Ayrıca konudan bağımsız olarak uzun yıllardır e-ticaret ve kargo düzenlemelerine ihtiyaç var. Ancak her konuda ülke yol geçen hanına döndüğü için kimsenin bu konuları umursadığı yok. Umarım kısa zamanda çözülür probleminiz. Geçmiş olsun. |
670 tl lik kuponu hizli bir sekilde almak icin hile falan yaptinizmi ? Yillardir denerim ama yuksek tutar kupobu yakalayamiyorum. Bilgisayar muh. Olmanizin nimetlerinden mi faydalandiniz ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Benim de nur topu gibi yine yeni yeniden rezalet başlığım oldu. Bize de bekleriz: < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinpusat -- 30 Kasım 2020; 12:50:50 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
merhaba sizin konuyada uğrıycam şu covid belasıya oğraşıyorum hastanede babam rahatsız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Allah şifa versin kardeşim. İnşaallah kısa zamanda hasarsız atlatırsınız. |
imzasız teslimat yapıcağını zanetmiyorum demişsiniz biz hepsiburaa üzerinden koltuk takımı aldık üst katan aşağı inene kadar adamlar bıraktı yolun kenarına baktım biniyorlar dedim hop hani imz filan atmıyormuyuz yik abi dedi gittiler dedim sizin ben yapacağınız teslimatın ta ...... neyse aldık içeri baba ile kuruluma basladık bir baktık malzemeler eksik dedim gelde sövme şimdi aradım direk firmayı adam sağolsun dedi resmini çekio atarmısım bana modelini göreyim 2 günde geldi malzemeler imza filan hikaye < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam geçmiş olsun Sizin dava açacağınız kişi kargo şirketi değil satıcı ve n11 olmalı.Sonuçta firmanın anlaşmalı olduğu bir kargo şirketine dava açarsanız satıcı bu işten sıyrılmış olur.Belki kargolamadan önce cihaz kırıktı.Bırakın kargo şirketiyle firma uğraşsın siz uğraşmayın.Yani tüketici hakem heyetine yazacağınız dilekçeye n11 sitesini ve satıcıyı belirtin.Yanlış hatırlamıyorsam tüketici hakem heyetlerinin 10 bin tl ye kadar yetkileri var diye biliyorum.Her şekilde kazanırsınız fakat 6 ayınızı çalarlar.Benim bir dostum pahalı olduğunu bile bile vatan-teknosa veya medikarketten satın alır.Pahalı olsun ama strese girmeyim der.Gönderecekleri ürünün kutusunu önce mağazada açar kontrol ederiz eve gelince ayrı kontrol ederiz.Kurumsal mağazaların böyle iyi bir yönü var. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adamgibiadam -- 30 Kasım 2020; 13:10:18 > |
Muhtemelen hem dh'de hem de ekşi'de sesimizi duyurduğumuz için ilgilenmeye başladılar. |
|
Uzun süredir sorunlu ürünleri iade ederken (eğer firma sıkıntı yaratırsa) chargeback yöntemine başvururum ve paramın yatmadığı hiç olmadı. Haksız durumdayken chargeback yapmaya çalışırsan zaten paran yatmaz çünkü onaylanması için haklı olduğunu kanıtlayacak belgeleri vermelisin. Kusurlu ürünün fotoğrafı varsa raporu ayrıca fatura ve ürünün iade yapıldığına dair belgeler elinizdeyse hepsini bankanıza verirsiniz formu doldurup talebiniz gerçekleştirilir. Bilmediğiniz şey hakkında yorum yapmayın lütfen |