Şimdi Ara

10K Dupe Programı Üzerine Genel Açıklama (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
12.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Antor


    quote:

    Orjinalden alıntı: Alp

    Yazık, okudukça üzüntüm dahada çok arttı. Tebrik eden arkadaşlar var, ayıptır. Aylardır oyuna sırf ticaret yapmak için giren arkadaşlarım var. Geçen sene bugünlerde Xigenon'da Iron Belt nadir olsada pazardayken, şimdi kaç Gb aklım almıyor. Oyunun yine ilk dupe vaktine döndürmek için elinizden geleni yapmışsınız. Geçen sene Şubat ve Haziran ayları içinde oyun tam istediğim kıvamdaydı, keşke geçen sene o aylardaki gibi olabilse. Ama gelin görünki geçen sene Temmuz'da çıkan dupe, bu senede çıktı. Eminim seneyede çıkıcak.
    K2Network her sene belli bölümlerde bilerek belli açıklar mı bırakıyorda böyle hep dupe çıkıyor merak ediyorum. Yoksa bizim insanımız mı çok zeki tartışılır.


    Bu oyuna ben para veriyorum emek veriyorum ama Elky i taktir ediyorum bir çıkarım yok yanlış anlaşılmasın kendisini tanımam bile ama taktir etmek için kendimce sebeplerim var. Yarın 40 lira bayılıp platin almayı düşünürken az önce knight klasörü üstünde shift delete ye elip gidip gidipgeldi. Uzun uzun yazmayı seven biri değilimde genede yazayım madem bana taş atılmış.

    Bunun oyun olduğunu unutan insanların yanında Elky nin yaptığı sevimli görülüp taktir edilecek bişey. Oyunu moradondan ibaret sanıp kiralık itemler geldiğinde shell satamıyoz 500k ya kiralıyor diyip o itemi kiralayıp da pk yapabilenlerin yaşadığı mutluluğu kıskanıp bas bas forumlarda bağıranlar officile konu açanlar hatta ticket atanlar attıranlar vardı. Bak burda oyuna normal yoldan para verip lvl kasıp itemsizlikten bilmem kaç lvl charını kenara atmak zorunda kalan madur olan heves alamayanların mutluluğu kıskanılıyor değilmi ?

    Çıkmıyordu demeyin olmuyordu demeyin çoğu kez gördük k2 nin lvl sattığını, edit item sattığını hatta çok öteye bakmaya gerek yok senin o oyunu çok seviyorum dediğin dönemde coins kıtlığında pot alamazken k2 babalık etti alın size 300 tane pot şu kadar dolar dedi ne güzel değilmi ? Pot basacam ytl verecem yok ya ?

    Elky bu işi yaparken ve gb satarken seziyorduk gb fiyatlarındaki düşüşden ve güzel bir rakama geliyordu gb fiyatları hem alan için hem satan için kolaydı. Hemde para çinli koxperlere değil yabancı sitelere değil yurt içinde aynı havayı soluduğumuz birilerine gidiyordu.

    Daha yazardım yarın shell scripting sınavım var ve hiç çalışmadım. Ya yatıp uykumu alırım yada sabahlarım artık =) Elky'i zekasından dolayı taktir edip çalan ve dağıtan açığı fixlettiren ahmağıda aptallığından dolayı taktir edip alkışlıyorum.

    Son söz olarak ise burda elky nin yaptığı şeylerin ahlaki boyutunun tartışıldığını düşünmüyorum gerçek düşünceleriniz bunlar değil yapılan sadece elky'nin pozisyonunu kıskanmak.



    Şimdi belki örnek vermek istemişsiniz ancak, Shell +7lerin oyundaki ticareti bir yana oyundaki milyarlık gblerin ticareti bir yana haksız mıyım? Bu insanların item kiralayıp gelmesi beni kesinlikle alâkadar etmez.

    Paranın herhangi bir ülke vatandaşına veya başka birine gitmeside beni ilgilendirmiyor, beni ilgilendiren birinin veya birilerin sürekli oyun üstünde rant sağlamak istemesi. Kendin söylemişsin bu bir oyun diye, oyunsa böyle bir oyunda böyle birçok insanın emeğinin bir çırpılda yok edilmesi ne kadar doğru? Daha 1 ay önce 10 milyona aldığını şimdi 50 milyona alamıyor. Adam 1 ay önce çalışmış, ticaret yapmış eşyalarını satmış. Bir şekilde 10 milyon kazanç elde etmiş, istediği 9 milyonluk eşyayı alıp 1 milyon kâr yapıcak. Ama gelin görinki şimdi hem istediği eşyayı alamıcak, hemde sattığı eşyaları geri alamıcak, nasıl alabilir ki değil mi? Böyle birisi daha bu oyunu oynamak ister mi? Böyleleri oldukça tabi ki istemez. Umarım bu yazdığımdanda konuyu ahlâki açıdan ele aldığımı anlamışsınızdır.

    Son olarak, Elky'nin bulunduğu pozisyon eğer item bazındaysa, Xigenon'da hatrı sayılı iteme sahip oyuncular arasındayım, o kadarda iddialıyım bu konuda, yok eğer bulunduğu meslek pozisyonuysa; uğraştığı işlerle ilgilenmiyorum, gün gelir uğraştığım işler konusunda da ses getiririm.




  • Uzun uzun kasmaya gerek yok. Siz burda kendinizide parçalasanız hiçbir sonuç elinize geçmeyecek. Bu adama ister lanet okuyun, ister 7 ceddine 40 Yasin okuyun değişen birşey yok. Olayın "haram-helal", etik veya değil gibi boyutlarınıda bence aşın artık. Özellikle Larry bırak bence artık boşuna harap etme kendini bu oyunun kuralı budur. 5 yıl öncede buydu, şimdide bu 5 yıl sonra kalırsada gene bu olacak. "Fair Play" denen şey aramayalım bu alemde. K2 düşerse bi tekmede sen atıcaksın, eline beleşten açık çıkarsa, GB ni itemini yapıp satıcaksın. Paranı kazanıcaksın, açıcaksın vodkanı, rakını keyfine bakıcaksın, bunun sonu veya çözümü yok. Herkes rahatına bakacak. Ben bulsam bende yaparım, Larry sen bulursan sende yap. Evet beni belediye başkanı seçerseniz ilk işim icraat değil yakınlarımı işe almak olacak. Bu ülkede işler böyle yürüyor. Hepimiz eskiden iyi insanlardık kusra bakmayın ama artık durum bu.




  • Adamın üstüne fazla gitmenin anlamı yok bence.Bu oyunu oynamayı bilen kimin eline bu program geçse aynısını yapardı.Adamlar kendileri yazmış kafa patlamışlar.Ben bu oyunu 4yıl en az hile oynadım elime ne geçti geçen yıl bırakırken ? azıcık eğlence parası çıktı.Bizimle diezde oynayan rakip elemanlar vardı.Adam altına audi çekti item gb satarak...Audi babacım boru mu ? Bende diyorum ki niye daha fazlası olmasın ? Yazın teknik kadromla açık arıyıcaz ko'da tabi o zamana kadar ko K.O olmazsa
    Bu yazıma + olarak
    Benim bir tane arkadaşım vardır.Adam oyunun açığını bulmak için herşeyi yapardı bir sene öncesine kadar.Cypher'ın eski duperlerindendir.Adamın tek fantezisi hiledir(adam gerçek anlamda haz alırdı birşey buldumu :D ) Ne zaman dupe bitti.Koxp belli bir süre ara verdi oyunu bıraktı.(Sonra 1299 mykolar çıktı bayram etti eski buglar koxplar çalışınca )Bunun gibi kaç kişi daha vardır tahmin edin.Adamlar koxpları,dupeleri,bugları engellesene neler olur ? onun için açık veriyorlar bunlardan yararlananlarda olucaktır.
    Bu oyuna cash parayı bulaştıran yine bu oyunun yetkileridir.Kaç sene önce perulu arkadaşım $ karşılığı item alıyordu.Onun için ya oynamayın yada nasıl oynıyıcağınıza karar verin hakkıyla oynanayanın bu oyunda iyi bir yere gelmesi çok zordur.Kendimden biliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lorenzo Von Matterhorn -- 3 Haziran 2009; 2:38:18 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: L.J

    Uzun uzun kasmaya gerek yok. Siz burda kendinizide parçalasanız hiçbir sonuç elinize geçmeyecek. Bu adama ister lanet okuyun, ister 7 ceddine 40 Yasin okuyun değişen birşey yok. Olayın "haram-helal", etik veya değil gibi boyutlarınıda bence aşın artık. Özellikle Larry bırak bence artık boşuna harap etme kendini bu oyunun kuralı budur. 5 yıl öncede buydu, şimdide bu 5 yıl sonra kalırsada gene bu olacak. "Fair Play" denen şey aramayalım bu alemde. K2 düşerse bi tekmede sen atıcaksın, eline beleşten açık çıkarsa, GB ni itemini yapıp satıcaksın. Paranı kazanıcaksın, açıcaksın vodkanı, rakını keyfine bakıcaksın, bunun sonu veya çözümü yok. Herkes rahatına bakacak. Ben bulsam bende yaparım, Larry sen bulursan sende yap. Evet beni belediye başkanı seçerseniz ilk işim icraat değil yakınlarımı işe almak olacak. Bu ülkede işler böyle yürüyor. Hepimiz eskiden iyi insanlardık kusra bakmayın ama artık durum bu.


    Çok haklısın Vahit ne yazıkki kimseye anlatamıyorsun bunu. Burda adam gb nin kralını yaptım artık gb koyacak char açmaktan sıkıldım diyor millet o depoladığı gb leri nasıl ucuza kapatırız derdine düşüyor.

    Her zaman dediğim gibi kendine yapılmasını istemediğin şeyi karşındakine yapki o sana yapamasın. Sürü mantığı ben oyunu normal bug aramadan bot kullanmadan oynarım ama bi kere birisi ileri çıkıp benim 2 yılda kastıgım karakteri 2.5 yılda dizdiğim itemleri 200 e katlıcak şekilde item dizer karakter yaparsa bende aynı şeilde bi yolunu bulurum ona yetişirim +9 +3 takan adam benim +7 +0 charıma tek atıp artislik yapıyosa bende +9 +3 yaparım kendi charımı sonra tekrar devam ederiz kim kimi eziyo tekrar görürüz.

    Yıllarca herkesin ağzını açarak izlediği adamlar sanki çok mu legal playerdı F9 olsun NYChris olsun 0000000 olsun DANTE_ olsun army_ olsun BlackFUkkaMetal olsun FullMetalJacket olsun 3lt_Arc. olsun DuWoIfy olsun Kunt olsun bunlar zamanında dupe ün hilenin gözlerini yaşartmış kendini aşmıştı o konularda. Ne oldular efsane oldular milletle hemen alkış tutmaya başladı. Sonrasında ne oldu millet açtı gözünü herkes dupe yapmaya başladı herkes bug buldu sonra o efsane olanlar ne oldu kafasında dragonlu 0000000 ları ağlatmadılar mı arena köşelerinde +10 raptorlu agalarımız?

    Sonra bi karalama furyası çıktı ortaya yokşu hacker yok şu bug yapıyo yok şu duper yahu sizin örnek aldığınız adamlar sevdiğiniz adamlar zaten ilk dupeyi bug ı bulan adamlar yoksa 5 6 tane akıllı var oyunda geri kalan herkes salakmıydıda +4 +5 shell setle +6 +7 raptorla geziyodu etrafta.

    Elky adlı userı canı gönülden tebrik ediyorum alkışlıyorum ellerine sağlık en iyisini yapmış. Az bile yapmış umarım yakında daha üstün özellikli bir tane daha program kodlarda herkes şu KO belasından kurtulur ne kadar boş bişeyin peşinden koştuğunu anlar.

    2 sene öncesinde 3 sene öncesinden bütün hatrı sayılır clanlar playerlar oyunu bıraktı neden bıraktı oyun oynanmaz hale geldiği için mi ? Evet oynanmaz hale geldi ama onların yaptığı dupe u bug ı herkes yapmaya başladı bu sefer onlar ezildi çareyi bırakmakta buldular. Bi Heaven ayakta kaldı şimdiye kadar gerisi yalan oldu.

    Biraz yabancı forumlarıda araştırın millet neler yapıyor, yapmış görün burda Elky nin yaptığı yanında devede tüy kalır yine..




  • delinin teki kuyuya bir taş atmış yardır allahım yardır...çok bilen insanlar var.biride kendini belediye başkanı ilan etti vay anam vay...bu adam gibi başka biride bir foruma konu açmış hayret ya :) hatta utanmadan bazıları video yapmış :) siz çocuk mu kandırıyosunuz egomu tatmin ediyosunuz belli değil :)

    izleyin :) karar verin :)

    http://www.youtube.com/watch?v=SefB2pJt8yU

    http://www.youtube.com/watch?v=atwxwKFMABo&feature=channel_page

    bakın k2 elemanları ne kadar eğleniyor çok hoş bir resim

    http://mynetimages.com/album/UglukHa/K2_Network_Office_and_GMs/?img=f1c0dbaf

    albüme ulaşabilirsiniz linkten :) siz devam edin konuşmaya adamların keyfi süper :)




  • kusura bakmayin ama koxp ile bunu bir tutanlara sasmamak elde degil

    isteyen herkes rahatca koxp bulup kendi capinda takilabilirken

    bunlar direk serveri katletmekdedirler

    olay budur yani


    ayrica resmi foruma konu acin ben actim
    acmayada devam edicem

    resmi forum derken turkce forum resmi forum degildir bunuda ogrenin
    o sadece sallama turkleri oyalama amacli

    ingilizceye acin
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Elky

    Merhaba Gençler

    Bu forumda ve yabancı kaynaklarda da duyduğunuz, gördüğünüz DUPE programı olarak tanıtılan program, bu forumda daha önceleri paylaşım yapan ama bir süredir yazı yazmayı, paylaşım yapmayı bırakan 3-4 kişilik bir ekibin ürünüdür. Bendeniz Elky, Cecil ve SeKaSoft zaten deşifre olduk, 4. arkadaşın adını vermeyeceğim.


    Bu program aslında satış amacıyla düşünülmemiş, kendi çıkarlarımız doğrultusunda GB ve EXP (bu program EXP de kasıyordu, hem de 1 günde lvl80 oluyordunuz) kasmak için bu küçük grup tarafından kodlanmıştı. Fakat bir talihsizlik ve güvenlik istismarı sonucu program arkadaşımızın makinesinden çalındı. Çalan SALAK da, programı kendi kullanıp GB satmak dururken, program vasıtasıyla 2 günde kazanacağı paraya, gitti programı GB toptancısına sattı. Tabi Sadece 1 toptancıya satmadı 3 kişiye birden sattı ama yine diyorum sattığı meblağ, böyle bir program için mantıksız bir meblağ idi. Resmen altın yumurtlayan tavuğu bir kaç altın yumurtaya sattı bu hırsız, salak. Program önce GBciler, sonrada onların devamlı müşterileri arasında hızla yayıldı ve 1 gün sonra akşam USKO Serverları dolaylıda olsa bizim yüzümüzden yaklaşık 1 gün kapalı kaldı.

    Serverlar geri açıldığında 2 yeni patch gelmiş ve bu programın çalışırken kullandığı 2 hatalı/sorunlu Quest (Görev) sunucu tarafından KALDIRILMIŞTI. Yani programı 1737 göre ayarlasakta (DMA ve Pointerlari günceleştirsek de) yada eski sürüm 1734 ile oyuna giriş yapsakta (yaptık denedik) program çalışmıyor. Bu inanılmaz hatalı questler, biraz güvenlik açığı yaratan arkadaşımız, biraz da çalan hırsız sayesine fixlendi / düzeltildi. Artık ne bizim nede başka bir programcının bu hatalı questlerle para yada Exp kasması mümkün değil.


    Sıkça sorduğunuz ve söylediğiniz yanlışlara da açıklık getireyim,
    * Program Hazzard Kumar oyunuyla uzaktan yakından alakalı değildi.

    * Programın kaynak kodlarını yada tam çalışma mantığını paylaşmamız mümkün değil, zaten versekte kaynak kodları İŞİNİZE YARAMAZ. Çünkü biz dahi kasamıyoruz, fixlendi.


    Bir gurup ileri zekâlının sorduğu yada söylediği bir zırvalık var ona da cevap vereyim,
    Dupe vs. buldunuz neden paylaşmadınız? Hemen bir örnekle açıklayım; Dedenin yıllarca çalışarak kazandığı bir servet olsa ve ölürken sana bu serveti bağışlasa, sen gider bu serveti hiç tanımadığın, tersine senin insanlara faydalı olsun diye yaptığın işlere küfür eden insanların çokça bulunduğu bir ortamda bu serveti paylaşır mısın?


    Tüm bu açıklamaları neden yapıyorum,
    Program ele ayağa düşüp adımız bu işe karıştığından beri günde 100 kişi MSN de bu konu hakkında soru sormakta, hakaretlere varan saldırılarda bulunulmakta. Bunlara tek tek her seferinde aynı cevabı vermek maalesef beni yordu. Şuan kullandığım aktif MSN kapattım. Kimseyle paylaşmadığım sadece yakın dostlarımın bildiği yeni bir msn açtım. Diğer deşifre olan arkadaşlarda aynısını yaptılar.

    İmza Elky





    folk village deki armor veren npc de bug vardı ve bizim burdaki cafeci, her zaman gb aldıgı çinli gb satısından o npc nin bug ıicin yazilmis programı satın aldi. o butun gbleri o npc nin bugu ile yaptı. o npc önünde sürekli ölü charlar vardı ve sürekli seri bi sekilde fp görevi yapılıp satılıyordu. 40 makinada seri seri bu sekilde gb yaptı. snn bahsettigin quest bu olabilir mi bilemiecem ama suanda folkdaki bug fixlenmis durumda 37 patchi geldiginden beri calistiramadilar programı. millet baska yollarla yaptı gb yi(belki bu yollada yapmıs olabilirler) ama bizim burdaki o programla yaptı.




  • Gerçekten bu radeye kadar geldiğini görmek beni şaşırtmadı. Burada bu oyunu oynayan hala emek verip kasan arkadaşlar varsa bırakmalarını tavsıye ederim . internetteki bu oyunla alakalı suçlamalarını görmüşsünüzdür. Ne yaptılar ettiler ALLAHSIZ olduklarını tescillediler. bazı kişiler tebrik etmişler,bende tebrik edenleri tebrik ediyorum. burda yapılan soygun ve çalınan şeyler başkalarına buyur sende kullan soygun malını çekinme diye yapılmış,haram yerken başkasına da yedirme olayından başka bişey değil.
    Ayrıca sana nasıl davranıyorlarsa sende ole davran felsefesıne göre Allahı tanımayan Peygamberi HZ. Muhammed'i kabul etmeyen adamların zihniyetleriyle karşılık vermek ne kadar doğru olur tartışmak lazım.(o bize bole davranıyor bizde bole davranırız diyenlere.)
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Alp

    Şimdi belki örnek vermek istemişsiniz ancak, Shell +7lerin oyundaki ticareti bir yana oyundaki milyarlık gblerin ticareti bir yana haksız mıyım? Bu insanların item kiralayıp gelmesi beni kesinlikle alâkadar etmez.

    Paranın herhangi bir ülke vatandaşına veya başka birine gitmeside beni ilgilendirmiyor, beni ilgilendiren birinin veya birilerin sürekli oyun üstünde rant sağlamak istemesi. Kendin söylemişsin bu bir oyun diye, oyunsa böyle bir oyunda böyle birçok insanın emeğinin bir çırpılda yok edilmesi ne kadar doğru? Daha 1 ay önce 10 milyona aldığını şimdi 50 milyona alamıyor. Adam 1 ay önce çalışmış, ticaret yapmış eşyalarını satmış. Bir şekilde 10 milyon kazanç elde etmiş, istediği 9 milyonluk eşyayı alıp 1 milyon kâr yapıcak. Ama gelin görinki şimdi hem istediği eşyayı alamıcak, hemde sattığı eşyaları geri alamıcak, nasıl alabilir ki değil mi? Böyle birisi daha bu oyunu oynamak ister mi? Böyleleri oldukça tabi ki istemez. Umarım bu yazdığımdanda konuyu ahlâki açıdan ele aldığımı anlamışsınızdır.

    Son olarak, Elky'nin bulunduğu pozisyon eğer item bazındaysa, Xigenon'da hatrı sayılı iteme sahip oyuncular arasındayım, o kadarda iddialıyım bu konuda, yok eğer bulunduğu meslek pozisyonuysa; uğraştığı işlerle ilgilenmiyorum, gün gelir uğraştığım işler konusunda da ses getiririm.


    Bakış açısı farkı dostum. Sanada saygı duyarım. O kadar eskisin bilirsin akII yi koxp.net'i. Programı ilk gördüğümde vay lan demiştim adamları taktir etmiştim sonra o koxp dan faydalanıp hilaladam czkoxp yaptı yaptımı ? yaptı... xtrap felanda hikayeydi sene 2005-2006 felandı yanlışım yoksa eee sonra noldu ? Bir Türk çıkıp koxp.net i hackledi hemde domain name i üstüne geçirip bide o çinlinin paypal hesabını ele geçirdi o adamıda taktir ettim ee ? Sonra noldu peki akII bitti site adıyla beraber bitti sonra ne mi oldu hiçbişey heaven fire çıktı. Bu eee sonralar bitmiyor K2'nin kendisi cacık yapacak hiçbişey yok ya. CZ Koxp çıkar ölümsüzlük çıkar bilmem ne çıkar k2 aylarca yıllarca fixlemez bunları bi dupe çıktımı kapatma yolunu buldumu anında serverleri kapatıp fixler işte k2 nin mantığı buysa sadece kendini düşünüyorsa sizde k2 ne sokabiliyorsanız sokun bende sizi tebrik ve taktir ederim. Yanlış anlaşılmasın 3-5 keylogger ile birbirini hackledim diyen lamer tayfasını bu işe katmıyorum onlar sadece solucan.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Larry

    ..bunun adi dupeduz hirsizlik..siz kendinize ait olmayan bir yerin aciklarini kullanarak ordan para kazaniyorsunuz..bir de gelip bunun burda aciklamasini yapiyorsunuz..kendinize gorede kilif bulup dedemden kalan miras gibi gosterip neden paylasim diyorsunuz..
    simdi hatirlatiyorum sana..yazdigin bir yazi vardi..birileri seni 15 gb civari dolandirmisti..nedemistin orda Allah biryerlerden cikartir emegimle kasiyorum ben..simdi desifre olunca yaptigin aciklama dogrultusunda soruyorum sana..Senden cikmicakmi bunlarin hesabi.
    Ayrica helal olsun su bu diyen arkadaşlarida burdan kiniyorum..Allah öbür dunyada neyle gelirsen gel kul hakkinla gelme demistir.Yukarda sizin pc calan kişi icinde hirsiz salak demisisn..peki sen ne oluyorsun sorarim sana.?
    örnek verim yaptigin işe..soyulamaz cok guvenlikli bir bankanin acigini buldun..siz soydugunuz..sizin kullandiginiz bir planida başkasi kullaniyor..desifre oluncada once olaya bir kilif sonrada kendini yargilamadan planlari calani karalama yargilama...Ben k2 yerinde olsam direk Ip zaten elindedir..Size mahkemeye veridim ki buyuk ihtimalle vermistir..Yakin zamanda polisler kapiyi caldiginda..Umarim iyi avukatin vardir.
    Bircok insan maddi manevi zarar girdi..Ayrica para kazanma amacli dusunulmemistir diyorsun..Sen onla gbde charda sattin satişlarinda bu olay cikmadan once bol bol gb satişi char satişin vardi.
    kusura bakma arkadaşim bu forumda yada real hayatimda kul hakki yiyen insana hatasi neyse konusurum.



    Bu durumda ben yapan adamı suçlamam. Böyle bir şeyin programını yazabiliyorsa helal olsun. Asıl suç K2 nin (böyle bir şeyi düzeltmediği için) ve hırsları uğruna para verip GB ve benzeri şeyleri alanın. Durumlardan hoşnut değilsen benim gibi oyunu bırakırsın olur biter. (Pehh 2 yıl oldu bırakalı)




  • yapılan şey hırsızlık. nasıl mazur görğürsünüz arkadaşlar.nasıl onaylarsınız. bu kadar mı ahlaki çöküntü içerisindeyiz.hiç bir şey gücüme gitmiyor da bu işin bir Türk tarafınadan yapılmış olması gücüme gidiyor.bizi biz sömürüyoruz, sonra alkış kıyamet.gerçekten içim acıyor.yazık yazık çok yazık.oyun bu oyun unuttunuz mu ??? oyuncak yani. keyif almak hoş vakit geçirmek için hani.bize zehir etmeye ne hakkınız var!!!
  • Bir çizgi var, bir oyunun açığını bulup programı çalışır hale getirmek onun yeteneği iyi bir programcı olduğunu gösterir. Çizginin üstü ise bunu bulduktan sonra yasal olmayan bu yoldan para kazanıyor ise bu suça girer.

    Misal ben bu programı yaptım oyunda istediğimi değiştirebiliyorum hımm yetenekli programcıymışım der insan kendi kendine fakat şimdi ben bunla para kazanayım derse işin boyutu değişir. ,

    Sonuç olarak burda çıkan tartışmanın sebebi budur. Bir taraf cizginin altına bir taraf cizginin üstüne bakmakta. 2 tarafta haklı, (programcılığını övenlerle, yaptığı suçu dile getirenler tabi ki) diğer saçmalayanlar değil.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Lord.Blade

    Bir çizgi var, bir oyunun açığını bulup programı çalışır hale getirmek onun yeteneği iyi bir programcı olduğunu gösterir. Çizginin üstü ise bunu bulduktan sonra yasal olmayan bu yoldan para kazanıyor ise bu suça girer.

    Misal ben bu programı yaptım oyunda istediğimi değiştirebiliyorum hımm yetenekli programcıymışım der insan kendi kendine fakat şimdi ben bunla para kazanayım derse işin boyutu değişir. ,

    Sonuç olarak burda çıkan tartışmanın sebebi budur. Bir taraf cizginin altına bir taraf cizginin üstüne bakmakta. 2 tarafta haklı, (programcılığını övenlerle, yaptığı suçu dile getirenler tabi ki) diğer saçmalayanlar değil.

    Arkadas gerekli aciklamayi yapmiş dagilin ulaynnnnnnnn




  • ilginç yorumlar var merak ettim hepsini okudum, bana garip gelen emek tartışmasını gayet ciddi bir şekilde oyun için tartışmanız. Emek kavramı öyle pc başında bir oyuna indirgenecek kavram değil gibi düşünüyorum.
    Bir de öteki dünya konusu var o yorumları okuyunca çok gülüyorum.
    elky e gelirsek hiç bir şekilde kınamıyorum zorla kimsenin parasını (oyun parasını) çalmamış, hile ile yaptığınıda zorla satmamış. İnsanlar talep etmese oyun içinde gb satışı ya da item satışı diye bir şey olmaz.

    Elky e helal olsun diyorum yetenekli bir arkadaş başarılarının devamını diliyorum :) Koskoca ko başa çıkamadı yeni npc çıkarıp piyasadaki parayı pot la azaltmaya çalışıyo.

    Yaşça Biraz büyük olduğumdan arkadaşlara tavsiyem çok ciddiye almayın bu oyunu 81 lvl charım var itemleri hala ezik ama hileyle yapanları hiçbir zaman kınamadım yapabilsem bende yaparım hiç düşünmem .
    İnanıyorum forumda bunu yapmayacak adam olsun.

    Herkese sevgiler




  • acıkcası bu program bende olsa babama bıle bahsetmezdım sadece gb uretıp once kendımı dızer sonrada arkadaslarıma yardımcı olurdum ama asla ve asla onlara bıle bole bır programdan bahsetmezdım.hatta moradonda dolanır zevkıne ıtemlerı toplar basardım up denerdım sureklı olarak maksat yesıllık olsun ısın tıcarı boyutuna gelınce belkı dusunebılırdım bunu ınkar edemem ama herhalde ılk basta cıkarabıldıgım kadar programın keyfıunı cıkarrırdım belkı sonra işin tıcari boyutunu dusunurdum her neyse yınede takdıre sayan bır durum var burda buda turk un en kucuk hatayı bıle yakalayıp kullanmak gıbı pratık bır zekası oldugunu bır kez daha ogrenmıs oılduk
  • quote:

    Orjinalden alıntı: King Leoric


    quote:

    Orjinalden alıntı: Romst3rHERE


    quote:

    Orjinalden alıntı: Jump3r


    quote:

    Orjinalden alıntı: Romst3rHERE

    Ulan hepiniz adama yükleniyorsunuz da sizin içiniz fesat.Neden ben bulamadım keşke yapabilseydim diye içiniz içinizi kemiriyor.Elky iyiki de yapmışssınız programı sayenizde 4 günde 5000gb depoladık.Burdaki içi fesatlarda kendini yesin yapamadıkları için

    400 Dü Az önce Ne Ara 5000 Bine Cıktın..

    400 bende kalan miktar.Hepsini oyuna yatıracak kadar salak degilim merak etme.Geri kalanı satılmak üzere bekletiliyor

    Lan kimi kandırıyosun sen bırak gbyi teleport paran bile yokdur.Aga 1k plscilerin babası seni burda hava atıyor aklınca hadi gülüm hadi kumdan kale yap sen...



    4600gb'yi oyuna harcıyacak kadar salaksan 5000'i niye harcıyamadın sorarım adama :P




  • *Dini boyutunu bence geçin. Sattıysa ve ya satmadıysa (günahını almak istemem) günahı kendine.Her koyun kendi bacağından asılır.

    *Bu insan zekası, bilgisi sayesinde açığı görüp programı yazmış.Herkesin bunu taktir etmesi gerektiğini düşünüyorum.
    *Bu insan buraya programı koysa hanginiz indirmezdiniz?

    Katılmayanlar polemik yaratmayacak şekilde kendi fikrini söyleyebilir.Benim düşüncelerim bunlardır.
  • Bu oyun milimetresinden milimetresine legal ve temiz oynayanlarla dolmadıkça ben temiz oynamayacağım.

    Elky 'nin Yaptığı iyi midir kötü müdür tartışılır. Ama Doğru olan şudur ki Birisi o açıkları bulacaktı ve kullanacaktı. Hatta daha kötü kullanacaktı. Piyasayı piç edecekti, Pazardaki tüm itemleri satacaktı.

    Edit çar satacaktı ve saire.

    Ben uzun zaman güvenlik açıklarıyla uğraştım ama Asla oyunlardaki Güvenlik açıklarıyla uğraşmadım.

    Birçok web sitesi deface edildi vs. Bunlar önemsiz şeyler. Ama öyle zamanlar geliyor ki.. Elimize geçen site bir webmaster değil,devlet sitesi oluyor. Biz bunu Hacklemek yerine uyarıyoruz. Hacklersek te zarar vermiyoruz. Sadece Anasayfasını değiştiriyoruz. Ama Bu açık Devlet sitesinde var.Yabancı bir hacker bu siteye girdiğinde.. Sonuç ne oluyor biliyor musunuz? Yüzbinlerce öğretmenin çok önemli bilgileri kamuya açıklanıyor.. Beyaz Şapkalı Adam adlı Rus hackerin eline Binlerce Türk'ün Kredi kartı bilgileri ve şifreleri geliyor.. Biz olmaz isek , olan açıklar her zaman başkaları tarafından bulunacak.
    Elky olmaz ise,Sekasoft , cecil olmaz ise Yabancılar o Questleri kullanacak ve piyasayı yönlendirecek.

    Tamamına yakını Türk olan oyunda piyasayı ellerinde tutacaklar. Toplu GB satıcılarına GBleri onlar satacak,Türkiyeden dışarı çıkan paranın haddi hesabı kalmayacak.

    Bu arada. Elky illegal bir şey yapmamıştır. K2 Network IP Adresinden Hiçbir bilgi ele geçiremez ve Elky Nin yaptıkları için Suç duyurusunda Bulunamaz.
    Bulunur .. Ama Hangi isime ? Bana Dava Açacağını söyleyen salaklar olmuştu.. Tabiiki Buyur dedim, Ama Adamın elinde isim bile yok. İsimi versem bile o arkadaşın Nereye Suç duyurusunda bulunabileceğini bildiğini sanmıyorum. Her neyse.

    Elky .. Başarılarından Dolayı göze batıyorsun.. Öne çıkanı indirmeden öne geçemeyeceğini bilen salaklar seni indirmek istiyorlar..
    Ko da hile yapmak, bir protestodur. Bir Tepki dir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaRKeRs -- 4 Haziran 2009; 19:36:09 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: MaRKeRs

    Bu oyun milimetresinden milimetresine legal ve temiz oynayanlarla dolmadıkça ben temiz oynamayacağım.

    Elky 'nin Yaptığı iyi midir kötü müdür tartışılır. Ama Doğru olan şudur ki Birisi o açıkları bulacaktı ve kullanacaktı. Hatta daha kötü kullanacaktı. Piyasayı piç edecekti, Pazardaki tüm itemleri satacaktı.

    Edit çar satacaktı ve saire.

    Ben uzun zaman güvenlik açıklarıyla uğraştım ama Asla oyunlardaki Güvenlik açıklarıyla uğraşmadım.

    Birçok web sitesi deface edildi vs. Bunlar önemsiz şeyler. Ama öyle zamanlar geliyor ki.. Elimize geçen site bir webmaster değil,devlet sitesi oluyor. Biz bunu Hacklemek yerine uyarıyoruz. Hacklersek te zarar vermiyoruz. Sadece Anasayfasını değiştiriyoruz. Ama Bu açık Devlet sitesinde var.Yabancı bir hacker bu siteye girdiğinde.. Sonuç ne oluyor biliyor musunuz? Yüzbinlerce öğretmenin çok önemli bilgileri kamuya açıklanıyor.. Beyaz Şapkalı Adam adlı Rus hackerin eline Binlerce Türk'ün Kredi kartı bilgileri ve şifreleri geliyor.. Biz olmaz isek , olan açıklar her zaman başkaları tarafından bulunacak.
    Elky olmaz ise,Sekasoft , cecil olmaz ise Yabancılar o Questleri kullanacak ve piyasayı yönlendirecek.

    Tamamına yakını Türk olan oyunda piyasayı ellerinde tutacaklar. Toplu GB satıcılarına GBleri onlar satacak,Türkiyeden dışarı çıkan paranın haddi hesabı kalmayacak.

    Bu arada. Elky illegal bir şey yapmamıştır. K2 Network IP Adresinden Hiçbir bilgi ele geçiremez ve Elky Nin yaptıkları için Suç duyurusunda Bulunamaz.
    Bulunur .. Ama Hangi isime ? Bana Dava Açacağını söyleyen salaklar olmuştu.. Tabiiki Buyur dedim, Ama Adamın elinde isim bile yok. İsimi versem bile o arkadaşın Nereye Suç duyurusunda bulunabileceğini bildiğini sanmıyorum. Her neyse.

    Elky .. Başarılarından Dolayı göze batıyorsun.. Öne çıkanı indirmeden öne geçemeyeceğini bilen salaklar seni indirmek istiyorlar..
    Ko da hile yapmak, bir protestodur. Bir Tepki dir.








  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.