Şimdi Ara

109k'dan 45k'ya çekeceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
3
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar. Başlıktan da belli olduğu üzere pek iç açıcı olmayan bir ygs sonucum var. mezun senemde hedeflerimden ne kadar uzakta olduğumu bilmek ağırıma gitse de (odtü bilgisayardı bir zamanlar) pes etmeyeceğim. Yazdan beri matematik okumayı ciddi bir şekilde düşünüyorum. Odtü - bilkent matematik için yorumlar çok güzel ve başarabileceğime inanıyorum. Şu anki lys durumumu söylemek gerekirse:
    Lys 2010 matematik çıkmış sınavı çözdüm. Kolay demişlerdi ama 16 net yapabildim. Geometriyi henüz çözmedim.
    Fende de dersanenin yaptığı son deneme sonuçlarını yazayım :
    Fizik: 4 doğru, 4 yanlış --- 3 NET
    Kimya: 5 doğru, 2 yanlış --- 4.5 NET
    Biyoloji: 10 doğru, 5 yanlış --- 8.75 NET

Konuyu takip eden olsun olmasın günlük güncelleyeceğim. Kendim ne yaptığımı görürüm diyorum hiç olmazsa. Dileyen varsa bana katılabilir. İyi çalışmalar.

İLK EDİT - 28 Mart:
    Kendime 4 günlük (29 Mart - 1 Nisan) bir program çıkardım. Şöyle:

Mat2: ÖTF (konu + testler + çıkmış sorular), Trigonometri (konu + test + çıkmış soru / en az dönüşüm'e kadar bitecek), Limit (giriş yapılacak)
    Geometri: Doğrunun analitiği ve çemberin analitiği bol soru, 1 tane lys geometri denemesi.
    Fizik:Elektrostatik, elektrik alan-potansiyel
    Kimya:Gazlar
    Biyoloji: Hiçbir şey.

29 Mart Edit:
    -doğrunun analitiği yaklaşık 90 soru çözülerek tekrar edildi.
    -trigonometriden biraz soru çözüldü (max 30)
    -ötf'den teknofem videoları izlenildi, not tutuldu (testlere geçemedim, 1 video daha var izlenecek)
    -dersanede kimyadan gazlar işlenildi, iyi çözdüm ama hoca pek ilerlemedi :)
    -kendimi derse hazırlamak için geçirdiğim süre çalıştığım süreden daha fazla. ygs sonrası biraz dağıldığım için oldu. toparlayacağım.

30 Mart
    ...

31 Mart:
    Çalışıyorum ama bodoslama. Konu listem falan yalan oldu. Yönlendirilmeye ihtiyacım var. Her gün sabahtan dersaneye gidip çalışmayı düşünüyorum, hocalar falan da olur yapamadığımı sorarım düşüncesiyle.

1 Nisan:
    Trigonometri çözüldü.

2 Nisan:
    Off günü, ders çalışma yok (bir seferlik, komple bir günü boş geçirince huzursuz oluyorum)

3 Nisan:
    Matematik, geometri ve fizikten belirlediğim konu başlıkları vardı. Sadece geometri ve matematik çalıştım, geometri çember analitiğinde çok fazla oyalandım. Doğru analitiğinden kalma eksiklerim varmış onu fark ettim. Çalıştığım süreler verimli geçti ama artırmam lazım. Yoksa sınava kadar konuları yarılayamayacağım bile
    Not:Fizikten bir türlü işin içinden çıkamadığım için özel derse başlamayı düşünüyorum. 1-2 gün içinde kararlaştıracağım. Matematiği ve geometriyi de bir an önce bitirmeye bakacağım konu olarak, kimya-biyolojiden geride kalmayı göze alıyorum. Aslında mat-geo dışında konu seçmek durumunda kalacağım maalesef.

4 Nisan:
    Hala çember analitiği :) çok az çıkmış sorum kaldı, bitecek diye umuyorum. Limit çalışıldı. Yarın için almak istediğim 2-3 kitap ve denemeler var, o yüzden bugün program yapma işine girmedim. Fizik ve kimyaya "başlayacağım"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 4 Nisan 2016; 22:03:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim de ygs 1 109k aaa adaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:8:50 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:8:47 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:8:4 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:7:59 >

Orijinalden alıntı: dumprep

Edit girildi. Sıkıntıya girdim biraz, tavsiyelere açığım.

130 k benimde Bilkent mat düşünüyorum. Düzenli olarak takip edicem

4.5 AYDA MF İLK 30K GELİR Mİ
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 711 kullanıcısına yanıt
    ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:7:54 >

Orijinalden alıntı: dumprep

Oo rakip çıktı. Artık söylemem o zaman yaptıklarımı
    Başarılar dostum.

Sana da başarılar hocam 💪

Benimde YGS1 sıram 111k hedefim 40k ya çekip bilkent makinaya girmek, olmazsa mezuna kalmayı düşünüyorum.
    1 haftadır hayvan gibi mat2 çalışıyorum ama fene başlayamadım acayip gözüm korkuyor

Programını takipteyim

Orijinalden alıntı: berk_yum4747

Başarılar kardeşş.
    Benimde YGS1 sıram 111k hedefim 40k ya çekip bilkent makinaya girmek, olmazsa mezuna kalmayı düşünüyorum.
    1 haftadır hayvan gibi mat2 çalışıyorum ama fene başlayamadım acayip gözüm korkuyor

Programını takipteyim

Bende mata başladım ama geo ve fen oldugu gibi duruyor plan yapabilen varsa PM atsin tartisalim

• 711 kullanıcısına yanıt
    ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:7:20 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:7:8 >

Allah yardimcimz ilsun bende 43 k dayim ama dis hekimligi istiorm cok cok zor gorunuo ama mezun senem oldugu icin cekmek zorundayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:7:6 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:7:2 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:6:38 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.