Şimdi Ara

1050Tİ Macun Yenilendikten sonra görüntü vermeyi kesti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
6.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • macunu 2 tane prinç tanesi kadar sürdüm, eski macundan kalan atıklar baya bi kurumuştu onuda ıslak mendil ve kuru peçeteyle silip aldım geri kalanları yeni açtığım dış fırçasıyla aldım işlemciye sürtmeden, deliklerini bulup sabit tutup bi vidayı taktım sonra diğer çaprazındaki vidayı x yaptım yani.

    vidalar yaylı dediğiniz gibi x şeklinden sonra diğer vidaları takıp tamamen sıktım ama öle öldüresiye sıkmadım ondan eminim.

    statik elektrik konusunda şu şekilde düşünüyorum ekran kartı statik elektrik olsa başta direk yapardı yapacağını veya bi yeri yanık kokusuyla beraber belli ederdi kendini 1-2 dakika kullandım çünkü en son msi afterburnerde kartın 37-38 dereceye gittiğini gördüm %0 fan dönüşüyle sonra zaten bam diye siyah ekran yaptı 3 ekranıda görüntü vermeyi kesti yani bi anda.

    garanti konusunda cidden şuan neden niye soruyorum kendime 3 yıl garantiyi hiçe saymak geriye kalmış 2 yıl. pazartesi bi asus türkiyeyi arayacam bakalım ne gibi şeyler bizi bekliyor bilgilendireceğim burayı.




  • hahaha hocam ilk oldugunda baya moralim bozulduda sonradan dedim ölmedikya canımız sağolsun dedim kuzenle beraber, şuan sisteme MSİ 1050 Tİ Gaming X taktım oda 4 GB

    1050Tİ Macun Yenilendikten sonra görüntü vermeyi kesti
  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    Evet bende onu düşündüm sonradan, niye yapmadı da daha sonrası yaptı ? acaba güç kaynağında bir sıkıntı oldu da ekran kartını mı yaktı ? ama bu kartlarda da güvenlik önlemi var veya psu'da artık en ufak şeyde kendini kapatıyor falan. Veya olabilir displayport veya hdmi'dan karta falan fazla bir akım mı gitti de soketi yaktı ? belki bellek cortlamış olabilir. Direkt görüntü çat diye gitmesi ya voltajdan yada bellekten gpu'da çünkü görüntü çat diye gitmez önce res atarsın bakarsın ekranda çizgiler vs. vardır. Çok nadir gider ama o da zor. Bir asus işe konuşun belki derler ki iyi niyetli düşünürler direkt değişim yaparlar. Mutlaka yazın takip ediyorum bende.
  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    Hocam siz yinede kartı bir servise verin. Malum 1050 ti gibi bir kart bile şu an 1000 tl civarına satılıyor. Belki yenisini verirler. Ama onlarda foruma göz atıyorlarsa ekran görüntüsü ile kartı geri iade edebilirler
  • hocam güç kaynağım kasayı yenileyince Corsair VS650 Aldım hani everest veya frisby gibi markalarda değil, daha önce düşük voltaj gelmişti lambalar bile sönük yanarken ben onu farketmeden bilgisayarı başlattım masaüstüne geldi 1-2 dakika geçmeden pat kapattı kendini sonra elektirk yine gitti geldi normal voltaj normal olarak sonra başlatmaya bastım ilk açılmadı daha sonra 2inci basışta açılmıştı anakart kendini korumak amaçlı kapatmıştı mesela, bende elektronik okudum üniyi hani elektronik çerçevesinde düşünüyorum herşeyi normal yaptım yollara ellemedim yada gidip işlemciye tornavidayı sürmedim veya gidip kazımadım orayı.

    şu şekilde oldu hocam macunu yenileyip taktım kartı çalışıyor fanlarım filan dönüyordu vatan bilgisayara girdim işlemci bakıyorum G5460lara tam msi afterburnerdan kaç derece bi bakayım şuna dediğimde kafamı çevirdim dereceyi gördüm diğer ekranda bam siyah ekran 3üde direk kesti görüntüyü bilgisayar çalışıyordu kapattım tekrar başlattım aynı şekilde siyah ekrandı NO SİGNAL yazısı yoktu onuda belirtim veri alıyor ama siyah ekran olarak kalıyor ekranlar sinyal aramıyor oda bi değişik durum yani.

    pazartesi herşey belli olacak ben yazarım buraya hertürlü.

    bu arada farklı bi ekran kartı takıp sistemi kullanıyorum MSİ 1050 Tİ Gaming x oda hani power veya RAMden kaynaklı değil sorun direk GPUdan çünkü başka bilgisayarda gidip denedim olay olduktan 10 dk sonra ondada görüntü vermedi.

    1050Tİ Macun Yenilendikten sonra görüntü vermeyi kesti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 3 Şubat 2018; 23:37:33 >




  • hahahaha sen hayırdır filan bakalım pazartesi arayıp soracam böle böle diye ne gibi şeyler olucak görücez hep birlikte burayada yazarım neler olduğunu.
  • Normalde 1050ti en fazla 57-58 görür fanlar bile dönmez haydi sizinkisi macun eskidi diyelim 62 görmüş yine mükemmel bir değer millet diğer kartlarda 70 dereceye soğuk diyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun, üzülmene değmez Asus bu ne yapacağı belli olmaz 2 senesini geçmiş r7 265 kartımı asusun sitesinden form oluşturdum ücretini ödeyerek tamir ettirmek istediğimi söyledim ups kargoya verdim gönderdim. Sırf denemek için kendime 1050ti almıştım o ara zaten, bi gün kapı çaldı ups kargo bi kağıt, ücret iadesi. Satsam o paraya satamazdım o kartı :D Vatan'a kağıtı götürdüm 480 lira ücret iadesi yaptılar. 1050ti'ıda satıp üstüne ekledim 1060 6gb aldım kendime 1200 liraya :D ümidi kesme olurmu olur yani. olmazsada şans der geçersin boşver.. :)
  • Bugia B kullanıcısına yanıt
    Asusla alakalı iyimser yorumlar pek inandırıcı gelmiyor telefonum bozulduda yenisini verdiler gibi , Vatan 2 yıl garanti veriyor 2 yıl bitiminde ekstra garanti yaptirmazsan nasil verecek sana ücretini bu anlattığın bana masal gibi geliyor. Bide asus bu gelmiş geçmiş en kolpa firma.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    Neden yalan söyleyeyim? Kutusunda 3 yıl garanti yazıyorsa 3 yıl garanti verecek, asus iadeyi verdikden sonra vatana ne?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugia -- 4 Şubat 2018; 20:53:35 >
  • Bugia B kullanıcısına yanıt
    Asus 3 yıl verebilir ama Vataninki iki yıl yani iki yıl bittimi ürünle ilişkiyi keser , yine diyorum hatta daha ileri seviye asus tam çin işi olmuş yani sen paranıda almış olsan inanmam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 yıl oldu 660 ti var içerde kuzenim kullanıyor... Ne fan değiştim ne macun değiştim ne bir şey yaptım. Daha yeni Pubg'den çıktık.

    Bazen çok pim pirikli oluyorsunuz. İşte böyle sonuçlar verebiliyor. Umarım atlatabilirsin problemi.
  • MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    neyse. siz istediğinize inanın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugia -- 4 Şubat 2018; 8:26:4 >
  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    Nasıl olmasını bekliyorsun 60 derecede, buz gibi olmasını mı? Yanlış anlamada kendin kaşınmışsın. Karta üzüldüm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis olsun hocam.Tecrubeden baska iyi ogrenme yontemi yoktur bir de oyle bakmak lazim olaya.Umarim asus yardimci olur degisim veya tamir konusunda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soğutucuyu açtığını söyleme direk garantiye gönder. Birçok sefer kurcaladığım ürünleri garanti kapsamında yenisini veya para iadesi aldım. Elektronikte oluyor. Bir dirençin bile tolerans dışına çıkması sıkıntı çıkarabiliyor. Statik elektrikden olmuş olabilir. Soğutucunun vidalarını çok sıkmış olabilirsin. Saten bozulacağı varmış. Sana denk gelmiştir.
  • muratdm M kullanıcısına yanıt
    aklımda o şekilde var soğutucuyu açtığımı söylemiyeceğim o şekilde garanti ticketi açtırcam, haberdar edicem konuyu.
  • ardaalisahin kullanıcısına yanıt
    tecrübe edinmiş oldum biraz kötü oldu ama pazartesi asusa bi alo yapıcam bakalım nasıl olaylar gelişecek.
  • Bugia B kullanıcısına yanıt
    teşekkürler mesajınız için pazartesi asusa bi alo yapıcam bakalım nasıl gelişecek olaylar, asusun siteden form oluşturup yazdım işte bütün bilgileri verdim pazartesi ak koyun kara koyun çıkacak ortaya :) birde fatura fiyatım 653 TL şuan aynı fiyata 1050Tİ 4GB alınmaz
  • Geçmiş olsun keşke bilmeden girişmeseydiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.