Şimdi Ara

1000 TL civarında öneri istiyorum arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 1000 Tl civarı telefon onerisi istiyorum gittigidiyor da lg g4 var 1200 civarinda garantisi farklı bildiginiz gibi aklımda o şekilde almakda var onerirmisiniz bu delta servis vs nasıldır sonucda lg garantili değil veya onun dışında alabileceğim telefonlar nelerdir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben de kararsız kaldım yahu, lg flex 2, zenfon 2, mi4, g3, g4... Aslına bakarsanız performans olarak aralarında pek bir fark yok, ben pil ömrüne ve tipine bakıyorum sadece yoksa gerçekten performans olarak hepsi aynı, hangisini alırsak pişman olmayız ama şöyle birşey var kronik sorunları olmaması lazım telefonun ısınma gibi yada ekranda sararma gibi... bilmiyorum ne alsam benim için az para değil o yüzden çok kararsız kaldım. ben pek garanti servisine bakmıyorum, çünkü garantiye göndermeyeceksin telefonu bu kadar basit, temiz kullanmaya ve düşürmemeye çalışacaksın bu çok net :)
  • android cihazlarda mutlaka ariza cikar garantide önemli ama şöyle avantaja cevrile bilir hepsiburada vatan mediamart gibi yerlersen alirsan delta garantide olsa eger garanti cihazini yapmassa THH karariyla parani geri alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.