Bildirim
1000 TL bütçe
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
up _____________________________ -
yanlarına 6850 koyabilirsin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: TaKKoZ
1000tl ye bana Antalya(Lara Konyaaltı Farketmez) Vatandan stokta olanlardan bir sistem yapabilirmisiniz? Ben biraz topladım ekleme yaparsanız sevinirim
Fx 4100
970a-d3
500gb hdd
600w kasa
8gb ram
%25te alacağım için 100-150 tl oynayabilir
Ekran Kartı Almıcakmısın ?_____________________________ -
oc yapacaksanız kı buyuk ıhtımal ıhtıyac olur. yanına sogutucu alınız... _____________________________ "İktisatlı olmak(israf etmemek) geçimi kolaylaştırır."
Gelişmiş grafık 1 numaralı fps oyunu
http://tr.warrock.nexoneu.com/landing -
quote:
Orijinalden alıntı: Kral1206
quote:
Orijinalden alıntı: TaKKoZ
1000tl ye bana Antalya(Lara Konyaaltı Farketmez) Vatandan stokta olanlardan bir sistem yapabilirmisiniz? Ben biraz topladım ekleme yaparsanız sevinirim
Fx 4100
970a-d3
500gb hdd
600w kasa
8gb ram
%25te alacağım için 100-150 tl oynayabilir
Ekran Kartı Almıcakmısın ?
Evet gerisini tamamlamanız için açtım konuyu. Bu arada stoklara bakarak sölerseniz sevinirim. 6850 stoklarda yok_____________________________ -
6850 yoksa 6870 ya da gtx560 alabilirsin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/powercolor-ax7770-1gbd5-dh-hd7770-gddr5-1gb-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=60400
Bu Var Stoklarda Başkasını Bulamadım . %25 indirimle 290 civarı oluyor_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler