Şimdi Ara

1000 Lira Civarında Telefon Bakıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Annem için telefon arıyorum 1000 lira civarında dediğim gibi kafamdakiler şunlar

Asus Zenfone 2

Sony C4

HTC Desire 626G

Bu telefonlar nasıldır? 1100 lirayı geçmeyecek şekilde telefon tavsiyeleriniz nelerdir?

Şimdiden teşekkürler

========== __NUR İÇİNDE YAT..BARKIN BAYOĞLU__ ==========
  • M5 piyasadaki çogu telefonun agzını kırar ben çok araştırdım harika bir telefon diyebilirim.Ama ne için kullanılacagıda önemli tabi yani hangi maksatla :) bide annenin daha önce android telefon kullanıp kullanmadıgı da önemli yani ilk defa mı kullanıcak bu tarz akıllı telefonlardan :)

C4 ün pil performansı bayağı düşük. Stamina modu açınca eyvallah iyi gidiyor hadi gel Modern Combat 5'i oyna bakalım Stamina modda?
    Normal performansta 2 saatte mc5 ile bitirirsin şarjı çok rahat.

C4ün avantajı ne? Pil ömrü yok, olmadığı gibi hızlı şarj da yok 2 saat şarj dolmasını bekle.
    Dandik MediaTek işlemci bi de octa-core alev alsın.

Herkes burda Stamina moddan falan konuşuyor da birader hangi telefonun işlemci kullanımını dusurursen zaten pil ömrü iyi olur. Hem performanslı hemde iyi pil ömrüyle çalışabilir mi? Asla :)

Bunların yüzünden bende C4 alacaktım iyi ki almamışım zaten C4 ile Zenfone 2yi yanyana koyduğunda iki telefonda kendini belli ediyor.

Bu fanboyların sözüne kanipta C4 alma gibi bi hata yapma. Burda C4 alıp pil yüzünden ağlayan çok insan var.

Onun haricinde Zenfone 2 alacaksan 32GB modelini al 16yı alma. 16 almaya niyetin varsa onu da alma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunlar arasından c4 diyorum, 2 aydır kullanıyorum gayet memnnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.