Şimdi Ara

1000-1200₺ civarı şehiriçi kullanmak için bisiklet tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle boyum 1.80, kilom 95. Dağ bisikleti istemiyorum

    Şehir içi kullanım için canım sıkıldığında gezmek için bisiklet alacağım. Evim sahil kenarında Samsun’da ki sahil kenarında olan bisiklet yolunu kullanıp piazza’dan atakum körfez’e falan giderim. Arada birde ondokuzmayısdaki yazlığa giderim körfezn ondokuzmayısa olan sahil yolu en son düz toprak yoldu.

    Her neyse düz toprak yolda ve bisiklet yolunda gidecek, düzenli her gün kullanım için değil de ara ara zevk için kullanmak için bisiklet alacağın 1000-1200 civarına. Pek anlamıyorum bu bisiklet işlerinden hidrolik disk fren varmış v varmış, jant boyu neye göre olmalı falan belirtirseniz sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F5C4619C1 -- 15 Ağustos 2019; 21:47:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kron TX 100


    Atakum düz bir yer hatırladığım kadarıyla, yoğun kullanmayacağınızı söylediniz ve bütçeniz de 1000-1200 ise TX 100 yeterli olur. Alüminyum gövde ve çift kat duvarlı jantları var. 18 kadro boyu bakın. Kron bayiisi illa ki vardır orada. Model yılı 2019 olsun, şu an internette 1200 TL, bayiiden peşin alınırsa belki indirim olur, pazarlık yapın. Ucuza bırakırlarsa 2018 model de alınabilir. Daha da eski almayın. Ellerinde RF-100 varsa o da aynı ayarda bir bisiklet. Sadece maşası düz ve bu yüzden biraz daha hafif. Benzer fiyata satılıyor.
    1500 civarına çıkabilirseniz TX 150 daha iyi bir tercih olur ama TX 100 de üzmeyecektir. Neticede hobi kullanıcısısınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hwarang -- 15 Ağustos 2019; 21:52:38 >
  • Önce bayiiden bakın bence. İçinize sinmezse internetten alırsınız. Mesaj yoluyla satıcıya ulaşın, aklınıza takılanı sorun. Kadro boyunu, model yılını, rengini teyit ettirin. Yalnız internetten alınca koli içinde demonte geliyor. Onu açmadan bayiiye kurdurmanız lazım. Baya büyük bir koli. Arabanız yoksa sıkıntı olur. Aynı şey iade için de geçerli. Bu kolileri taşımak sıkıntı biraz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hwarang -- 15 Ağustos 2019; 22:26:58 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hwarang

    Önce bayiiden bakın bence. İçinize sinmezse internetten alırsınız. Mesaj yoluyla satıcıya ulaşın, aklınıza takılanı sorun. Kadro boyunu, model yılını, rengini teyit ettirin. Yalnız internetten alınca koli içinde demonte geliyor. Onu açmadan bayiiye kurdurmanız lazım. Baya büyük bir koli. Arabanız yoksa sıkıntı olur. Aynı şey iade için de geçerli. Bu kolileri taşımak sıkıntı biraz.
    Tamamdır hocam teşekkür ederim. Sizi de yordum sağolun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim.
  • hocam bayiden modellere bakıp hoşunuza gideni internetten araştırın yorumlara bakın.Ben işe gidip gelmek için Corelli Trivor kullanıyorum.Yollar düzgünse alınabilecek fiyat performans bisikleti diyebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.