Şimdi Ara

%100 Yerli oda termostatı - İn-Therm Ürünleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, İn-Therm markasında kısa süre önce işe girdim, Sizlere elimden geldiğince yardımcı olacağım, Sormak istediğiniz soruları buradan veya direkt telefon ile sorabilirsiniz, Donanımhaber'de uzun zamandır üyeliğim mevcut, Bu hesabımdaki katılım tarihini pek önemsemeyiniz :) yani demek istediğim buraya sadece reklam ve satış yapmak için konu açmıyorum, Sizlere her konuda yardımcı olmak isterim.

Üretimi yapılan yerli modellerimiz

İn-Therm MRL 200 (Kablolu)
    İn-Therm MRL 200 RF (Kablosuz)
    İn-Therm MRL 300 (Programlanabilir - Kablolu)
    İn-Therm MRL 300 RF (Programlanabilir Kablosuz)

Termostatlarımız 0,1 Hassasiyete kadar kullanmak sizlerin elinde, isterseniz 0,1 isterseniz 3 dereceye kadar cıkatabilirsiniz, Standartı 0,5'tir
    programlanabilir termostatlarımızda haftanın her günü, hafta içi ayrı, hafta sonu ayrı istediğiniz gibi programlama yapabilirsiniz
    3 Yıl garanti veren tek termostat markasıyız

Fiyatlarımız :
    İn-Therm MRL 200 : 80 TL
    İn-Therm MRL 200 RF : 200 TL
    İn-Therm MRL 300 : 90 TL
    İn-Therm MRL 300 RF : 225 TL
    MNG kargo ile anlaşmamız mevcut olup kargo ücreti ödemezsiniz, Eft/Havale ile %5 indirimli satın alabilirsiniz
    Ödemeli kargo ile satışım en kısa zamanda başlayacaktır.

Telefon numaramız : +90 224 414 00 71 ( Ezgi Hanim )
    Adresimiz : Ertuğrul Mah. 142.Sk.Dörtçelik Evleri D Blok No:3/B1 Nilüfer/Bursa/Türkiye

Edit: İşten çıktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavisis-dh -- 2 Mart 2015; 18:25:30 >

• işden çıktığınızı yazmışsınız

bu cihazı önerirmisiniz.kullanımı kalitesi nasıl ????

Osmanlı ve Türk Tarihi Kulübü
    Türk Tarihinin En Büyük Kumandanı Fatih Sultan Mehmet Han
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIZILÖTESİİ

işden çıktığınızı yazmışsınız

bu cihazı önerirmisiniz.kullanımı kalitesi nasıl ????

cihazı öneririm hocam, ilk çıktığında bir takım eksikleri vardı ancak sonradan iyi bir ar-ge çalışması ile düzeltildi, Şuan daha iyi olduğunu tahmin ediyorum, fiyatına göre gerçekten güzel cihaz
    "Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendi gibi bilir."

Mevlânâ Celâleddîn-î Belhî Rûmî
  • mavisis-dh kullanıcısına yanıt
    son versiyon kablosuz mrl 300 oda termostatını öneriyormusunuz? sinyallerde sorun var mı

malum kablosuz oda termostatlarına karşı çok fazla bir talep var bize de soruyorlar

"Türklerin yaşadıkları her yer misak-i milli hudutları içindedir". Mustafa Kemal Atatürk
  • çekim kalitesi nasıl
    max metre olarak bellimi ortalama

Osmanlı ve Türk Tarihi Kulübü
    Türk Tarihinin En Büyük Kumandanı Fatih Sultan Mehmet Han
  • menü konusunu dile getirmiştik ancak pek dikkate alınmadı, mutlaka kendilerince bir sebebi vardır , Ürünün %100 Türk üretimi her seyi Türkiye'de üretiliyor, Bizzat gördüm,İşe ilk girdiğimde bende sadece dış plastiğini türkiyede yaptırıp Türk malı diye satıyorlar diye düşünmüştüm ama yanılmışım. Çekim mesafesi şuan kaça ulaştı bilmiyorum ancak telefon ile ulaşırsanız net bilgi verirler, Mrl 300 RF yani kablosuz modeli öneriyorum. İlk serilerde dediğim gibi sinyal atlama gibi bir takım problemler yaşanmıştı ama onlar aşıldı. 3 sene garanti veriliyor ve herhangi bir problemde karşınızda sürekli bir muhattap bulabilirsiniz, Mng ile ücretsiz olarak teknik servise gönderebilirsiniz.
  • Hersey burada yapiliyorsa yazilim da burada yapilir ve turkce yapilir ingilizce degil. Kendim gozumle gordum pcb kartin uzerinde "made in china" yaziyordu. Ayrica yanlis olan cinden parca getirmek degil bunu herkes yapiyor, asil sorun bu urun turk mali burda yqpiliyor diye insanlarin duygulariyla oynamak. Turk mali urunde ingilizce menu mu olur!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.