Şimdi Ara

100 TL İle Yapılabilecekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elimde 100 TL var sizce bu para ile ne yapim yani biraz daha para biriktirip xbox360 alıcaktım ama vazgeçtim (exculisve oyunları çok az ve online paralı) bu yüzden bu parayla sizce ne yapim fikir almak istedim biraz saçma bir soru oldu ama olsun benim düşüncem ps3 e oyun almak olmadı ucuzundan bir gitar alim diyorum (müzik ile hiç alakam yoktur) siz olsanız ne yapardınız kısacası bunu sormak için açtım konuyu genelde oyun ve konsol işi düşünüyorum şimdiden teşekkürler

• biriktir bence ilerde iphone5 alırsın
  • üstüne 99.900 tl daha koyup ev al bence.
    yatırım iyidir bu devirde.
  • ben yemek sepetinde harcardım boğaz boğaz boğaz...
  • çek cum. portekiz 2
    almanya yunanistan 1
    ispanya fransa 1
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10UR67

Merhaba arkadaşlar elimde 100 TL var sizce bu para ile ne yapim yani biraz daha para biriktirip xbox360 alıcaktım ama vazgeçtim (exculisve oyunları çok az ve online paralı) bu yüzden bu parayla sizce ne yapim fikir almak istedim biraz saçma bir soru oldu ama olsun benim düşüncem ps3 e oyun almak olmadı ucuzundan bir gitar alim diyorum (müzik ile hiç alakam yoktur) siz olsanız ne yapardınız kısacası bunu sormak için açtım konuyu genelde oyun ve konsol işi düşünüyorum şimdiden teşekkürler

bankaya yatır, faize koy, haram işle, cehenneme git

• quote:

Orijinalden alıntı: simido

quote:

Merhaba arkadaşlar elimde 100 TL var sizce bu para ile ne yapim yani biraz daha para biriktirip xbox360 alıcaktım ama vazgeçtim (exculisve oyunları çok az ve online paralı) bu yüzden bu parayla sizce ne yapim fikir almak istedim biraz saçma bir soru oldu ama olsun benim düşüncem ps3 e oyun almak olmadı ucuzundan bir gitar alim diyorum (müzik ile hiç alakam yoktur) siz olsanız ne yapardınız kısacası bunu sormak için açtım konuyu genelde oyun ve konsol işi düşünüyorum şimdiden teşekkürler

Niye o kadar uğraşıyo ki direk rusa gitsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Pkmn

quote:

Orijinalden alıntı: simido

quote:

Niye o kadar uğraşıyo ki direk rusa gitsin

gidiş kurtarmıyor :(
    not: mülteci olarak gidecekse orasını bilemem

• Zamparalik yapma sakin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • roman al oku. 7-10tane alırsın. yaz aylarını geçirmiş olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Gamer

roman al oku. 7-10tane alırsın. yaz aylarını geçirmiş olursun

abi bırak kitabın k sini bilmem bide kitaba para yatıramam rusya fikri iyimiş he ama yaş tutmuyo yemeğede o kadar para verilmez anamın yaptığı kuru yeter bana alırsam oyun alırım heralde

• Diablo 3 al.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Only Gamer

roman al oku. 7-10tane alırsın. yaz aylarını geçirmiş olursun

abi bırak kitabın k sini bilmem bide kitaba para yatıramam rusya fikri iyimiş he ama yaş tutmuyo yemeğede o kadar para verilmez anamın yaptığı kuru yeter bana alırsam oyun alırım heralde

işte bu yüzden asosyal olup çıkıyoruz. ben de bilmiyordum ama başladım. zevkli yani. hangi tür film seviyorsan o türde kitap oku. bilmen gerekmez. gir D&R'a ya da ara yerde bi kitapçıya abi ben şu tür kitap arıyorum. verir sana bi tane...

• quote:

Orijinalden alıntı: ROMA1927

çek cum. portekiz 2
    almanya yunanistan 1
    ispanya fransa 1

+1
  • Bimden hisse al
  • bak ilk maç geldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.