Şimdi Ara

10 Tane Film İndireceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler 10 tane film indicem hangi filmileri önerirsiniz.Tür farketmez.En son izlediğim filmler: Avangers, Açlık Oyunları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

"‎The unknown future rolls toward us. I face it, for the first time, with a sense of hope. Because if a machine, a terminator, can learn the value of human life, maybe we can, too." -Sarah Connor
  • Taxi driver indir dicem ama beğenirmisin bilmem herkese göre bi film değil beğenen çok beğenir beğenmeyen hiç .. Aynı kokoreç gibi bişey..

Fight club izle.. eksik yanını tamamla herkesin izlemesi gerek bence.

Felon izle..Hapisanede geçen bi film tarzına uygun sanırsam beğenirsin..

başka.. Kuzuların sesizliği izle çok iyidir. Antony hopkins filmde toplam 20 dkkikadan az duruyor buna rağmen tüm filme hakim.. Ve oskar almış bu rolüyle izle kesinlikle.

Orijinalden alıntı: PearBear

film indirmek için böyle yola çıkanı da ilk defa görüyorum

Ya kardeşim sanane her konuda senin gibi biri oluyo.. Tavsiye vermiceksen milletin sinirini ne bozuyon kardeşim ya

Orijinalden alıntı: Adımı-sen-koyuve-gari

quote:

Ya kardeşim sanane her konuda senin gibi biri oluyo.. Tavsiye vermiceksen milletin sinirini ne bozuyon kardeşim ya

Giderli tayfa iş başında. ama bir yerde haklısın sonuçta, adam tür fark etmez demiş.

Yalnız tür fark etmiyorsa, şurada 3-4 konu gezmesi yeterliydi, 10 değil 50 tane film bulabilirdi indirecek. Konu kirliliği oluyor bu şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

quote:

Giderli tayfa iş başında. ama bir yerde haklısın sonuçta, adam tür fark etmez demiş.

Yalnız tür fark etmiyorsa, şurada 3-4 konu gezmesi yeterliydi, 10 değil 50 tane film bulabilirdi indirecek. Konu kirliliği oluyor bu şekilde.

Konu açmak yasak değil ki istediği kadar açar.. kimseyi bağlamaz adminlerin işini siz ne üstleniyonuz

Çok can sıkıcı yorum yapıyonuz atar benim yaptığım değil sizin yaptığınız adam film tavsiye istiyo adam ne diyo bakar mısın; Film indirmek için böyle yapanı ilk defa görüyorm bla bla...... ULAN NE ALAKA

• Bi de tartışmaya döndü azıcık ama benden size bi nasihat

Forumun kirleneceğine gösterdiiğiniz özeni yardımda gösterin adamın işini görün forum temizlenir bi şekilde

Bi de tartışmaya döndü azıcık ama benden size bi nasihat

Forumun kirleneceğine gösterdiiğiniz özeni yardımda gösterin adamın işini görün forum temizlenir bi şekilde

Dostum adama yardım edin dediğin şey 10 tane film ismi saymamız. Bu konuyu açana kadar ,zaten açık olan onlarca konudan istediği bir kaçına girip yeterince film adı öğrenebilirdi.

Geçiniz ya, ukalalık yapmaya gerek yok. Sanki bilimsel çözemediği bi problemi burada sormuş da yardım edecekmişiz, ya da ne bileyim çok sevdiği bir konudan bahsetmiş bu konunun geçtiği film arıyorum demiş sanki.

Türü farketmeksizin 10 tane film istiyorum demiş, gir bak ya zaten açık olan konulara. Neyine yardım edeyim böyle adamın.

• IMDB Top 250 sıralamasına gir, istediğini seç ve izle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.