Şimdi Ara

10. sınıf tekrarında düz liseden mesleğe geçiş sorunum [YARDIM BEKLİYORUM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene 10. sınıfı düz lisede sayısal bölümünde okudum, fakat beceremedim, kaldım. Zaten aile yönlendirmesiyle bu kadar oldu.

Ancak ileri derecede bir resim yeteneğim var. Hani bunu laf olsun diye söylemiyorum, her şeyi doğru ve güzel bir şekilde çizebilirim, resmedebilirim.
    Biraz sonra geçen günlerde dijital boyama yaptığım çizimlerimin linkini atarım siz de görürsünüz.

Şimdi, ben öncelikle bu yeteneğimi geliştirmek meslek sahibi olmak adına Maçka Akif Tuncel Meslek Lisesi'ne gittim, böyle böyle oldu kaldım ne yapabilirim dedim. Bana denen şey bunun kesinlikle olamayacağı, benim 9 dan 10'a geçerken tercih yapmam gerektiği, ancak o şekilde girmem gerektiği, bunun benim değil okulumun beni bilgilendirmediğinden dolayı suçlu olduğunu söyledi. Daha sonra bugün tekrar gittim bizzat müdürle konuştum aynı şeyleri söyledi. Ayın 11'inde kontenjan açığından yetenek sınavı yapılıyor. ama beni almıyor 10. sınıfı okuduğum için. Ben zaten yine 10. sınıf okuyacağım niye almıyorlar anlamış değilim bu bir.

Böyle bir yönetmelik mi var, yoksa naz mı yapıyorlar? Okul kendine göre kurallar mı koyuyor? 1 hafta içinde 4 kez gittim okula. Pazartesi günü yine gideceğim ama bu sefer okula bağış teklifiyle. Tekrar soruyorum bilen öğretmen veya yönetmelikten haberi olanlar, 10. sınıf tekrar yaptığım için girmeme engel böyle bir yasak var mı?

Ayrıca bu liseye gireceğim diye son 20 günümü çizim yapmaya adamıştım kendimi, 2 gün çizdim 3. gün gittik olmaz dediler. Buyrun bu da bu iki günkü çalışmalarımın linki,

Edit: Resimler gözükmüyormuş buyrun imageshack:
    http://img341.imageshack.us/img341/1609/ryangoslingdrawcolorize.jpg
    http://img853.imageshack.us/img853/370/trololowallpaper.jpg

Ayrıca hiç yoksa benim durumumda olan varsa ne yaptıklarını ne yapacaklarını söyleyebilirler mi? Malum bütün ön kayıt & kayıt tarihleri kaçmış durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi essahsen -- 9 Eylül 2012; 13:06:07 >

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.