10 sene önce ülke gündemi ve açılan konular

-
-
Dolar 3 lirayı geçer mi başlığı dikkatimi çekti.
ululardan ulu, bilgelerden bilge, ekonomi erbabı akpli forum üyeleri biz dolar çift haneleri çok rahat görecek dediğimizde bizi ülke düşmanı, ekonomi bilmemekle suçluyordu.
Ya bir tane üye o kadar güzel anlatmıştı ki doların niye fırlayacağını onu bir türlü bulamıyorum. böyle madde madde
-
Ya peki 10 sene önce "bahceli akp 12 sene daha iktidarda kalir" diye acilan konuye ne diyorsun ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 2 Ocak 2024; 18:24:45 > -
Onu bana değil Bahçe'liye veya forumda mhp'nin ülkücü olduğuna inanan kişilere soracaksın
Zamanında çocuğu olmuyor diye aşağılandığı adamla iktidar ortaklığı yapan kendisin. Yine kendisi akp'yi bölücülükle suçluyordu
Mhp benim gözümde kahvehane partisidir, açılımı da mafya hareket partisidir.
-
10 sene onceki konular baslikli konu acmkata nedir? Konudisina bari acsaydiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ufak tefek hırsızlıkları büyütüyorlar başlıklı konunun içeriğini merak ettim şimdi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Niye ? Bu tarz değişik konulara muhalefet edenleri anlamıyorum biraz farklı konular olunca kötümü oluyor ? Benim takıldığım bölüm 10 sene önce nasıldı merak ederim aynı bilgisayarda oynadığım geliştirme aşamasında nasıldı onun gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 2 Ocak 2024; 20:10:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Etkilesim almayan konular forumu cöpe ceviriyor. Cogu konuda etkilesim almiyor. Ulke gundeminden cok konudisi konusu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 2 Ocak 2024; 20:28:1 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dolar 2.70 ekonomi çöküyor. AKP eriyor, hükümet gidici...
-
Arşivin olması çok güzelmiş.
vay be alıştıra alıştıra çökertilmeyi herkes konulara taşımış hatta bazıları destek olmuş alkış tutmuş.
hala uyanabilmiş değil gibiler.
-
Gayette etkilesim aldi bu mantikla küreselcilerle ilgili konularda acmayalim onlarda almiyor
-
Bircok konuyu kendin dahi takip etmiyorsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Onu bana değil Bahçe'liye veya forumda mhp'nin ülkücü olduğuna inanan kişilere soracaksın Zamanında çocuğu olmuyor diye aşağılandığı adamla iktidar ortaklığı yapan kendisin. Yine kendisi akp'yi bölücülükle suçluyordu Mhp benim gözümde kahvehane partisidir, açılımı da mafya hareket partisidir. |
Benzer içerikler
- 6 aylık kira sözleşmesi olur mu
- necip fazıl kısakürek atatürk düşmanı mı
- yusuf tekin'in eşi ne iş yapıyor
- kürtler atatürk'ü sever mi
- adnan menderes uçak fabrikasını neden kapattı
- togg fiyat 2025 kredi kampanyası
- tango yasaklandı mı
- honor magic 7 lite özellikleri
- trendyol go satıldı mı
- disney plus üyelik iptali
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X