Şimdi Ara

10 m2 ofisim var Ucuz ısıtma yöntemi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 10 m2'lık ofisim var oraya geçicem, yalnız ısınma ile ilgili sorunum var.Klima haricinde en ucuz olarak kışı nasıl geçiririm.Araştırma yaptım ama yagli radyatorler ve duvar tipi ısıtıcı uygun diyorlar.Enerjilerine baktığımda 1000 watt aşağısı yok. Öneriniz nedir.

İki üç sene önce migroslarda 800 wattlık radyatör satılıyordu. Yanlış hatırlamıyorsam fiyatı 25-30 lira arasıydı. Denemek amacıyla bir tane aldım. Verimli olmadığını görünce Tekzen'den yukarıda linkini verdiğim paneli aldım. 60x60 kalorifer radyatörü kadar ısıtma yapabiliyor. Diğer bir ifadeyle dış hava sıcaklığına bağımlı olarak 10.5 m2.lik oda içini 18 ila 20 derece'ye getirebiliyor. İki adet alınırsa daha iyi ısıtabilir. Ancak ben daha rahat edebilmek adına artık klima kullanmaya karar verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi testereci -- 7 Eylül 2012; 16:51:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: testereci

Seçenek olarak düşünebilirsiniz.http://www.hepsiburada.com/liste/econo-heat-panel-isitici-400-watt-ile-10-saat-1-tl-elektrik-tuketimi/productDetails.aspx?productId=eveconoheat2&categoryId=17111

İki üç sene önce migroslarda 800 wattlık radyatör satılıyordu. Yanlış hatırlamıyorsam fiyatı 25-30 lira arasıydı. Denemek amacıyla bir tane aldım. Verimli olmadığını görünce Tekzen'den yukarıda linkini verdiğim paneli aldım. 60x60 kalorifer radyatörü kadar ısıtma yapabiliyor. Diğer bir ifadeyle dış hava sıcaklığına bağımlı olarak 10.5 m2.lik oda içini 18 ila 20 derece'ye getirebiliyor. İki adet alınırsa daha iyi ısıtabilir. Ancak ben daha rahat edebilmek adına artık klima kullanmaya karar verdim.

yardımın için çok teşekkür ederim kardeşim 2 tane iyi olur tabi.

• klima al ucuza ısın klimaya verdiğin parayı zaten fatura da amorti edeceksin

Orijinalden alıntı: martinist

klima al ucuza ısın klimaya verdiğin parayı zaten fatura da amorti edeceksin

10 m2 için klima çok fazla bence artı dış ünite sorum var

Orijinalden alıntı: serdar5959

quote:

Orijinalden alıntı: martinist

klima al ucuza ısın klimaya verdiğin parayı zaten fatura da amorti edeceksin

10 m2 için klima çok fazla bence artı dış ünite sorum var

o zaman mobil klima

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.