Şimdi Ara

10`m a Lisansli Ko server..! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine mi sen ya ?

Bak kardeşim.

10m a sen lisanslı serveri bırak 1098 serverin host unu bile alamazsın Biz senin başka forumlarda gördüğün en*yilerden değiliz.
  • Bu anlattıklarına inanması güç geliyo..Sizin gelir kaynağınız ne ki böyle bişey yapabiliyorsunuz?Ben bi java oyun sitesi için görüşmüştüm ve benden 15bin USD para istemişlerdi.K2 3-5 kişilik bir ekip değil,bir ŞİRKET.Ki dünyanın önde gelen teknisyenleri,muhattabın olan KO yayıncısı firma seninle nasıl temasa geçti?Bize bunları kanıtlayabilirmisin...?
  • gecmis olsun acılsaydı keske cok iyi olurdu
  • Bende Bu Server BeklıyoDum Tuh Keşke Char KassayDım Grak0nda
  • Sen en iyisi bir pw server açda hevesin kursağında kalmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: hardcs

Sen en iyisi bir pw server açda hevesin kursağında kalmasın

onu bile acamaz bence karsımızdaki bir cocuk olabilir gercektende cunku madem acamadın neden tekrar konu acıyon oyle yada boyle acamayacaktın niye insanları umitlendiriyon niye bunları yaptıktan sonra acamayacagım gibi bir laf ortaya koyuyorsun?
    bu konuda fazla uzadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibrahim3762

adam foruma yeni geldım onceden okudum diyor cok güldüm diyor zuahahha post kasmak icin elinden geleni ardına koyma 2 gun sonra bakarsınız 600-700 post kasmıs her yazdıgı seyde boledir

Adam 2 senelik üye ctrl+v falanmı yapıosun bunu çünkü okusan böyle bişey yazman imkansız yada bazı sorunların olmalı..

Valla arkadaşım sonuçta pek inandırıcı değil bi insan nası herşeyi tam olarak görüşmeden bilmem kaç para harcayıp bi işe girişir anlamadım açıkcası ama böyle birşey varsa ne diyeyim helal olsun
  • LisansLı Olsa Ne Olur, ORaya Gecen Kişiler Uskuyoa 10 Gün Sonra Geri Gelicekler,Nie Cünki Prevate Sevver BiR Farklılığı YoK Lisans ALMış Ama Bug,Dupe, Vs Sacmalıklar Olucak.Üstelik Ben Bir Türk Ün Yaptığı Lisanslı Ko Ya Gecmem,ORayada Torpil Den Başka Bişey Olmaz Önüne Gelen GM oLur ,Ona Para Verir Sana Exp Verir Komik Yani.
  • Bunun hayal ve boş işler olduğunu o eski topicdede söylemiştim..Yinede emeğine geçmiş olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: K3N6N

LisansLı Olsa Ne Olur, ORaya Gecen Kişiler Uskuyoa 10 Gün Sonra Geri Gelicekler,Nie Cünki Prevate Sevver BiR Farklılığı YoK Lisans ALMış Ama Bug,Dupe, Vs Sacmalıklar Olucak.Üstelik Ben Bir Türk Ün Yaptığı Lisanslı Ko Ya Gecmem,ORayada Torpil Den Başka Bişey Olmaz Önüne Gelen GM oLur ,Ona Para Verir Sana Exp Verir Komik Yani.

Yahu birde okuyup yorum yapsan?

Adam fire drake versiondan söz ediyor

Ayrıca gmlerin exp verme yetkisi yok

• quote:

Orjinalden alıntı: DephroN

quote:

LisansLı Olsa Ne Olur, ORaya Gecen Kişiler Uskuyoa 10 Gün Sonra Geri Gelicekler,Nie Cünki Prevate Sevver BiR Farklılığı YoK Lisans ALMış Ama Bug,Dupe, Vs Sacmalıklar Olucak.Üstelik Ben Bir Türk Ün Yaptığı Lisanslı Ko Ya Gecmem,ORayada Torpil Den Başka Bişey Olmaz Önüne Gelen GM oLur ,Ona Para Verir Sana Exp Verir Komik Yani.

Ben Daha Öncede Okudum Bunları...
    Fire Drakede Bug,Koxp,Düpe YoKmu Lol. :D.
    Senide GM Yaparlar Anlarsın Exp Nasıl Alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K3N6N -- 10 Ekim 2007; 17:45:03 >

• quote:

quote:

quote:

Ben Daha Öncede Okudum Bunları...
    Fire Drakede Bug,Koxp,Düpe YoKmu Lol. :D.
    Senide GM Yaparlar Anlarsın Exp Nasıl Alınır.

Merak etme hayatın kadar sql kodu ekledim

GM lerin özellikleri Ban,Mute,Boss Düşürme,Exp event falan var.

Exp ekleme,Edit item,Edit char,Clanın npsini yükseltme,Oyuncunun npsini yükseltme,Oyuncunun levelini yükseltme,Clana pelerin ekleme vs. hepsi Admin in yapacağı iş. Uskoda HeadGM olarakda geçer. Saphyr mesela head gm.

Yani biliyorsan konuş alim sansınlar , Bilmiyorsan sus adam sansınlar

• Lol BilioN işde Beni Niye Söyletion.GM Misin Velet
  • Şikayet Ettim Yazıyı Kopyalayamadım Kuısura Bakma
  • quote:

Şikayet Ettim Yazıyı Kopyalayamadım Kuısura Bakma

Zaten post kasmak için sadece yazıyı kopyalarsın sen ve senin gibiler

ßu arada sende şikayet edildin
  • Nan Konuyu UzaataN Ziya Yorumlar Yapan Sen.Postum Seni NE iLGilendirir Ziya.Kasıyorum Veya Kasmıyorum,Bilen Biliyo.
  • Katılım zamanı: 27 Ağustos 2007;

K3n6n

Katılım zamanı: 1 Temmuz 2006;

DephroN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harold Finch -- 10 Ekim 2007; 18:11:56 >
  • Larry Öncelikle Geçmiş Olsun Paşam Sağlık Olsun

DephroN & K3N6N Sorununuz Warsa Gidin PM Den Halledin Burası Tartışma Topici Değil !!
  • quote:

Katılım zamanı: 27 Ağustos 2007;

K3n6n

Katılım zamanı: 1 Temmuz 2006;

DephroN

Kendi Postun 701 DİYİL Yanlış Copy Paste,Forumda Uzun Zamandır YoKSun Anlaşılan,Ben Post Kasıorsam Yazdığım YOrumlara Bakarsın Ziyacım.[/b]
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.