Şimdi Ara

10`m a Lisansli Ko server..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    son ana kadar sakladigimiz umutla cozmek icin ustunde durdugumuz sonucu birazdan sizinle paylasicaz..
    Oncelikle yorum yapmadan Once lutfen cok iyi okuyun..
    Alinmak ve ustunde cali$malari suren lisan olayinin bircogunuzun haberi var..8 islemcili kanadada 100 mbitlik baglanti ve kodlarla ilgili 2sili cinli olmak uzere 8 coder arkadasimizda biizat test server calismlara baslamisti..yazikki ..cikan problemleri sizinle paylasicam ve giden zamana haracanan parami yoksa emekleremi yanarsiniz siz karar verin..
    hersey yolundaydi haziran ayinda lisanli resmi basvuru yapilmisti degerlendirme yaklasik olarak 45 gun surdu resmi onaylama gelenecegine dair yazismalar surdu..bizde bu arada dunyanin en hizli baglantisi ve sorunsuz network yapisina sahip kanadali bir sirketle 100 bin kisilik server anlasmasini yaptik.. ek olarak basta cin olmak uzere 8 tane degerli dunyanin onde gelen coderlerinla anlasmaya varildi..degisik guzel fikirlerimiz vardi..koxp ve dupeye karsi konuyu bilen ve 10`m a lisansli server oynamak istermisin basligi altinda 10 binin ustunde okuyan dostlarimiz bilir itemlere ID vermek oto admin ve gm koyarak koxp engellenek bu dusuncelerimizi paylastik ve onlar bunlari kendi server hayata gecirdi bize ne oldu..
    Bakin ne oldu..basta hic bir sekilde lisans disinda destek alinamicagimiza dair bilgi verildi..okey dedik..db ve cod larla ilgili hic bir sekilde ek bilgi olarak bilgi verilmiyecegini ve ustunde lisans anlasma geregi oynanamayacagi bildirdi..yani sunu diyor yamalari bizden alicaksin..peki onada okey..yahu bir yama icin istenilen deger 75 bin dolarin ustunde olurmu..hani biz lisan alinca kendi capimizda ayarlar yapabilcektik..bunca emek bunca ugrasin sonunda adamlarin soyledigi su..yamalari bizden alicaksiniz su fiat icersinde..codlarla oynama imkaniniz yok..ustune ustluk sukredin sizi kaile alip lisans verme gibi durrumumuz soz konusuki buda kesin degil..
    Beni taniyan bilen biliyor geceler boyunca aylardir bu konu uzerinde ugrasip didindik calistik..elimizde su anda olan koca sifir..cunki hic bir sekilde adamlar altin umutlayan tavugu kesmek istemiyor ..
    Biz de bu durum karsisinda tum planlarimizi iptal etmek zorunda kaldik onca caba emek ve bir okadar maddiyat yok olup gitti..
    Hepinizden kendi sahsim ve calislarim adina ozur diliyorum..elimizden geleni yapmak yetmedi..iyi birseyelr olsun turkiye ve oyun adina dedik olmadi tum fikir ve dusuncelerimizi kendileri oyuna gecirdi..yasal bir takil hakklarimiz soz konusu mucadelemiz devam edicek ama sogudum..inanin sogudum ve biktim..
    Bundan sonraki ugraslarimizin bizi bekleyen ve bugune kadar yaptigimiz maddi ve manevi calismalarimiz adina yasal yoldan olucak saygilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larry -- 10 Ekim 2007; 3:05:42 >

• Tariha BAkıyorum Hort Diyil.
    ÖncedeN OlAN Biten Bir Olay Diyilmi Bu.
  • merhaba.. onceden biten olay degil..onceden hazirliklari alt yapi calismalari baslamis ve tasarim geregi bu gunlerde test server olarak acilmais gereken bir serverdi..ama yazikki ko oyunu kendi ile birlikte bu oyunu yasatmak adina..adil ve duzen isteyen insan kurulus ve yatirimlari kendi ile batirdi..bakin oyuna..eskiden dts slotlari apolaslar ask knigler vs ne kadar doluydu simdi bombos..diyorum ve dicem bu oyun bitti..kps dupe xtrap vs sorunlar yildirid biktirdi insanlari..ve altarnatifi cokken artik asla eskisi gibi olmucak.
    saygi ve sevgiler.

• Gerçekten çok üzüldüm.
  • Bundan aylar önce siz lisansli ko server açacaz diye baslik actiginiz zaman ben size bu iş olmaz boşuna ugrasmiyin demiştim sizde olacak eylül-ekim de görürsünüz demiştiniz bende lafımın arkasında durarak tekra olmiyacak demiştim ve görüyorumki yanilmamişim. neyse geçmiş olsun.
  • merhaba
    Angelus biz elimizden geleni yaptik..maddi manevi hic bir sekilde elimizde olan imkanlari esirgemedik..ama yazikki ko sirketinin yonetimi ve yonetenleri kendi ile birlikte..bu oyuna destek veren kisi kuruluslari batirdi..
    en buyuk sebebi.
    1:) kendi para kazanma hirsi ve lider olma olayi
    1:) a: aciklama..: lider di bir zamnlar dogru ama insanlari kops dupe xtrap sorunu cozulemeyen yuzlerce olayla biktirdi...sonuc her gun her forumda yuzlerrce hatta binlerce satilik carla oyunu birakanlar..
    2:) dedigim dedik politikasi
    2 b: aciklama:..bunca seyden sonra goz gore gore bunca oyuncuyu kaybettiklerini bildikleri halde ne koparisam kardir hesabi..bu oyunu yasatmayan calisanlarada para hirsi politikasi icinde onlarida kendilerine esir edip harcalamalari..
    sonuc: fazla degil..cok kisa sure icinde bu oyunun tukenip yok oldugu gorecegiz..peki olan kime olucak tabiki player a cunki emek zaman ve para harcamistir..peki koyu yoneten ne oldu..ne olucak hepsi zengin oldu ve yasamlarini lux iicinde surdurmeye devam edicek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larry -- 10 Ekim 2007; 3:29:34 >

• Bu 75 000 $ olarak istedıkleri para ufak patchler içinmi yoksa Fire Drake,ice age gibi paketler içinmi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS 1.6 Server Tavsiye
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: KnighTR

Bu 75 000 $ olarak istedıkleri para ufak patchler içinmi yoksa Fire Drake,ice age gibi paketler içinmi ?

her yama adina.. ayrica lisansi alsan dair hic bir sekilde codlarla oynama buglari duzeltme sansin yok..
    fire drake gibi yamalar icin istenilen meblahlar cok daha fazla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larry -- 10 Ekim 2007; 3:32:49 >
  • Sen bu konuyu ilk açtığında da çok gülmüştüm şuanda çok gülüyorum.Ayrıca bu anlatıklarının hepsini uydurmaca olduğunuda biliyorum.aklına ne gelirse yazıyorsun uydurup uydurup.Resmi yazışmalarmış kanada da server mış pehh

Azmimle ...... duvarı delermiş sen devam et
  • quote:

Orjinalden alıntı: adamolmaz

Sen bu konuyu ilk açtığında da çok gülmüştüm şuanda çok gülüyorum.Ayrıca bu anlatıklarının hepsini uydurmaca olduğunuda biliyorum.aklına ne gelirse yazıyorsun uydurup uydurup.Resmi yazışmalarmış kanada da server mış pehh

Azmimle ...... duvarı delermiş sen devam et

adam olmazmısn sen =)

@Larry
    geçmiş olsun, böle atılımcı mücadeleci biri olduğunu kanıtladın kendine daha iyi projelerini bekliyoruz.

• neden adama bu kadar yükleniyorsunuz adam elinden geleni yapmış olmamış nedeni k2 adama yüklenmeyin bu kadar
  • Geçmiş Olsun Üzüldüm Senin Adına Bende Senin Serveri Bekliyordum Ama Kısmet Değilmiş :/
  • geçmiş olsun açılsaydı güzel olurdu
  • Sizin adiniza cok uzuldum ama ,acikcasi lisans alamayacaginiz belliydi. Usko daki oyuncularin %90 Turklerden olusurken size ciddi anlamda bir Turk serveri icin lisans verecekleri pek mantiksal degil, verselerde bir yama icin servet isterler bu sekilde. (dedigin gibi altin yumurtlayan tavugu kaptirmak istemezler) Ama daha onceden verilmis sozler tutulmamis sozler varsa o da ayri bir konu.Olmus bitmis olaya yorum yapmak kolay tabi ama bazi seyler az cok belliydi.
    Umarim emeklerinizin karsiligini alirsiniz ama k2network a kalirsa bu is hic de kolay gozukmuyor
  • geçmiş olsun hem manevi hemde maddi yönden epeybi zarar war ama maddi dönerde manevi çok zor okadar uraşlarınız emekleriniz uykusuz kalmak da cabası çok feci şekilde gif.(komuştur.).gif.vs
  • adam foruma yeni geldım onceden okudum diyor cok güldüm diyor zuahahha post kasmak icin elinden geleni ardına koyma 2 gun sonra bakarsınız 600-700 post kasmıs her yazdıgı seyde boledir
  • Geçmiş olsn
  • bence bu işler boş işler ugrasmayın bu işlerle uskoya dvm

ayrıca bu işler bencede bu kadar kolay degil hemen her onune gelen lisanslı ko acamaz ayrıca larry siz diyorsunuzki 1milyon dolarlık 1 yatırım varmıs madem oyle 75.000usd gibi kucucuk bi masraftanmı cekindin

MALESEFKİ ADAM OLMAZ arkadasıma katılıyorum sallıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turistof Kolomb -- 10 Ekim 2007; 15:41:53 >
  • Yazık oldu desene.
  • 10m'a lisanslı ko adında başlık vardı ve senin de çalışmaların vardı. gerçekten son ana kadar gelince kötü olmuş. peki çözümü yasal yollardan sizin haklı olduğunuz çıktı diyelim. o zaman kodlarla oynamanıza izin verilecek mi ?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.