|
İş yerinden arkidişe evdeki sıfır halıyı söz vermiştim, akşam geldi ama sürpriz yspıp diğer arkidişi de yanında getirmişti. Biraz oturduktan sonra halıyı slıp gitti, diğer arkidişle başbaşa kaldık. Arkidiş “Hadi eşyalarını toplayalım” deyince akrabamın gelip toplayacağını söyledim. Arkidiş de 1-2 saat durduktan sonra gitti. Peşinden akraba taşınmaya yardım ve ödünç verdiği bazı eşyaları (Buzdolabı. Bulaşık makinesi) alnaya geldi. Ama gardrop temizliğinden eşya taşımaya fırsat bulamadık, Tam 10 koli (60cm X 40cm X 30cm) kılık kıyafet çıktı. Bu sıcak ve nemli gece vakti kan ter içinde 7-8 seferde hepsini konteynere taşıdım ama gece yarısı boş olan konteyner tıka basa dolunca aşağı sokaktaki çöp konteynere de taşıdım. 2. çöp konteyneri de dolunca akrabaya bu kadar yeter yoruldum dedim. Daha atılacak çok şey var zira arabama sığabilecek değerli eşyaları almam lazım. Akraba bir daha taşıma için gelecek… < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 13 Temmuz 2026; 23:53:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt