Şimdi Ara

10 Kasım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet bugün 10 Kasım. Yasımızın 75. Yıl dönümü. Büyük adamın naçiz bedeninin hareketsiz kaldığı o acı günün üzerinden tam 75 sene geçti. Tam 75 koca sene. Her gün iliklerimize kadar onun özlemiyle uyuyoruz, uyanıyoruz. Fakat o uyanmıyor. O uyanmadıkça bizim acımız artıyor , artıyor. Fakat unutmuyoruz, gösterdiği hedefe durmadan yürüyoruz. Biliyoruz ki yolun sonu aydınlık, yolun sonu ışık. Fakat o ışığa onsuz yürümenin verdiği acıyı biz biliriz ,tek mirası olan Türk Gençleri. Gözünü bile kırpmadan kanla, acıyla, yoklukla kazandığı bu toprakları, bu ülkeyi emanet ettiği Türk gençleri. Senin gençlerin seni özlüyor Atam. Uyanma vaktin gelmedi mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nasırlı Eller -- 10 Kasım 2013; 1:15:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tek mirasi olan Türk Gençleri, bugün karpuz gibi ikiye ayrıldı o Türk Gençleri...

• Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikât, medeniyet tarikatıdır."

- Mustafa Kemal ATATÜRK

• quote:

Orijinalden alıntı: NewtonunKafasınaDüşenElma

Tek mirasi olan Türk Gençleri, bugün karpuz gibi ikiye ayrıldı o Türk Gençleri...

Koca paragraftan sadece bunu çıkartabildiğine inanamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Nasırlı Eller

quote:

Tek mirasi olan Türk Gençleri, bugün karpuz gibi ikiye ayrıldı o Türk Gençleri...

Hayır yazdığından bunu çıkarmadım elbette sadece şimdiki o acı durumunuzun sonucunu yorumladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nasırlı Eller

quote:

adam yanlış bir şey söylememiş, ayrıca sana söylememiş. niye alınganlık yaptın ki?
  • Türk genci face'de twitterda connected' da karı kovalıyo paşam, sen rahat uyu biz daha ölmedik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.