Şimdi Ara

%10 İle Satılık 7 adet 100 TL Steam Cuzdan Kodu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Oyun Platformu #Steam Key/Gift #Steam Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    1
    1 %10 İle Satılık 7 adet 100 TL Steam Cuzdan Kodu

    Merhaba,

    %10 ile toplamda 700 TL değerinde olmak üzere 7 adet 100 TL' lik Steam cüzdan kodu satıyorum. Ödeme Vakıfbank/YKB havale/EFT. İlanımda belirttiğim %10 dısında herhangi bir indirim veya herhanbi bir urunle takas dusunmuyorum. Lutfen bu konularda mesaj atıp iki tarafı da zor duruma sokmayın.


    Referansı benden yüksek olan arkadaşlara önce kodu yollayabilirim. Diğer durumda önce ödemeyi alıp (Vakıfbank/YKB) daha sonra kodu yollayacağım. Veya iki tarafında uygun bulduğu birini middleman olarak kullanabiliriz. (Lütfen referans olarak başka sitelerdeki referanslarınızdan vb. şeylerden bahsetmeyin. Satışımı DH üzerinden yapıyorum. Haliyle ilgilendiğim referans DH üzerindeki referanslarınızdır. Ayrıca lütfen daha önce yaptığınız 10-20 TL' lik alışverişleri referans olarak sunmayı düşünmeyin) Profilim üzerinden daha önceki alımlarımı/satışlarımı incelemeniz nasıl alışveriş yaptığım hakkında bilgi sahibi olmanıza yardımcı olacaktır.

    İlgilenen arkadaşlar özel mesaj atabilir veya bu başlık üzerinden ulaşabilir.

    Herkese iyi forumlar dilerim.


    Not : Daha oncede kod sattım ve hic bir sıkıntı cıkmadı. Ama bu aralar forumda satılan kodlarda sıkıntı oldugunu okudum. Bu sebeple iki tarafı da korumak acısından Teamviewer ile baglantı kurup kodu girebilirim, discord ile yayın paylaşımı yaparsanız kodu girerken izleyebilirim veya alan arkadas kodu girerken video cekebilir. Kodda herhangi bir sıkıntı cıkarsa para iadesi yaparım.


    Edit : Steam bakiyesi değil, cüzdan kodu satıyorum.


    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.