Şimdi Ara

10 günlük bilgisayar bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • daha 10 gün önce aldığım monster bilgisayar bozuldu şimdi teknik servise götüreceğim acaba olacak iade hakkım var mı veya ürünün yenisini alabilirmiyim?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Model nedir?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bozuldu derken nasıl bir hata aldınız ? Elektrik mi girmiyor makineye veya çalılıyor ama ekrana mi gör0ntü gelmiyor vs vs sorun tam olarak nedir. En azından ürünü deneme süresinde olanların dikkat edeceği bir nokta olsun. 15 gün iade hakkını monster her fırsatta dile getiriyor öyle bir hakkın var değişim de isteyebilirsin tabi ha iade ha değişim. 1 aylık bir cihaza zaten tamir işlemi uygulanmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sukutuleyl S kullanıcısına yanıt
    Monster t7 16.1 modeline bakıyorum bf1 testlerini incelediğimde fps değerlerinin düşük olduğunu gördüm müşteri hizmetlerini aradım ultra ayarlarda 73 fps alabileceğimi söylediler pek anlamadım ama driverlardan dolayı testlerdeki fps lerin düşük olduğunu söylediler kısaca bu bilgisayar alınır mı?
    Yardımcı olursanız çok sevinirim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alpha2652 A kullanıcısına yanıt
    bahsettiğiniz bilgisayar üst segment bilbisayar birde Tulpar serilerine kasalar daha salam oluyor gibibir yerde okumuştum sanırım. İncelemediğim için bir şey demem yanlış olur. Ekran kartı 1060 çok çok iyi bir kart şuan piyasa olup oynatmayacağı bir oyun yoktur 1050Ti gayet iyi ekran kartı ama onlar ise 1050Ti a göre çok daha iyi ekran kartı doğrudur olabilir 73 filan gayet güzel değerler. i7 8.nesil + 1060 ekran akrtı olan diğer modellerle kıaslama yapabilirsin dediğim gibi fiyat/performan konsuunda bilgim yok
  • sukutuleyl S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de 7 temmuzda(cumartesi) a5 v13.3 modelini teslim almıştım. Daha oyun oynamayı deneyemeden 3. gününde (salı günü) arıza verdi. uykudayken fişini çekmiştim, bir süre daha normal ışığı yanıp söndü, bi süre sonra baktığımda tamamen kapanmıştı bir daha açılmadı. gerilim korumasına girmiş gibi duruyordu power tuşuna hiç tepki vermedi, adaptörü takıp çıkarmak fayda etmiyordu pile müdahale edemediğimden. perşembe günü kargoya verebildim (12 temmuz), 14 temmuz akşamı ellerine ulaştı ve 18 temmuzda beni aradılar. böyle bi sıkıntıyı sadece bende gördüklerini o yüzden değişim önerdiklerini söylediler. kabul etmedim ve iade istedim, zorluk çıkarmadılar ve cuma günü yani yarın iade işlemlerinin başlayacağını takiben 1-10 iş günü içinde para iadesinin gerçekleşeceğini söylediler.

    cihaz teknik servise ulaştıktan sonra gün sorunu olmayacağını da söylemişlerdi sorduğumda yani 15. günden önce teknik servise vermelisin. zorluk çıkaracaklarını sanmıyorum.

    kötü bi başlangıç da olsa mağdur etmemek için uğraştılar, şimdiki yorumum.... tabi para iadesi sıkıntı çıkarırsa (pek sanmıyorum da) durum çok farklı :D

    edit: 24 temmuzda para geri geldi =)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oh My Dayum -- 24 Temmuz 2018; 20:15:47 >




  • bugün bilgisayarımı teknik servise bıraktım. sorun yazılımsal olursa kendileri windowsu kuracakmış eğer donanımsal sorun ise yenisini vereceklermiş. yaşadığım sorun bilgisayar açılmıyor mavi ekran veriyordu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yenisini verdiler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Faores

    yenisini verdiler.
    Detayları da paylaşır mısınız hocam

    Sorun neymiş falan yazarsanız süper olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kültürlü cingen kullanıcısına yanıt
    hdd arızalıymış. 2 gün içinde yeni cihazı teslim aldım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bunu okuyan herkese soruyorum lütfen yardım edin arkadaş bu monsterin hdd si ssd si çok kaliteli bi marka değilmi ? Evet oyle simdi narkasını hatirlamadım bi anda ama en iyilerinden ya arkadaş nasıl hdd ssd ram flan arızalı olabilir arkadaşlar bence ya onları 2. El takıyorlar yani baßka ne sıkıntı olsun ki bence 2. El yada monster anakartı kötü hiç araştırmadım onu şimdi bakıcam anakartdan dolayı olabiliri bunlar anakartı kötü yapıyo olanilirler bence âimdi araştırıcam ama 13.4 ü almak istiyorum çünkü tasarım cok iyi ama böyle kalitesiz kasa ve böyle sorunlar olunca alasım gelmiyo ya bu hani gösterip de vermemwk gibi çok güzel gösteriyolar ama bi sorunu oluyo illa büssürü yorum gördüm sürekli bozuluyo diye arkadaş bi düzeltin ya bunları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6502 sayılı kanuna göre ilk 6 ay içinde kullanıcı hatası dışı oluşan donanımsal hatalarda iade / değişim hakkınız var.

    İster ikinci el olsun ister şöyle böyle ki olduğunu sanmıyorum arıza olursa 6 ay içinde çat diye hakkınız var.

    Zaten 2 yıl da garanti var.



    Hakem heyetleri kullanıcıya çok önem veriyorlar. En kötü ihtimalle başvuru yapılır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tulpar T7 v3.1 hangi marka/model ddr3 ram kullanıyor bilen var mı ? 2. bir 8GB ram alacağım aynı marka modelden arayacağım fakat müşteri hizmetleri bile tam bilgi veremedi.
  • Bu sorun 2 yıl+1 gün sonra olsaydı bilgisayarı çöpe atman gerekecekti,şanlısınki 10 gün sonra olmuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.