Şimdi Ara

10 Gün İçinde Aracıma 2 Kez Park Halinde Çarptılar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
6.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Gecmiş olsun emek verip birşeyler yapmaya calısırken boyle olayların olması insanın sınırlerını hoplatıyor.

    10 Gün İçinde Aracıma 2 Kez Park Halinde Çarptılar

    Akşam konusunu görüp sabah arabayı görmek 😔



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElcaseJaws -- 22 Ekim 2017; 15:27:45 >
  • Yazık gerçekten. Şerefsizlik diz boyu olmuş haliyle. Ben de yaşadığım birkaç hadiseyi paylaşayım madem. 25/12/2015 tarihinde sıfır opel astra j hb aldım (babam sağolsun) izmir arkas otodan. Mis gibi araba diyorum, binmeye kıyamıyorum falan. 08/02/2016'da yani araba 45 günlük falanken çıktım evin önüne bir de ne göreyim. Bir yaşam formu gelip arabanın ön tamponuna izmarit basmış ve sigarasını söndürmüş. Aha da resmi

    10 Gün İçinde Aracıma 2 Kez Park Halinde Çarptılar

    10 Gün İçinde Aracıma 2 Kez Park Halinde Çarptılar

    10 Gün İçinde Aracıma 2 Kez Park Halinde Çarptılar

    Bunu gördüm ve delirdim resmen. Külleri falan duruyordu daha tazeydi sıcaktı. Etrafa bakındım bir bulsam keşke diye ama bulamadım tabi. Bir insan neden böyle birşey yapar? Insanlık nedir? Bizler var mıyız? gibisinden felsefi boyutlara daldım. Neyse çok da büyük bir hasar değil diye kendimi avuttum sonra ama şu an o kişiyi bulsam 1 karton sigarayı tersten içirmezsem adam değilim orası da ayrı.

    Gelelim ikinci olaya... Tarih 13/05/2016 ve bu kez suçlu benim. Şirket arabamız olan tourneo connect var altımda. Bi tane astranın yanına parkettim. Arabadan inmek için kapıyı açtığım anda sert rüzgar ile kapı elimden kaçtı ve yandaki astranın şoför kapısına tam kapı kolunun altından vurdu. Fırtına gibi rüzgar varmış farketmedim. Indim baktım astrada hafif göçük var. Inanılmaz pişmanlık duydum. Etrafa bakındım biraz da bekledim gelen giden olmadı. Hemen not yazdım olayı özetleyen. Özürler diledim ve telefon numaramı da yazdım cebimde 50 lira vardı onu da kağıdın arasına koydum ve yetmiyorsa arayın halledelim diye de ekledim. Notu şoför kapısına sıkıştırdım ve işim bitince oradan ayrıldım. Herhangi bir telefon gelmedi. Vatandaş helal etmiştir umarım. Anı olsun diye şu fotoyu çekmiştim

    10 Gün İçinde Aracıma 2 Kez Park Halinde Çarptılar


    Üçüncü olay da şöyle oldu... Bu sene yazın başıydı herhalde. Tam tarihi hatırlamıyorum. Yine bizim connect evin önünde duruyor. Şoför kapısı kaldırım tarafında. Bir indim ki aşağıya arabanın sol dikiz aynası kopmuş. Iki tane kablo tutuyor sallanır vaziyette. Kaldırımda yürüyen bi tane hayvan oğlu hayvan asılmış ve kırmış bildiğin. Yani aynayı iki eliyle birden tepeden kavrayıp ağırlığını vermiş. Saçma sapan bir durum. Bir varlık neden yapar bunu daha anlam veremedim. O ayna onun .... diyorum siz anladınız. Aynayı bantladım. Bantlar çürüyene kadar öyle kullandık. Sonra da iki tane ağaç vidasi attık şu an vidalar tutuyor. Öyle kullanıyoruz.


    Bir de bugün astrayla gidiyorum, ışıklarda durduk. Asfalt çalışması yapılacak, önce zemine dolgu falan yapmışlar yerler taşlık. Karşı yönden gelen bir hafriyat kamyonu tam benim hizamda durmuştu. Kalkarken pati mi çektirdi nolduysa etrafa taşlar saçıldı. Bir tane taş güm diye benim arabanın sol tarafına çarptı. Hemen sövdüm falan ama bastı gitti şerefsiz. O an bize yeşil yandı devam etmek zorunda kaldım. Sonra müsait yerde durup baktım ama bir hasar göremedim. Araba bayağı kirliydi belki de ondan farkedemedim. Ama çıkan sesi duyunca bayağı göçtü gibi geldi. Şöyle yumruk kadar falan bir taş vurdu sanki. Yarın yıkayıp bakacam tekrar. Varsa hasarın fotosunu koyarım buraya.

    Bir zarara neden oluyorsan onu karşılamak zorundasın kardeşim. Adam gibi neyse sorumluluğun çekeceksin. Ama ülkede malesef nüfus artarken insan sayısı azalıyor. Yapacak pek birşey yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozmenakif -- 22 Ekim 2017; 2:31:24 >




  • İstediğiniz kadar konuşun bu adamlar ceza almadığı sürece bu olaylar devam edecek sokaklarda şunu kolundan bıçaklayayım bir gün karakolda yatar çıkarım diyen mi var dersin iyi model görülünce tamponuna yapışayım diyeni mi var dersin ? Belediye otobüsüyle, minibüsle makas atmaya çalışanları mı var dersin ? Her şeyiyle saçma bu şehir ama şu da bir gerçek ki polisin savcılığın yaptığı hiçbir şey yok sen adamları cezalandırmazsan bunları göstere göstere yapmaya devam ederler her zamanki klasik karakol diyaloğu şuraya git şunu yap bunu yap bunu yap o kamera kaydı olmaz şu olmaz bu olmaz yok sen film mi sanıyorsun burayı ? Yıl 2017 kardeşim sen bir kamera kaydını bile inceleyemiyorsan film mi bu diye ağlamayacaksın adalet yok ülkede önce bu sorunun düzelmesi lazım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hetşat

    Bizede çarptılar bizde çarptık oluyor böyle şeyler arabaya binen adam böyle şeyleri göze alacak 100 Binlik arabaya binip arabanın hasarını yaptıramam demek çok abes sat hasarını karşılayabileceğin bir arabaya bin o zaman sıfırı dünya para arabalara biniyorlar otoparklı bir sitede,binada oturamıyorlar.

    Ne demek oluyor böyle şeyler. Yaptıysan bir hata, masrafını ödeyeceksin. Parayı sokakta bulmadık. Umarım birinin arabasına sürtersin de adam seni yakalayıp istiklal marşını tersten okutur sana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ElcaseJaws kullanıcısına yanıt
    Hahahahah artık adımlarımı dikkatli atmalıyım sanırım
  • Herkese tekrar merhabalar,

    @furkan2942'nin bahsettiği ''Güvence Fonu'' adlı fonu araştırdım. Sigortacı ve avukat arkadaşlarımla konuştuktan sonra bugün İstanbul Kartal'da bulunan Anadolu Adliyesi'nde müracaat savcılığına suç duyurusunda bulundum. Avukat arkadaş bizi polise yönlendirme ihtimalleri olduğundan bahsetmişti, fakat aracın kazaya karıştığı yerleri hem fotoğraflamam hem de detaylı anlatım sayesinde savcılık şikayetimi kabul etti. Benzer şikayetlerin 6 ay geçerliliği olduğundan bahsettiler.

    Bu aşamanın doğruluğu açısından, bence siz aracı hareket ettirmeyip; polise zabıt tutturun. Varsa etraftan kamera kaydı, ya da emniyetten mobese kaydı almaya çalışın.

    Sigortacı arkadaşım ise savcılığın şikayeti kabulunün fon tarafında elimi güçlendireceğini; fakat polisin tuttuğu bir belge olmadığı için sürecin uzayabileceğini belirtti.

    Savcılığa giderek; emniyetten yapacağım şikayeti bir seviye yukarıya taşıdığımı düşünüyorum. Umarım aracıma çarpıp kaçan sürücüler (sürücü belgeleri olduğunu umuyorum) en kısa sürede bulunur.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hetşat

    Bizede çarptılar bizde çarptık oluyor böyle şeyler arabaya binen adam böyle şeyleri göze alacak 100 Binlik arabaya binip arabanın hasarını yaptıramam demek çok abes sat hasarını karşılayabileceğin bir arabaya bin o zaman sıfırı dünya para arabalara biniyorlar otoparklı bir sitede,binada oturamıyorlar.

    bu nasıl bir kafa yapısı anlamış değilim.

    sanırım siz başkalarının nasıl para kazandığından bihabersiniz. zannediyorsunuz ki biraz iyi ev yada arabası olanlar evde buzlu badem şey! yapıyorlar. inanın sizin bu kafa yapınızdaki insanlardan çok çekiyor bu ülke.

    normal insanlar bir ev alıyorlar yıllarca kredi ödüyorlar. ama bunun farkında olmayan bir takım insanlar gidiyor arabası olanın arabasını ciziyorlar "neda olsa bu fiyata araba alan bilmem ne yaptırsın ...venk " diyorlar. sanki parayı havadan kazanmış sanıyorlar. çekememezliklerinden midir ahlakla ilgili sorunlarından mıdır bilmiyorum.

    bu konuyu okuyunca o kadar sinirlendim ki. benzer olayları ben de yaşadım çünkü.

    hele bazı tipler var. gider bir iş yapar 2 günde 20bin lira kazanır, 1 gecede pavyonda harcar sonra aylık 3bin lira maaşlı memurun 10 senede biriktirip aldığı normal bir arabaya bunlar zengin gözüyle bakar. kapısını cizer, sigara söndürür.

    sizin kafa ile biri gelse bir tanıdıgınızı öldürse size " nolacak bizimkileri de öldürüyorlar" deyip geçmek gerek. dimi?





  • quote:

    Orijinalden alıntı: defiant82

    Nazar var bi kan akıtın ben her araç alışımda akıtırım çünkü ilk aracımda kesmediydim 2 hafta içinde kapı gitmişti

    nazar olabilir bence de. özellikle volvo alınca her gördüğüm kişi "oo volvo sağlamdır, kaza yapınca birsey olmaz" deyip durdu. arabayı aldım, 3. gün yıkamacıya götürdüm, cam filmini çıkarttırdım. yıkamacı arabayı 100 metre ileriye götürüp getirecekti(basınclı su tabancasında sorun cıkınca ileridekine götürmek istemiş), bir arabaya arkadan çarpmış. 2 parça değişti. diğer arabada şaşırtıcı derecede bir şey yoktu. benim sol şöfür kapısı mısır patlağı gibi yarılmıştı. qasaqi tampon hafif yerinden oynamış sadece. ben de nazar diye düşündüm. hayırlısı artık.

    :(




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.