Şimdi Ara

10 Gün İçinde Aracıma 2 Kez Park Halinde Çarptılar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
6.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Valla ben kahroldum okurken:) geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhaba.

    Az çok aynı yerlerde oturuyoruz. Sık sık yer bulamadığım zamanlarda yoğurtçu parkı yada sizin park ettiğiniz yerlere park ettiğimde oluyor. Belki denk gelmişsinizdir, bordu renkli lada vega aracım. Benim aracımda sayısız kez oldu bu olaylar ve çizik içinde aracım. Denk gelirseniz zaten göz atarsınız :)

    Çalıştığım yer yine bahariyede olduğundan oranın özel otoparkına bırakabiliyorum bazen aracımı, ama değişen yok orada bile aracım hasar gördü. 0 park etmeye aşırı özen gösteriyorum ama nafile. 1-2 kere hafriyat kamyonlarının araçlara hasar verdiğine bende şahit oldum. Yer bulmak biraz zor doğru ama olabildiğince dönüş olabilecek yerlere araç bırakmaktan kaçınmaya çalışıyorum artık. Geçici bir çözüm olabilir ama en azından şeffaf kaplatma düşünebilirsiniz araca. En azından ufak tefek dokundurmalarda kurtarırsınız kendinizi. Ayrıca burada oturan kişiler park ederken çok özensiz davranıyorlar. İlla tıklatacak ki öyle anlasın alanın bittiğini. Ben bile bu eski aracımla nizami park edebiliyorsam hiçbir yere tıklatmadan herkes yapabilir bence.

    Tekrardan geçmiş olsun. Umarım sağ salim bu olayı da aşar, aracınıza keyifle binmeye devam edersiniz :)




  • Volvonun sağlamlığını test etmeye çalışmışlar

    Şaka bir yana , geçmiş olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hetşat kullanıcısına yanıt
    Arkadaş nasıl bir kıskançlık bu adamın arabasınnı parasını yazıp size müstehak demesi.
    Ulan ne insanlar var ya.
  • Civarda oturan arkadaşlar derdimi anlamış, sağ olsunlar. Zaten bölge gerçeği olarak arabayı ya uzun seyahatlerde ya da gerçekten gerekli olduğu durumlarda kullanıyoruz. Ama 10 gün içinde arabanın tabiri caizse anasının ağlaması keyfimi felaket kaçırdı.

    İyi dilekleri olan herkese teşekkür ederim. Boş yapan arkadaşları ben kâle almıyorum, siz de ciddiye alıp cevap vermeyin bence.

    Başına benzer tatsız olaylar gelmiş herkese de geçmiş olsun.
  • Hocam vallahi arabama daha yeni pasta cila yaptırdım, hem de öyle böyle değil, farından tamponuna tavanına kadar. Cillop gibi oldu 600 lira verdim, yaptıralı daha 2-3 ay oldu üzerindeki çizikleri sayamaz oldum. Memlekette o kadar çok eşşek var ki anlatamam.

    Çok zengin bir tanıdığımız Mercedes'i garajda tutup, şehir içinde Linea'ya biniyordu, adamı yadırgıyordum ama haklıymış.

    Etrafınızda bir otoparkla anlaşma şansınız olur mu? Var mı böyle bir imkan?
  • Schneeflocke kullanıcısına yanıt
    Cebinde Iphone X olup millete ödemeli atan tiplere nasıl bakıyorsam 100-150 binlik arabalara binip bunun çiziğini vuruğunu yaptıramam diyen adamlara da öyle bakıyorum ne kıymetli malınız varmış kardeşim bi ton laf etmişler gidin nikahınıza alın arabanızı.
  • Öncelikle Allah tüm hafriyat kamyonlarının tez zamanda belasını versin. Benimde kaput ve ön camın canını okudular. Bunları "taş, kum ne varsa ortalığın ırzına geçen ve çekinmeden bunu şehir içinden tutun şehirler arası yollarda korunaksız olarak sol şeritten Bugatti Veyron edasıyla selektör yaparak gelen, devlet koruması altındaki sığırlar sürüsü" olarak tanımlayabiliriz. Ama inşaat ile çarkı döndürmeye çalışan ve haram kazancın dibine vuran yandaş müteahitleri korumakla meşgul olan Akp nedeniyle BİMER üzerinden yaptığım başvurular hep sonuçsuz kaldı tabi.



    Diğer park halindeki çarpmalar 2 ayda toplam 2 kez olmak üzere hemde yüzyüze baktığımız kapalı site otoparkında göçük bırakma ve arka stop çatlatma şeklinde benimde başıma geldi. Forumda mesajlarım var. Komşuların hiçbiri durumu bildiği halde üstlenmedi bile. Yani komşular arası bile sığırı bol, saygı ve ahlakı bulunmayan insanlar sürüsü ile muhatap durumdayız. Toplum olarak bitmişiz. Murat Özün ve diğer Alman'cıların videolarına bakın, adam istemeden sizin aracınıza çarpıyor, bırakın kaçmayı, sizi 45 dakika boyunca bekliyor ve zararı kendi gönüllü olarak tazmin edip bin kere özür diliyor. İki toplum ve iki ülke arasındaki fark üzerinden gerekli çıkarımı yapınız. Bu ülkede araç sahibi olmak büyük bir sorumluluk ve nihayetinde risk, zira mağduriyetin nereden ve kimden geleceği tamamen belirsiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Geçmiş olsun garaj şart özellikle İstanbul gibi yerde. Gerek başıma gelen gerek arkadaşlarımın başına gelen şeyler bu yönde. Bi bakıyorsun hiçbir şey olmadığını bildiğin arabanda çizikler oluşmuş. Arkadaşımın aracına bildiğin ma yazmış adamlar büyük büyük çizerek. Geçen arabayı çektim bir baktım sığırlar bira şişesi kırmışlar yerde cam kırıkları var lastikte var mı yok mu allah bilir daha bakmadım. Elimizde sopayla top oynayan çocuk mu kovalayalım yav ne yapalım biz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 21 Ekim 2017; 0:21:22 >
  • Ruh halinizi az cok anlıyorum. Bende 4 sene kadar kapalı garaja koydum. Son 1.5 senedir de dısarıya parkediyorum. Ciziksiz carıksız olan arabanın 1.5 senede anası agladı. Cıkarken sürtmeler,kapalı aynaları açmalar.



    Bir ara nasıl bir sanssa her gidisimde bir yerinde cizik görüyordum. Simdi arka tampon cizik icinde. Boya catlamaları var. Akısına bıraktım artık. Genelde de hep arabanın arkasına carpıyorlar. Ön tamponda sıkıntı olmuyor.



    Devir cok degismis. İnsanlar öküz. Hele eski arabası olanlar geri vitese takmamak icin vurma pahasına cıkıp gidiyor. Cok sey yazılır da sizin de evi degistirmekten baska sansınız yok benim gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Karayolları Trafik Garanti Fonu denen mevzuyu bir araştırın. Zararınızı tazmin edebilirsiniz belki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volvo'nun saglamligini test eden birileri var gibi geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: T.C.Eylem

    Kadıköye araba sokulmaz. Izdırap. Hele orada yaşıyorsanız ve daimi bir otoparkınız yok ise gerçekten çekilecek çile değil.

    ben ne zaman arabayla kadıköye gelsem küfür ediyorum. Paranla bile rezil oluyorsun.

    Eğer mecburi ise gene en mantıklı çözüm aylık veya senelik bir otoparkla anlaşma yapmak.



    Aynen. İmkan varsa muhit değiştirilmeli. Çok kolay bir şeymiş gibi söyledim ama Kadıköy'de her gün park yeri kovalayarak yaşanmaz. Şu anda bulunduğum yerde de park yeri ciddi sıkıntı ve çok sıkıntı çekiyorsunuz.
    Kadıköy'de işim olduğu zaman arabayla da gitmek zorunda kalmışsam Haydarpaşa'ya doğru çekiyorum (TCDD'de çalıştığımdan otoparka bırakıyorum ama otoparka oradaki vakıf otoparklarına da park edilebilir, en azından sıkış tepiş, her gelen araba için arabanızı manevra yaptıracakları bir otopark değil). Moda tarafına da arabayla çıkmam gerekirse bir an önce kurtulmak istiyorum. Çekilecek çile değil.




  • furkan2942 F kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim, anladığım kadarıyla kazaya karışan araç tespit edilemediğinde de geçerli olan bir fon. Bundan haberim yoktu, sorunumu çözebilir sanırım.
  • hetşat kullanıcısına yanıt
    Sende malını sokaktan topluyormuş gibi yazmışsın maşallah. Lafa bak 100binlik arabada dert etmeyecekmiş ne olduğunu. Adam hak arıyor hak bunun parası pulu mu olur?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alcohol06

    Sende malını sokaktan topluyormuş gibi yazmışsın maşallah. Lafa bak 100binlik arabada dert etmeyecekmiş ne olduğunu. Adam hak arıyor hak bunun parası pulu mu olur?

    Hocam kendisi de 100binlik araba gorunce tamponuna yapisiyordur ne de olsa parasi var diye de ondan boyle rahat konusuyordur..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu olayların , çekim yasasına göre işlediğini düşünüyorum, manyetizm, iyi- kötü, güzel- çirkin olayı istemidiğiniz bir olayın hoşunuza gitmeyecek bir olayın başınıza gelme olasılığı daha yüksektir,, mesela piyongo bileti bana çıkacak isteği asla çıkmaz manyetizm gereği şans sizden kacaçaktır,,



    ikincil bir hususta , bazı kötü huylu cinler huyunuzun tersine size musallat olur,, aynı şeyler benimde başıma geliyor, kapalı garajımda durun araç avm nin en uzak köşesine park ediyorum bir de ne göreyim bis bir adam kapı açıkmayacak mesafede sıfır yanaşmış sırf gıcıklık olsun diye,, ama ben o pis cinlerin farkındayım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrcn[KAL] kullanıcısına yanıt
    İşleyişini tam olarak bilmesem de o şekilde galiba. Hatta kimsenin haberi olmadığı ve kullanmadığı için kaç milyon lira birikti fonda diye haberlere de çıkmıştı bir ara.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hetşat kullanıcısına yanıt
    yaşınız kaç kardeşim sizin ?
  • 26 kardeşim al bu da benim arabam dört tarafida böyle arabanın hiç kafama takmıyorum herkes vuruyor istesem bende bmw mercedes alırım ama bu arabaya vurulsada kafama takmıyorum hiçte canım sıkılmıyor satarken alan isterse sigortadan yaptırırım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.