Şimdi Ara

10 Gün İçinde Aracıma 2 Kez Park Halinde Çarptılar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
6.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kapalı garaj güzellemesi yapmamıza gerek yok, oturduğumuz apartmanda kapalı garaj yok; muhitte bana konum olarak yakın tek kapalı otopark da bahsettiğim stat. İlk başlarda üyeliğimiz vardı ama, maçtan 24 saat önce çıkartınca; ve haftada 3 gün maç olduğu zamanlarda haftanın 7 gününün 6'sı zaten dışarı park etmem gerekiyor. Ki Kadıköy'ün de en kalabalık olduğu günler genelde maç günleridir, dolayısıyla ben de kapalı garajım olsun isterdim. Hatta siz bilmezsiniz, kapalı değil; bana ayrılmış bir yer olsun yeter. Buralarda oturan arkadaşlar varmış, onlar da benim için 10 dakikada park yeri bulduğunda mutlu oluyordur belki.

    Yardımcı olmaya çalışan ve iyi niyetlerini gösteren arkadaşlara teşekkür ederim.

    Bir soruyla bitireyim, bu tarz durumlarda trafik sigortasını kullanabiliyor muyuz yoksa sadece kaskoya mı bağımlıyız?
  • Komşu öncelikle geçmiş olsun, bende hasırcıbaşındayım. Malesef hem sokaklar dar, hem park yeri bulmak mümkün değil şimdide inşaatlar başladı her yer harfiyat kamyonu. Benimde geçen sene nizami park ettiğim aracımın aynasını kökünden kırdılar. Otopark düşünürseniz maç günleri aracınızı dışarı cıkarmak şartıyla Fenerbahçe stadının otoparkına koyabilirsiniz. Benim araçta sokakta duruyor. Malesef yapacak bir şey yok. Kadıköyün en büyük problemi otopark. Aracınızı dün görmüştüm. Geçmiş olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RunoLegend -- 19 Ekim 2017; 15:21:4 >
  • mrcn[KAL] kullanıcısına yanıt
    Trafik sigortası karşı tarafın size verdiği hasarları öder. Tabi ödemesi için kimin yaptığını bulmanız lazım ilk. Kaskodan yaptırırsanız da kaskonuz bozulur. Mini onarım kapsamına girerse sorun olmaz. Cepten yaptırırsanız sanki daha ucuza gelir. Tekrar geçmiş olsun.
  • Hocam o bölgeyi avucumun içi gibi bilirim. Kadıköy'ün modaya bağdat caddesine, Şükrü Saracoğlu'na, Bahariye'ye çıkan yollarından birisi bu sebepten dolayı hafriyat kamyonlarından tutun da bisikletliye kadar o yol çok kullanılıyor.



    Aracının girmediği yere kısmen park edip sizin aracınıza hasar verilmiş olabilir, tam manevra yapamamış birisi de bu olaya sebebiyet verir.



    Ayrıca kargo araçları, tekellere, bakkallara mal taşıyan doblo tarzı araçlar bu malum yerde çok duraklamaktadır. Bunlar da sebebiyet vermiş olabilir.



    Karşılıklı olarak trafiğin sürekli yoğun olduğu yere park etmişsiniz. Oysa hemen arka tarafında otopark mevcut. Başımıza böyle kazalar geleceğine önce aracıma sağlam yer bulup sonra işimi hallediyorum. Ücreti 10 lira bu tür otoparkların. Hem kafanız rahat olur hem de böyle kötü sürprizlerle karşılaşmamış olursunuz.



    Sürekli moda da takılan birisiyim bildiğiniz gibi sokaklar dar ve park alanı mevcut değil başıma sizin yaşadığınız gibi çeşitli olumsuzluklar geldi. Sağlam bir yer bulamadığım zaman otoparka gidiyorum.



    Aracı park ettiğiniz caddenin başından başlayarak sonuna doğru güvenlik kamerası sormanız. Özellikle eczaneler ve tekeller de olabilir.



    Tahmini olarak park ettiğini saatten çıktığınız saate kadar caddeden geçen hasarlı araçlara göz atın derim. Ayrıca size de çok geçmiş olsun umarım bir sonuca ulaşırsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hetşat kullanıcısına yanıt
    Eğer Ankara'da ikamet ediyorsanız ben her gece gelip park halindeki aracınıza kendi aracımla sürtmek istiyorum. Özelden adres verebilirseniz sevirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadıköye araba sokulmaz. Izdırap. Hele orada yaşıyorsanız ve daimi bir otoparkınız yok ise gerçekten çekilecek çile değil.

    ben ne zaman arabayla kadıköye gelsem küfür ediyorum. Paranla bile rezil oluyorsun.

    Eğer mecburi ise gene en mantıklı çözüm aylık veya senelik bir otoparkla anlaşma yapmak.
  • zx6r kullanıcısına yanıt
    Yorumlarınız için teşekkür ederim.

    Hemen arkasındaki otopark akşam 21'de kapatıyor, üstüne anahtar alıyor, ve de günlük 30 TL:) Fiyatı haydi bir nebze gözardı edelim ama diğer 2 koşul sebebiyle amacını yerine getirmiyor. Yakınımdaki tek otopark olan statla olan problemi de yukarıda anlatmıştım.
  • mrcn[KAL] kullanıcısına yanıt
    Bir sitenin kapalı otoparkını aylık apartman aidatı vererek kullanıyorum. Evimin bir arka caddesinde olduğu için yakın, siz de böyle bir şey yapın. Apartmanın yöneticisiyle görüşün ücreti mukabilinde otoparkı kullanın. Her ay da kapıcısına bir paket sigara alın bütün gün kollar gözetler :)

    Böyle kuytu köşelere bırakmaya devam ederseniz aracınız pert olur..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zx6r -- 19 Ekim 2017; 21:59:16 >
  • Hocam yanlış anlamayın ama yazınızı okumadım. Gelen cevapları da okumadım. Sadece resimlere baktım aracınız yeni. Bir kurban kestirin. Alırken kestim diyorsanız bir daha kestirin. Bunu söyleyecek son kişilerden biriyim. Vegan, hayvansever yada dini vecibelerle hayvan kesilmesine karşı çıkan ateist filan da değilim ama araç aldığım zaman ben araba aldım diye hayvan kesilmesini istemiyorum dedim kestirmedim. Tabi punduna getirip bir tavuk muydu horoz muydu kestiler Arabanın bir ayı dolmadan kaza yaptım. Kazadan sonra kestik mecburen. Kazanın belanın önüne geçiyor. O niyetle kestirin. Etini fakir fukaraya dağıtın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Biz ne dersek diyelim bu konuda insanın siniri geçmez biliyorum. Ama kasko bunun için var yaptırın. Canım sıkılacağına kasko nun canı sıkılsın. Haksız çıktığım kazada 3 bin TL masraf çıktı arabamda cebinden yaptır falan dediler. İşim olmaz valla. Kasko bozulmasın diye bir ay aç gezmem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadan önden cacığını çıkarmışlar aracın!!!

    (bakınız; istanbul arabaları)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MuammA_

    Arkadan önden cacığını çıkarmışlar aracın!!!

    (bakınız; istanbul arabaları)

    Bos konusuyosun. Benim arabam da 50bin km istanbulda yol yapti boyle seyler yok. Konuya da ayrica faydan yok...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam soru sormuş milletin yorumlara bak

    yok koç kes, yok kurban kes kan akıt

    oldu bari akan kanı arabaya sürün belki düzelir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker1041 -- 19 Ekim 2017; 23:46:16 >
  • _AsDeRf_ _ kullanıcısına yanıt
    Bu klasik bir anadolu esprisidir. Bende arkadaşın mağduriyetini esprili bir dille anlatmak istedim bu bir...

    Sana fikrini ya da konuya katkı yapıp yapmadığımı soran oldu mu ? Olmadı bu da iki...

    4 yil istanbul da yaşadım şu an da ankara da yaşıyorum büyük şehirde yaşamak ne demek bilirim araç kullanmak zordur bilirim ve hiç alaka yokken malın biri arabana çarpar gider onu da bilirim bu üç....

    Sakın bana cevap yazma gafletinde bulunma isine bak bu da son...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhaba öncelikle çok geçmiş olsun, bu sezon Fenerbahçe Avrupa'da olmadığı için saraçoğlunda 2 haftada bir maç oluyor geçici çözüm olarak yine orayı deneyebilirsiniz şimdilik aklıma gelen o, tekrar geçmiş olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ekim ayında var bişey. Hem kendim hem yakın çevrem ilginç olaylar yaşıyoruz. Hatta otobüste bile ekim ayına sövenler duydum. Geçmiş olsun. 2 kere vurulması cidden şanssızlık olmuş. İnsan bi not bırakır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okanhh

    Oh ne ala o zaman alayım eski model bir araç herkese sürterek gideyim var mı böyle dünya.Kim arabaya hasar verdiyse o hasarı karşılayacak tamam değer kaybına bir şey yapamayız ama en azından tamirat ücretini ödemeli.

    Değer kaybı da karşılanıyor artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrcn[KAL]

    2. kazayı gören açıda bir kamera ne yazık ki yok. Bölgedeki pek çok dükkan çok eskiye dayanıyor ve teknolojik bir donanımları yok.

    Bana sanki yüksek bir aracın, sağ ön köşe tarafından; benim aracıma tam tampon ve çamurluğun birleştiği yere temas eden bir kaza gibi geldi. Çünkü maksimum hasar o bölgede. Arkamdan çıkan kişi yapsaydı çamurluk-tekerlek hizasında olurdu gibi geldi.

    Aynısi benim başımada geldi neredeyse kafayı yiyecektim artık paranoyak olmuştum geceleri aracima birsey olur mu yine diye düşünmekten uyuyamıyordum.



    Arabayı 85 binde aldım üç sene önce kazasız boyasiz hasar kayıtsız tertemiz bir araçti.Fakat böyle şeref yoksunları sağolsun araba Fatmagül e döndü.Gelen vurdu giden kırdı.



    İlk hasar arabayı aldığım hafta kapinin önünde meydana geldi, bir sabah cikip bi baktim ön kaput çizik fesatın biri çekemeyip ön kaputu çizmiş bildiğin imzasını atmış.Araştırdık ama kim olduğunu bulamadık.Neyse dedik Allah'ından bulsun.



    Aradan bir kaç ay geçti arabayi burada bir stadın otoparkına bırakmıştım, sabah vergi dairesine gidicem gittim arabanın başına her zamanki gibi binmeden etrafında dönüp lastiklerin havasını kontrol ediyordum.Hatta babama kapıyı açıp bindirdim tam gidicez, arabanın önünden geçerken birde ne göreyim ön tampona hayvan gibi çarpıp kaçmışlar.Kamera kaydı vs sorduk çevredeki galericilerden birine, adam züppenin teki çıktı vermem kayıt felan dedi güldü geçti.YA SABIR dedim karakola gittim böyle böyle dedim, adamlar adliyeye gidip bilmemne mahkemesine dilekçe yazacaksın şunu yapacaksın bunu yapacaksın dediler eeee? dedim sonra ? Polis bana; dilekçe parası vs verene kadar hiç uğraşma bence kendin yaptır hasarını arasanda bulamazsın yapanı diyince yine Allah'ından bulsun diyerek kaskom olmadigi için kendim yaptırdım.



    Sonra bir gün arabada otururken arkadan bir çöp kamyonu çarptı stop lambasini kırdı tamponu yamulttu ne olduğunu anlayamadım şaşırdım, Allahtan arabadaydım az daha kaçacaklardı ama yakaladım.



    Aradan biraz daha zaman geçti, artık arabada oturmaya arabanın içinde yaşamaya başlamıştım başına birşey gelmesin diye.Neyse işte; susadım 5 dk su içmeye eve çıktım, döndüğümde ön kaput ucu yamulmuş plaka kırılmıştı.Sinirden delirdimm...Yeter lan dedim yaptırmıyorum artık arabayı vura vura parçalayın umrumda değil diye bağırıp çağırdım sokakta.



    Sonra bir ay geçti, sol arka çamurluğa vurup kaçmışlar yamulmuş.Onuda yaptırmadım.



    Ardından bir kaç ay geçti, üst komşumuz olacak Suriyeli vatandaş 12. Kattan arabanın camına sandalye düşürüp camını patlatmış.BİRDE suç aleti olan sandalyeyi asagi inip alıp eve saklanmışlar.Allahtan komşular söyledi gittim aldım parasını zorda olsa.6 ayda 800TL yi zorlaya zorlaya kavga dövüş aldım.



    En sonunda artık saldım ne olacaksa olsun dedim, artık umrumda değil bıktım.Nazarlık olsun diye diye bıraktık öyle, arabanın her yeri yamuk yumuk aynı patates gibi oldu araba.



    Eğer birşey daha olursa arabayı satıp kurtulacam.Bu lanet ülkede insanlık bitmiş sokakta gördüğümüz insanların yüzde sekseni adam değil.



    Vurup kaçmak nedir ? Ulan ne emeklerle alınıyor o arabalar.Babam engelli olduğu için toplu taşımada sürünmesin bu yaştan sonra diye kredi çekip araba aldım.DAHA kredi borcu bitmeden 5binTL elalemin pisliğine para harcadım.



    bilmiyorum vallahi bilmiyorum kafayı yedim artık.



    Yine arabama zarar gelirse, birdaha araba almamak uzere satıcam.Yada pompalı tüfegimi elime alıp nöbet tutucam o vurup kaçan şerefsizlerden birinin beyninin pekmezini asfaltın ortasına akıtıcam.



    Aracıma çarpanlarin bir çoğunun alkollü araç kullananlar olduğunu düşünüyorum.Hepsi her akşam it gibi burada toplanıp alkol alıp havaya ateş açıyorlar.GECENİN ikisinde son ses müzik dinliyorlar.Polis ise gelip bakmıyor bile.Vatandaş şikayet ediyor gelip kimlik kontrolü yapıp 2 dk durmadan gidiyorlar.Hepsi göz yumuyor.



    Ulan 5 yıldır beslediğim sokak kedisini bile ezip öldürdüler.Birtanesi geçen sene yol üzerindeki tekel bayisinin içine girdi arabayla.



    Biz egzoz pulu olmayınca dünya ceza ödüyoruz, sigorta yaptırmadık diye arabayı bağlatabiliyoruz, cam filminden ivirdan zivirdan ceza yiyoruz ama kimse bu eşseoglueşeklere laf söylemiyor.



    Akşam vakti bu konuyu görünce yaşadıklarım yine gözümün önüne geldi sinir oldum, Allah size ve ailenize sabır versin birdahada boyle tatsiz olaylar yaşatmasın diyorum başka da birşey demiyorum kalın sağlıcakla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cidden uzuldum.Benim basimada gelde kafayi yerdim.

    Sizin bir an once yapmaniz gereken arac kamerasi edinmek arabaya gelen zarari onlemez ancak bu kisiliksiz insanlar bedel odemeli.Park modu olan arac kameralarina bakin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _AsDeRf_ _ kullanıcısına yanıt
    Sen bana hiç bişey yapamazsın. Cevap yazma demiştim hala uzatıyorsun sana laf atan oldu mu girme büyüklerin sözlerine hadi işine ...

    Kaale alınacak bir adam değilsin!!! Adam dedim bak kıymetini bil ve sus...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.