Şimdi Ara

10 20 30 40 60 80 120 gb harddiskler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Alp electronicten bende hdd aldım bi arkadaşa sorun yok.Olursada sorun çıkartacakalrını zannetmiyorum hiç...
    Bu arada Hülya hanım sürekli topic i üst tarafta tutmak için + kullanmayalım çirkin bi görüntü oluşuyo.daha az sıklıkla lütfen
  • saol nebi
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ALPelektronic</i>
    <br />30 gb alıyorum 30$+ ya insanlık duysun gerçek fiyatı pahalıya almasın dedik
    size pahalı fiyat verimiş demekki,ben hep 38+ dan alıyorum.sonuç olarak sizin hdd ler pahalı kalıyor.benden tüm arkadaşlara duyrulur.aslında size gıcık değilim ama sizin kaynaktan gelen 2 hdd elimde patladı.bu yüzden diğer arkadaşlarda zarar görsün istemem hepsi bu.anlayana saygılar.


    bi 30 dolara alıyorsun bir de 38 dolara alıyorsun karar ver artık kaça aldığına
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    hoca yanlış yapıyorsun gyildiz arkadaşımızı tanırım yalan söylemez bu tür kelime oyunlarıyla karalamaya çalışma arkadaşımızı senin için hayırlı olmaz bilmem anlatabildimmi.

    arkaaşlar bu hülya hanım denilen kadınla telefonda konuştum işten anlamayan acemi birinin teki doğru dürüst teknik bilgisi ve altyapısıda yok anlayacağınız ev hanımlığında direk bu işe atılmış birisi, he ayrıca yaptıkları işin hiç bir yasal yolu yok sorsan inkar eder ama nafile,palavra adını sen koy. işte ülkemizi bu hale getirenler bu ve bunun gibi kaçaklçılardır. alın size 2.ayşegül tecimer davası.




  • allasen, Kullandığın laflara dikkat et. allasen mi diyelim sana yoksa, gyildiz mi? Fake nicklerle insanlara saldırmıyalım. Bir kadının bu tarz bir işle uğraşması neden kötü olsun? Hiç kadın bilgisayarcı görmediniz mi?

    Bu arada Hülya hanımın bilgisini iki dk ölçüp ne kadar çabuk karalamışsınız. Hülya hanımın HDD konusundaki teknik bilgisi, bu forumdaki çoğu kullanıcıdan fazladır, ayrıca kendisi bu işin ticaretini yapıyor, PATRON kendisi. Yanında çalışan teknik servis elemanları kadar işin piri olmak zorunda olduğunuda sanmıyorum.
  • kesbe elky misin nesin be yalaka kıro. madem çok biliyon yaptığınız iş yasalmı lavuk yasal diyemezsin maliyeyi kapına dayıyımda gör sen anyayı konyayı.
  • +
  • Herkese merhabalar,Ben allasen diye bir arkadaşı tanımıyorum ama verdiği destek için teşekkürler.Yasal olay konuunda da haklısınız adamlar tonla disk satıyo ama kuruş vergi vermiyor,normalde 2.el mal dahi olsa gider pusulası kesilmek zorundadır,bunların yaptığı milleti ve devleti dolandırmaktır.
  • elinde sata hdd var mı?
    varsa kaç para dostums
  • bana bakın arkadaşlar siz hanginiz ikinci el bir şey satarken gider pusulası kesiyorsunuz , ayrıca benim yaptığım işin legal veya illegal olduğunu isteyen bir arkadaş gelsin ispatlayalım burda bazılarının işine gelmeyen birşeyler var anlıyorum allasen arkadaşım sen istanbulda mısın nerdeysen şöyle bir boyunu posunu göreyim .evet ben hem ev hanımıyım hemde bilgisayar ticareti ile uğraşan bir esnafım bu arada vergi numaram da var her bi şeyim var ama sen eğer dürüst bir insansan eğer dükkanıma bir uğrada sana ben göstereyim bakalım ev hanımı nasıl oluyormuş senin gibi seviyesiz bir insanla konuşmak değil ben aynı mekanda bulunmak bile istemem aslında sana cevap da yazmamam gerekiyordu da ağzını payını alman gerekiyor ama seni mutlaka bekliyorum teknik bilgim konusunda da çamur atmışsın ben 1990 yılından beri bu işi yapıyorum yaşının kaç olduğunu bilmiyorum ama sen kısa donlarınla dolaşırken ben xt makinalarda debug la 5 mb lık harddiskleri formatlıyordum sen kimsin benim bilgime laf atıyorsun şu an büyük ithalatçı firmaların sahipleri ve teknik müdürlerinin hepsini hemen hemen ben 10 sene önceden tanırım
    bilen bilir beni ama sen burada bana bir daha çamur atmaya kalkışır ve tehdit etmeye kalkışırsan ev hanımı olan bir kadının yumruğunu yer oturursun hemde öyle bir oturursun ki bir daha kalkamazsın



    g yıldız mıdır nedir her ne isen sen de aynı karalama amaçlarına hizmet eden bir araçsın onun için sizin benim topiğime bir daha yazı yazmamanızı istiyorum bunu da burada yönetici olan arkadaşlarıma bildireceğim terbiyesizlik yapmayın
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • joes arkadaşım sata hdd yok
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • ne haliniz varsa görün.İster devleti dolandırın isterseniz milleti beni ilgilendirmez,ben ilgili konuda ilgili herkezi uyardım vazifemi yaptım gerisi pahalı fiyata maxtor firmasının garantiye kabul etmeyip 10-15$ ile toptan sattığı bozuk diskleri alan insanları ilgilendirir.Hulyanısın ne karın ağrısısın ben hiç bir yazımda seninle muhatap olucak şekilde yazı yazmadım ben sadece diğer insanları uyardım hepsi bu,seninle muhatap olup olmayan seviyene bile inemem hiç kusura bakma..Tüm herkezden de bir yanlışımız olduysa özür diliyorum.eywallah.
  • güle güle bir daha görüşmeyelim gyıldız mısın nesin
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • kıyamet kopmuş nedır yaw
    temızlık başlar bırazdan hele durun bakem
  • Konu gereği yapılacaktır.Kurallarımıza uymayanlar gerekli cezaları alacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.