Şimdi Ara

10-12 Bin TL arası Mazda 626 - Proton 418 - Mitsubishi Carisma, Sizce Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar. Babama 10 - 12 bin TL arası sedan, içi geniş olan, çoğu kez uzun yolda kullanılacak, LPG ye uyumlu, sorunsuz ve tercihen otomotik vites (manuel de olabilir. Ama ilk tercih otomatik) bir araç bakıyoruz. Proton 418, Mitsubishi Carisma ve Mazda 626 lar arasında kaldk :) Sizce hangisi daha uygun olur bizim için? Bir de 626 ların otomatiği nasıldır, sorun çıkarır mı ve tüketim değerleri nasıldır? Yanıtlayabilirseniz çok sevinirim.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Trigresive

    Selam arkadaşlar. Babama 10 - 12 bin TL arası sedan, içi geniş olan, çoğu kez uzun yolda kullanılacak, LPG ye uyumlu, sorunsuz ve tercihen otomotik vites (manuel de olabilir. Ama ilk tercih otomatik) bir araç bakıyoruz. Proton 418, Mitsubishi Carisma ve Mazda 626 lar arasında kaldk :) Sizce hangisi daha uygun olur bizim için? Bir de 626 ların otomatiği nasıldır, sorun çıkarır mı ve tüketim değerleri nasıldır? Yanıtlayabilirseniz çok sevinirim.

    Otomotigi hakkında çok bilgim yok ama bu üçlüden carisma yi tercih ederdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rasmus61 kullanıcısına yanıt
    Şahsi yorumunuz için teşekkür ederim. Peki, ne için tercih ettiğiniz hakkında ufak bir yorum alabilmem mümkün mü acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Trigresive

    Şahsi yorumunuz için teşekkür ederim. Peki, ne için tercih ettiğiniz hakkında ufak bir yorum alabilmem mümkün mü acaba?

    2.eli,konforu,saglamligi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rasmus61 kullanıcısına yanıt
    2. El önemli değil. Zaten eski bir araba. 5 yıl binip hurda fiyatına versek de olur. Konfor konusunda 626 D sınıfı olması dolayısı ile daha avantajlı olmaz mı? Bir de Mazdalar hakkında çok sağlam diyorlar o modeller için (93-97 arası 626). Carisma modelini siz direkt kullanma imkanınız oldu mu acaba? Alırken nelere dikkat etmek gerekir?
  • Trigresive T kullanıcısına yanıt
    ben de 2 hafta önce 94model 626 aldım. baya araştırdım, şimdilik memnunum ama ileriki günlerde nelerle karşılaşırız ALLAH(CC)'ım bilir, RABBİM utandırmaz inşaallah.. ama sana tavsiye ederim diyemem şimdiden
    mazdaclup forumu var, orada daha detaylı bilgiler alabilirsin kullananlardan.http://www.mazdaclubtr.com/
  • 2 Yyl 626 kullanmy? birisi olarak özellikle uzun yol için Mazda 626 tavsiye ediyorum... Sanayide sürünmedim, parça aramadym, benzini/gazy koyup gezdim, 20 bin km bana sorun ya?atmady 20 ya?yndaki araba...

    Kurcalanmamy?, temiz mazda bulursan kaçyrma, o fiyatlara o donanymda araba zor bulursun... Güvenlik, konfor, prestij sana cabasy olsun.
  • Cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Artık temiz bir Mazda 626 bulma çalışmalarına başlayacağım Allah nasip ederse.
  • carisma alırdım tasarımı sanki 2014 model gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cono01 kullanıcısına yanıt
    carisma çok güzel görünüşlü bir araba ama piyasada temizini bulmak gerçekten çok zor ve temizine de baya para istiyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.