Merhaba. Buzdolabı ihtiyacım var bütçem maks 10.000 TL hangi marka modeli(inox olursa daha iyi olur) önerirsiniz. Aklımda Siemens veya bosch var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Merhaba. Buzdolabı ihtiyacım var bütçem maks 10.000 TL hangi marka modeli(inox olursa daha iyi olur) önerirsiniz. Aklımda Siemens veya bosch var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Forumdaki arkadaşlar genelde bosch, siemenes ve profilonun aynı kalitede olduğunu ve fiyat olarak profilo ürünlerinin daha uygun olduğunu belirtiyorlar. Bende alışverişimi yaparken Bosch ve Siemens arasında gitgel yaşadım. Aynı ürünleri Bosch'da daha uyguna ve daha avantajlı ödeme koşulları ile aldığım için Bosch Tercih ettim... Daha sonra yaptığım incelemeler ve netten izlediğim incelemeler Electrolux markasına baya ısındım ve performanslı bir ürün olduğunu gördüm. İstersen Electrolux ürünlerini incele bir. Kaliteli ürünler benim nezdimde kullanmadım hiç evet... Büyükşehirlerde servis problemi yok ama küçükşehirlerde servis sorunu yaşanıyormuş ek bilgi |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Enerji sınıfı F olan bir buzdolabı alınmaz. |