Şimdi Ara

1 Yıllık Sıfır Aldığım Motoruma Verdikleri Kasko TEklifi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maddi değeri 26.600 TL olan 1 yıllık motorumu verdikleri fiyat bana yüksek geldi ama çalınmaya karşı kasko kapsamı çok iyi tabi ödeme yaparlar mı bilmiyorum,

Sayın Robinson_Crusoe , motosikletkasko.com üzerinden başvuru yaptığınız için teşekkürler. Ben Nur Sigorta'dan xxx, memnun oldum. Motosikletiniz için en uygun kasko fiyatı UNICO MotoKasko'dan 1685 TL olarak gelmiştir. Teminatları aşağıda gönderdim, detaylı bilgi almak ve poliçeleştirmek için bizimle görüşebilirsiniz. Saygılar.

UNICO Motosiklet Kasko Poliçemizin İçerdiği Teminatlar; Yanma, çalınma, çarpma, çarpışma, deprem, sel baskını, grev, lokavt, halk hareketleri, terör, sabotaj, kemirgen hayvanların vereceği zararlar ile özellikle motosikletlere mahsus park halinde devrilme gibi her türlü hadisede muafiyet ( kesinti ) uygulanmadan hasar tazmin edilir.

1. HIRSIZLIK TEMİNATI ve ANAHTARLA ÇALINMA;
    Kapalı garaj ve kilit şartı yoktur. Açık alandan veya kapalı alandan çalınma teminat kapsamında olup, anahtarın araç üzerinde bırakılması veya emniyet-i suistimal sonucu (aşırılma,vale yada park görevlisine verilmesi v.b.) oluşabilecek hırsızlık yada hırsızlığa teşebbüs hasarları da ödenecektir. (Poliçede şartları ve detayları yazmaktadır)

2. AKSESUAR TEMİNATI;
    Motosiklet üzerinde bulunabilecek ve fabrikasyon olmayan her türlü unsur aksesuar olarak tanımlıdır.Ve bu aksesuarların detaylarının belirtilerek poliçeye eklenmesi gerekmektedir.Aksi takdirde teminat dışında kalacaktır.

3.KASK VE KORUMA KIYAFETLERİ TEMİNATI;
    Sigortalıya ait kask ve koruma ekipmanları, sadece kazalarda geçerli olmak ve söz konusu hasar gören ekipmanların fatura veya fişlerinin ibraz edilmesi halinde olay başı 2.000 TL limit ile poliçe kapsamına dahil edilmiştir. Hasar anında kaza zaptı veya beyanı ile birlikte hasar gören unsurların iadesi istenecektir.

4. HUKUKSAL KORUMA
    Herhangi bir hasar durumunda 3.şahıslar nezdinde oluşabilecek itilaflarda ortaya çıkabilecek bir hukuki süreci destekleyici 20.000 TL. tutarında teminatı içermektedir.

5. İHTİYARİ MALİ SORUMLULUK TEMİNATI
    3.şahıslara verilebilecek zararlarda Zorunlu mali sorumluluk sigortanızın aşan kısmında devreye giren teminattır.25.000 TL ile verilmektedir. (Cüzi prim farklarıyla arttırılabilir)

6. MOTOSİKLET YARDIM ( ASİSTANS );
    TC.sınırları içerisinde 7/24 ücretisiz çekici,ambulans,kurtarıcı gibi hizmetleri ücretsiz 0850 250 50 50 numaralı telefon ile verilir.

7. HASARSIZLIK İNDİRİMİNİ KORUMA TEMİNATI;
    Sene içerisinde oluşabilecek motosikletin aydınlatma grubunun (far, stop, sinyaller) herhangi birinin hasar görmesi durumunda bir sonra ki poliçede indirim bozulmadan devam edecektir. (Sene içerisinde 1 defaya mahsustur0||

• Bana normal geldi bu şartlara göre. Tabi tercih sizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.Miura

Bana normal geldi bu şartlara göre. Tabi tercih sizin.
    130 bin tl civarı aracımın kasko bedeli 1900 tl civarı üstat,🙂
  • Ama biri araba (tahminime göre) diğeri motor. Hangisinin çalınma, kaza riski daha fazla? Motorun direksiyon kilidini adam ayağıyla zorlayarak kırıyor sonra alıp götürüyor. Bu kadar basit çalınması. Kaza riski desen iki teker üzerinde olunca en ufak bişiden motor yalpa yapmaya başlıyor.. Ondan dolayı kasko fiyatının arabaya göre yüksek çıkması normal benim fikrimce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Alıntıları Göster
    Motosiklet ile araba arasında çok fark olur. Motosiklet arabaya göre kaza potansiyeli ve çalınma ihtimali, hatta ölüm ve sakatlanma riski çok daha fazladır. Bu yüzden kasko fiyatları ya çok çıkıyor ya da yapmıyorlar.
  • Kasko hakkında bilgim yoktu ama maddeler gayet iyi duruyor ben olsam yaptırırım bu fiayata.
    Motorun nedir R25 mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZN.Z

Kasko hakkında bilgim yoktu ama maddeler gayet iyi duruyor ben olsam yaptırırım bu fiayata.
    Motorun nedir R25 mi?
    Honda Cb125r,
  • Geçtiğimiz sene Africe twin motorum için 3500TL kasko ödedim.

Fiyat çok uygun gibi geldi bana.
  • quote:

Alıntıları Göster
    200bin tl opel grandland 2030 tl 100,000 imm 2070 tl 500,000 imm, size fazla cekiyorlar sanırım her turlu aracta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kambochian

200bin tl opel grandland 2030 tl 100,000 imm 2070 tl 500,000 imm, size fazla cekiyorlar sanırım her turlu aracta.

Alıntıları Göster
    Geçmişimde araç pert etmişliğim var o olmasa 1200 tl civarı çıkardı bana verdikleri teklif,
  • quote:

Geçmişimde araç pert etmişliğim var o olmasa 1200 tl civarı çıkardı bana verdikleri teklif,

Alıntıları Göster
    Tamam o zaman motoru da normal vermişler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.