|
24 Temmuz 2023 Çalışma Saati: 9.5 saat 16 Ağustosta Özdebir Denemesi yapacağım. Netlerimi o zaman net şekilde göreceğim. Bugün neler yaptım?: Paragraf çözemiyorum artık. Paragraf kitabım bitti. Ben de dil bilgisi çözeyim dedim. Sonra problemlerde yapamadığım sorulara baktım ve bir tane simülasyon testi attım. Sonra tyt fizikte ışığın kırılmasını bitirdim. Tyt manyetizma soru çözümü yaptım. Tyt kimyada mol ve kimyasal türleri bitirdim. Sonra 2 tane bs testi attım. Ağustosa kadar bitirip ağustosta orijinal çözmeyi düşünüyorum. Sonra ilk defa bir şey denedim ve saat 4.5 da yatıp 6 da kalktım. Enerjimi topladım. Yemeğimi yiyip hemen Kenan Karadan ikizkenar bitirdim ve soru çözdüm. Biosem hocamdan Proteinleri bitirdim. İnorganik ve Organikleri defterden tekrar ettim. Sorusunu çözdüm. Bugün böyle geçti Yarın neler yapacağım?: Sanırım eski bir paragraf kitabım var ordan paragraf çözeyim. Yeni kitap alana kadar. Bugünki problem yanlışlarıma bakayım yarın. Sonra 3 tane test atayım. Tyt kimya da oksitleri ve kimyasal hesaplamaları bitireyim. Soru çözmeye yüksek ihtimalle vakit kalmayacak kalırsa yapayım. 4.5 da uyurum. Yemekten sonra eşkenar üçgeni bitirip soru çözerim. Sonra Biyolojiden Hormonlar,Vitaminler ve Enzimleri bitirip soru çözeyim. Rüştü Hoca paragraf kampından ikinci videoyu da izlersem mükemmel olur. Yarınlık programım bu şekilde. İyi forumlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt