Şimdi Ara

1 yıl boyunca konuştuğum kız beni facebooktan sildi 4 aydır konuşmuyoruz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler çok samimi olduğum bi kız hatta beni evine bile çağırdı'gitmedim,herzamanki çekingenlik'bi gün ben buna mesaj attım cevap vermedi 2.sini attım yine yok 3.sünü attm tık yok vaay dedim öylemi tamam diye mesaj attım 2-3 dk mesaj attı bu facemde birisi vardı 'q görmedim diye hiç cevap atmadım hiçbirşeyde yazmadım 1ayboyunca 1ay sonra faceden silmiş o aradada biriyle çıkmıştı acaba omu sildi diyorum oda bilmiyodu sildiğinide benim sildiğimi sanıp yazmadı bişey diye düşünüyorum ama gidipte yazmak gururuma dokunuyor bi yandanda özlüyorum onun silip silmediğini nasıl anlarım veya onunla yakın olan arkadaşlarıylada samimiyim bi yol bi çare beyler

DİK DUR !

BU BİR UYARIDIR !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keep on rising

Yanlış anlamış olabilir.Birkaç kere daha dene ama olmuyorsa sallama derim.

hocam nabıcam dediğim gibi niye sildin demek gelmiyor içimden

Orijinalden alıntı: kamil611

quote:

İlk hal hatrını sor , cevap verirse niye sildin de Vermezse sallama bir daha

quote:

quote:

İlk hal hatrını sor , cevap verirse niye sildin de Vermezse sallama bir daha

abi 4 ay geçti niye buzamana kadar sormadın derse
  • Saçmalama sakın msj atmayın hocam. Birazcık düşünün gerçekten vefakar olsa iki kez konuştuğu erkeğe o kadar sürelik dostunu satmaz. Bence o kadar msj atmışsınız ne arayın ne sorun. Şuan takmayacak ama ilerde kafasına dank ettiğinde sizin kıymetinizi anlayacak ve en ufak bir muhabbet için bahaneler arayacak. Şuan msj atarsanız o kendini değerli hisseder siz ise küçük düşersiniz. Bence atmayın.

*Douglas Noel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackhawk---

Saçmalama sakın msj atmayın hocam. Birazcık düşünün gerçekten vefakar olsa iki kez konuştuğu erkeğe o kadar sürelik dostunu satmaz. Bence o kadar msj atmışsınız ne arayın ne sorun. Şuan takmayacak ama ilerde kafasına dank ettiğinde sizin kıymetinizi anlayacak ve en ufak bir muhabbet için bahaneler arayacak. Şuan msj atarsanız o kendini değerli hisseder siz ise küçük düşersiniz. Bence atmayın.

o çıktığı erkekte onu aldattı ve bende senin gibi düşünüyorum bir gün elbet arayacak

quote:

Orijinalden alıntı: blackhawk---

Saçmalama sakın msj atmayın hocam. Birazcık düşünün gerçekten vefakar olsa iki kez konuştuğu erkeğe o kadar sürelik dostunu satmaz. Bence o kadar msj atmışsınız ne arayın ne sorun. Şuan takmayacak ama ilerde kafasına dank ettiğinde sizin kıymetinizi anlayacak ve en ufak bir muhabbet için bahaneler arayacak. Şuan msj atarsanız o kendini değerli hisseder siz ise küçük düşersiniz. Bence atmayın.

o çıktığı erkekte onu aldattı ve bende senin gibi düşünüyorum bir gün elbet arayacak

Arayacağı bırak yavaracak. Yalvarmasa bile ne olacak ki 2 gün tanıdığı adama dostunu satan kızdan ne beklersin. Benimde o tarz arkadaşlarım oldu ve hepside gitti ilk günler üzülürdüm ama şimdi gülüyorum ne salak adam mışım diye. Ondan hiç takmayın pişman olup özür dilerse affedin ama gereğinden fazla değer kerizlik olur.

*Douglas Noel

• Bir daha mesaj çekmen seni ezik durumuna düşürür.Özledim falan diyorsun,gerek yok.Biri gider biri gelir hesabı devam et.Ezdirme kendini

Orijinalden alıntı: cnruzn

Bir daha mesaj çekmen seni ezik durumuna düşürür.Özledim falan diyorsun,gerek yok.Biri gider biri gelir hesabı devam et.Ezdirme kendini

hocam hiç bi kıza sallamam normalde sürekli cool ayağı işte anlarsın ama bu kız farklı geldi bana diğerlerinden çok kendini beğenmiş değildi çok samimiydi ayrıca çokta güzel bir kız ama yazmıycam bidaha o yazsın hem okul zamanı geliyor illa görecek gelicem aklına

quote:

Bir daha mesaj çekmen seni ezik durumuna düşürür.Özledim falan diyorsun,gerek yok.Biri gider biri gelir hesabı devam et.Ezdirme kendini

hocam hiç bi kıza sallamam normalde sürekli cool ayağı işte anlarsın ama bu kız farklı geldi bana diğerlerinden çok kendini beğenmiş değildi çok samimiydi ayrıca çokta güzel bir kız ama yazmıycam bidaha o yazsın hem okul zamanı geliyor illa görecek gelicem aklına

Onun aklına geleceksen şimdi bir daha mesaj atmanın anlamı yok.Ayrıca durumunu da anladım aynı kafayız.Dediğim gibi onun aklına geleceksen bırak mesajı o atar

• quote:

quote:

quote:

Onun aklına geleceksen şimdi bir daha mesaj atmanın anlamı yok.Ayrıca durumunu da anladım aynı kafayız.Dediğim gibi onun aklına geleceksen bırak mesajı o atar

atıcak dostum atıcak naz yapıyor

• Özlüyorum derken?_

Orijinalden alıntı: UsTara

Özlüyorum derken?_

onunla konuşmak iyi geliyordu

quote:

Orijinalden alıntı: UsTara

Özlüyorum derken?_

onunla konuşmak iyi geliyordu

Yokluk kötü bir şey.

http://tinychat.com/p1ti7

Mikrofonu olanlar gelsin. KONUMUZ TAKSİM OLAYLARI VE 2002 DEN BU YANA OLAN OLAYLAR.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.