Evde 1 Tlye kahve demleyebilecekken kafeye gidip bardağina 100 tl verip kaziklaniyorsunuz. 1 paket 100gr türk kahvesi 25tl. Yaklasik 25 fincan kahve çikar. Evde 1.5tl ye 1 kase çorba yapabilecekken disarida tabagina 50tl verip kaziklanmayin. 1kg mercimek 30 tl , yaklasik 20 kase çorba çikiyor. Evet ekonomi kötü ama fırsatçilara kendinizi dolandirtmayin. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 20 Mart 2024; 9:31:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1 TLlik kahveye 100 tl ödemeyin.

-
-
Gözünü seveyim be abi nasıl mantık bu
Dışarda tabii ki daha fazla olacak çalışan elemanların maaşları ve sigortası dükkan kirası sonra fatura giderleri vs. Gibi etkenler fiyatın tabii ki artmasına sebebiyet verir. O zaman insanlar pazardan meyve ve sebze de almasınlar evde kendileri yetiştirirse daha ekonomik olur. 👍 İnsanlar dışarda kafa dağıtmak için farklı ortamlarda mekanlarda bulunmak, arkadaşlarıyla takılmak sosyalleşmek vs için gidiyorlar onların akıllarına gelmiyor mu evde daha ucuza kahve içebilecekleri 😃
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
evde tek başımıza oturup pinekleyelim mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tercih meselesi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aslında suriyelilere gelen yardımlara çökmek lazım
bi tane suriyeli bulup erzağına çökeyim
-
Sen de vur dedik öldürdün.
O nasıl bir başlık 10-20 TL'lik kahveye de bari.
Senin evde kullandığın su, enerji, cezve, cezvenin temizliği, uğraşman, evinizin kirası/değeri, gelen misafirlerin arkasından yerleri paspaslamanı da eklersen o hesap 1 TL olmaz.
Uçtun işte, hiç itiraz etme.
-
Fikir güzel ama bazen aradaki fark ruh sağlığı açısından değiyor.
Böyle böyle millet anksiyete sahibi oluyor.
-
ben öyle yapıyom knk. gayet memnunum
-
Neden disarda yemek yiyemiyorum tatile gidemiyorum diye dusuneceklerine disarda corba icmeyin diyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şakaci senmisin
1 ekmek 8-10 lira zaten... Tabağın yıkanması ,tabağın kırılma maliyeti pişirme maliyeti hesaplaninca 20 liraya gelir ... Zaten 4. Yemek olarak çorba seçilirse 20 liradan fazla olmadığı az olduğu görülecektir ..
Yani hava güzelken illa tıklım tıkışık kapalı mekanlar bence de mantıklı değil. Alırsın sandalyeni bagajdan evden demlediğin çayı vs al otur parkta doğada deniz kenarında daha keyifli
Hava sicak olsa dedigin mantikli aslinda..
Ben mesela barda icki icmiyorum pahali diye aliyorum sahilde iciyorum daha keyifli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 19 Mart 2024; 19:30:43 >
Valla ben evde tek içimlik cc action yapıyorum geçiyorum pc başına benden daha mutlusu olmuyor :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu sahibi gibi maaşını alıp işini yapan kişiler, patronlarının mercolarda gezmesi, en iyi iftar yemeklerini yemesi, koruma orduları ile gezmesi, 4-5 hatta 10 maaş almaları için ellerinden geleni yapıyorlar.
İnsanları asosyal, kültürsüz, sosyal hayattan uzak evde oturtsunlar ki, es kaza gerçekleri görürler maaş aldığımız kişilerin oyları düşer işsiz kalırız diye acayip bir çaba içerisindeler.
hadi konu ile ilgili yorumda yapayım, tarifte 6 gr kahve kullanın diyor, onun maliyeti bile 1 tl nin üzerinde. konu sahibi turbo gibi dava açma peşinde mi anlayamadım.
-
Sosyalleşme, eğlence, damak zevki filan artık epey lüks sayılır. Türkiye'de insanların büyük çoğunluğu Survivor modunda yaşıyor artık.
-
taam gnk
olemi olub gelir qaqa
-
Evde 1 fincan türk kahvesinin maliyeti 5 liradan az olmaz.
Gözünü seveyim be abi nasıl mantık bu
Dışarda tabii ki daha fazla olacak çalışan elemanların maaşları ve sigortası dükkan kirası sonra fatura giderleri vs. Gibi etkenler fiyatın tabii ki artmasına sebebiyet verir. O zaman insanlar pazardan meyve ve sebze de almasınlar evde kendileri yetiştirirse daha ekonomik olur. 👍 İnsanlar dışarda kafa dağıtmak için farklı ortamlarda mekanlarda bulunmak, arkadaşlarıyla takılmak sosyalleşmek vs için gidiyorlar onların akıllarına gelmiyor mu evde daha ucuza kahve içebilecekleri 😃 |
aslında suriyelilere gelen yardımlara çökmek lazım bi tane suriyeli bulup erzağına çökeyim |
meyve sebze yetiştirme kel alaka. gayet te öpüyorlar dışarıda. yanisi kafelere falan gitmiyorum bile bile saçma sapan paralar ödeyemem. param da var ben kendimi enflasyondan koruyabilecek durumdayım ama bazı menüler gerçekten kafayı yemiş. en son üzerinde malzeme olmayan pizzaya 400 lira verdim parayı öderken de çemkirdim arkadaşlarımı da gelmemeleri için uyaracağımı söyledim. ezik psikolojisine girmeyin , bu ne fiyat lan deyin herkes ayağını denk alsın. |
Arkadaş Murat kurum gibi ocağı açmadan kahve demliyor. Bu kafayla iyi yerlere gelirsiniz hocam, başarılarınızın devamını diliyorum
|
1 tlye kahvenin telvesini bile içemezsin. Ne 1 TL si? Evde yapsan bile sütü kahvesi 10 liradan aşağı tutmaz. 1 liraymış |
Sen de vur dedik öldürdün. O nasıl bir başlık 10-20 TL'lik kahveye de bari. Senin evde kullandığın su, enerji, cezve, cezvenin temizliği, uğraşman, evinizin kirası/değeri, gelen misafirlerin arkasından yerleri paspaslamanı da eklersen o hesap 1 TL olmaz. Uçtun işte, hiç itiraz etme. |
Bokunu çıkaran esnafa en iyi çözüm tercih etmemek. Saçma sapan fiyatlar içindeyiz. Tavuk dürüm 150 tl olmuş, bunlar öğrenci yemeğiydi. Kimse kusura bakmasında bir tavuk dürüme bu fiyat çekiliyorsa oradaki tek sorun ekonomik değildir.
|
Benzer içerikler
- lösev"e bağış yapanlar yorumları
- hangi kanal hangi parti yandaşı
- kürtler atatürk"ü sever mi
- parayla diploma veren üniversiteler
- b ehliyet 125 cc eğitimi ücreti
- togg t10f ne zaman satışta
- son dakika deprem
- t10f togg
- bimcell numara taşıma
- e sim nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X