Şimdi Ara

1.tercih tutunca 2.tercihi yapamıyormuyuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ben ygs den bu sene açıktan bir bölüm yazdım tercihlerde tuttu acaba bu bölüme kayıt olmasam 2.tercih yapabiliyormuyum ek yerleştirmelerde başka bir bölüm yazmak istiyorum açık öğretimten fikrimi değiştirdim acaba öyle bir şansım varmı yani 2. tercih yani ek tercihlerde başvurabiliyor muyum yine birde ek tercih ne zmaan acaba yani ben işletme yazdım tutmuş ama ona kayıt olmak istemiyorum 2 tercih te yada ek tercih te yine açıktan maliye yada başka bir şey yazmak istiyorum öyle şansım varmı

Orijinalden alıntı: secretbook

ben ygs den bu sene açıktan bir bölüm yazdım tercihlerde tuttu acaba bu bölüme kayıt olmasam 2.tercih yapabiliyormuyum ek yerleştirmelerde başka bir bölüm yazmak istiyorum açık öğretimten fikrimi değiştirdim acaba öyle bir şansım varmı yani 2. tercih yani ek tercihlerde başvurabiliyor muyum yine birde ek tercih ne zmaan acaba yani ben işletme yazdım tutmuş ama ona kayıt olmak istemiyorum 2 tercih te yada ek tercih te yine açıktan maliye yada başka bir şey yazmak istiyorum öyle şansım varmı

Eğer bir yere yerleştiysen ekyerleştirmeye başvuramazsın.

Ahmet Teke ||| Flickr
    @@@ || Olympus OM-D E-M5 || Olympus 45/1.8 || Lumix 14/2.5 || @@@
  • _____________________________
  • bu sene kesin gelecek diye yazilan yerler gelmedi. Kimisi açıkta kaldı kimisininde istediği yer gelmedi. Bu yüzden her şey seneye kaldı.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.