Şimdi Ara

1 tepsi Peynirli Köy Böreği yada 1 tepsi Patatesli Kol Böreği 35 yerine 17,5TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
16.636
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bilmiyorum geçenki börek fırsatından sonra bu sıcak mı ama mailime gelmiş sizinle paylaşayım dedim.

    Günün Fırsatı: İster 1 tepsi, ister 100 tepsi alın! Sini Ev Böreği ve Baklava’nın 1 tepsi enfes Peynirli Köy Böreği ya da 1 tepsi Patatesli Kol Böreği aynı gün içerisinde kapınızda! Üstelik 35 TL değil, sadece 17.5 TL!

    linkhttp://www.grupfoni.com/Ankara/

    börekçinin linkihttp://www.siniborek.com.tr

    Detaylar

    Bir koca tepsi mis gibi kokan köy böreğine ya da nar gibi kızarmış patatesli kol böreğine kim hayır diyebilir ki ? Karşı konulamaz değil mi ? İşte bu karşı konulmaz lezzetler bugün size grupfoni’den ve yine karşı konulamaz bir fırsatla geliyor. Sini Ev Böreği ve Baklava’dan sipariş edeceğiniz 1 tepsi peynirli köy böreği ya da 1 tepsi patatesli kol böreği %50 indirimle ve 35 TL yerine sadece 17.5 TL!

    Üstelik ister 1 tepsi isterseniz 100 tepsi sipariş edin. Son derece güçlü ve geniş bir dağıtım ağına sahip olan Sini Ev Böreği ve Baklava, siparişinizi aynı gün içerisinde size teslim edecek. Size de afiyetle yemek kalacak.

    Bu kampanya 06 Ekim 2010 – 1 Kasım 2010 tarihleri arasındaki süreyle geçerlidir.

    Bu kampanya yalnızca Paket Siparişler için geçerlidir. Paket siparişleriniz için telefon numarası: 312 397 83 43 pbx

    Sini Ev Böreği ve Baklava’nın Ankara’da paket sipariş servisi verdiği ilçeler; Akköprü, Akyurt, Çankaya, Etimesgut, Gölbaşı, Keçiören, Mamak, Sincan, Yenimahalle

    Bu bölgelere 14 araçla dağıtım yapan ve gün içerisinde 1000’e yakın ürününü teslim eden Sini Ev Böreği ve Baklava’nın ürün dağıtımları gün içerisinde 09:00 - 12:00 / 13:00 - 15:00 / 16:00 - 19:00 saatleri arasında yapılmaktadır.

    Bu fırsattan dilediğiniz kadar satın alabilir, sevdikleriniz ve arkadaşlarınıza hediye edebilirsiniz.
    Fırsat Detayları
    Nasıl Kullanılır?

    Sini Ev Böreği ve Baklava fırsatından nasıl yararlanacaksınız;

    Paket servislerde geçerli olan Sini Ev Böreği ve Baklava fırsatı için telefon numarası: 312 397 83 43 pbx. 12 hattı bulunan bu santralde 24 saat aralıksız hizmet verilmektedir.

    Satın almış olduğunuz fırsat kuponu, satın alma işlemini tamamlamanızın ardından ve günün fırsatının gerçekleşmesinden hemen sonra email yoluyla tarafınıza gönderilecek.

    Kampanyanın geçerlilik süresinin başlangıcı olan 06.10.2010 tarihinden itibaren 312 397 83 43 no’lu telefonu arayarak siparişinizi verebilirsiniz.

    Fırsat kuponunuzu içeren “Günün fırsatı gerçekleşiyor” başlıklı mail gelen kutusunda değilse lütfen Junk Mail kutusunu kontrol ediniz.

    Öğrenmek istediğiniz her türlü konu için SSS bölümümüzü okumanız yeterli.

    *

    Fiyatı 35.00 TL

    17.50 TL
    Satın Al
    * %50 cepte
    *

    Bugüne özel 17.50 TL
    * Fiyatı 35.00 TL
    * İndirim %50
    * Kazancınız 17.50 TL
    * Kalan Zaman: 15 44 57
    * Saat : Dakika : Saniye
    * Hediye Olarak Gönder
    *
    9 Kişi Bu Fırsatı Satın Aldı.
    0

    5

    Günün Fırsatı Gerçekleşiyor!


    Sini Ev Böreği ve Baklava
    Tel: 312 397 83 43 pbx
    Web:http://www.siniborek.com.tr
    Günün Fırsatı: İster 1 tepsi, ister 100 tepsi alın! Sini Ev Böreği ve Baklava’nın 1 tepsi enfes Peynirli Köy Böreği ya da 1 tepsi Patatesli Kol Böreği aynı gün içerisinde kapınızda! Üstelik 35 TL değil, sadece 17.5 TL!

    Bir koca tepsi mis gibi kokan peynirli köy böreğine ya da nar gibi kızarmış patatesli kol böreğine kim hayır diyebilir ki ? Karşı konulamaz değil mi ? İşte bu karşı konulmaz lezzetler bugün size grupfoni’den ve yine karşı konulamaz bir fırsatla geliyor. 55 yıllık tecrübeye sahip, börekleri ve baklavaları ile yurt çapında ün sahibi olan Sini Ev Böreği ve Baklava’dan sipariş edeceğiniz 1 tepsi peynirli köy böreği ya da 1 tepsi patatesli kol böreği %50 indirimle ve 35 TL yerine sadece 17.5 TL!

    Üstelik ister 1 tepsi isterseniz 100 tepsi sipariş edin. Son derece güçlü ve geniş bir dağıtım ağına sahip olan Sini Ev Böreği ve Baklava, siparişinizi aynı gün içerisinde size teslim edecek. Size de afiyetle yemek kalacak.

    Sini Ev Böreği ve Baklava

    1955 yılında Manisa’da Manolya Pastanesi adı ile pastacılık sektörüne girmiş olan aile, kısa zamanda yörenin en aranılan işletmesi olmuş ve Manisa ile çevresinde ürünleri ile isim yapmıştır. Halen Manisa’da mevcut bir çarşı ve park bu işletmenin adı ile anılmaktadır.

    İstanbul’un çeşitli semtlerinde 1997 senesine kadar pastane işletmeciliği olarak hizmet veren firma bu tarihten itibaren börek ve baklava imalatında uzmanlaşmış ve Sini Ev Böreği ve Baklava markasını yaratmıştır. 2009 yılında ilk defa bayilik sistemine geçen ve Türkiye’nin diğer illerinde Bayilikler kanalı ile hizmet sunmaya başlayan Sini Ev Böreği ve Baklava, bu illerde toplam 3250 m2 alanda üretim yapmakta ve "İster 1tepsi, ister 100 tepsi" sloganıyla tepsi bazında yaygın dağıtım yapmaktadır.

    Sini Ev Böreği ve Baklava, en kaliteli, en sağlıklı ve en temiz hammaddelerle, Anadolu’nun çeşitli yörelerinden gelen çalışkan ve hünerli kadınların becerilerini birleştirmiş ve ev hanımlarının kendi mutfakları gibi güvenebilecekleri titizlik, lezzet ve hijyen kuralları içinde üretim yapmayı ilke edinmiş olan bir firma. Tamamen katkısız ve taze ürünleriyle müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı ön planda tutan Sini Ev Böreği ve Baklava hem profesyonel hem de ev müşterilerinin isteklerine yüksek kalite ile cevap vermekte.

    Sini Ev Böreği ve Baklava

    Tel:312 397 83 43 pbx

    Web:http://www.siniborek.com.tr







  • daha önce yaralananlar yorum yaparsa bizde ona göre alalım
  • daha önce denemek için ilkkez gül böreği aldım siniden.kalın fabrikasyon hamurlarla yapılmış iç malzemesi az ve ağızda tortu bırakan çok kötü bir deneyim oldu benim için.ve son tabiiki.verdim birilerine ne yaptı bilmiyorum.sefaköydekinden gelmişti.
    Açıkçası belirtilen börekleri alıp beğenen oldumu merak ediyorum çünkü benim ilk ve son denemem oldu bayramdaki.özellikle yağındanmıydı neydi ağızda bıraktığı his hiç iyi değildi.
  • sini 'nin börekleri iyidir yahu özellikle kol börekleri güzeldir
  • Börek yiyeceğim zaman üşenmden kalkıp Beşiktaş'a gidiyorum...Akaretler durağında "Durak Börekçisi" var...
    Alıyorum bir porsiyon kürt böreği,üstüne de tatlı niyetine bir porsiyon kıymalı kol böreği...Yanında da bir tane büyük amele çayı...
    Sıcak sıcak...Arada iki muhabbet,geleni geçeni izliyor,sonra da mutlu bir şekilde kalkıp geliyorum...Tavsiye ederim...
  • sini ve dilim börek, ikisi de iyidir. yalnız bu kampanya sadece ankara için mi geçerli? istanbul'da da var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekdellal -- 5 Ekim 2010; 11:02:41 >
  • sini iyidir özellikle peynirli kol
  • İş yerinde arkadaşlarla 9 tepsi aldık
  • Kol böreğinden çok KÖY böreği çok çok daha güzeldir. Kilo bakımından fiyatları da aynıdır. Yalnız bir tepside köy böreği daha ağır oluyor.
  • mükemmel ürünleri olan gayet temiz ve nezih bir firmadır.
  • eskiden alırdım sefaköy den , elden

    çok lezztlidir
  • Verdim siparişi de promosyon diye malzeme az olmasın. Deneyenler (bugun) memnun mu
  • izmirdeyim evimin karşısında dükkanları var karşıyakada burda yok mu kampanya bu şekilde alsak?
  • dagıtım 06.10 da baslıyormus, gec gordum.
  • sitelerindeki fiyat listesine bir bakın ondan sonra siparişe geçin bence bir tepsi böreğin en fazla geleceği kilo 2 ila 2.5 kilodur....

    http://www.siniborek.com.tr/fiyatlistesi.html
  • 4 kilo civarı olduğunu söylemişti birisi..
  • geçtiğimiz pazar 3 tepsi aldım.kesinlikle tavsiye ediyorum.ben uzun süredir misafir geldiğinde siniden alıyorum.dükkandaki elemanlarda arada bir alıyor.alan herkes beğeniyor.yalnız en son aldığım kıymalı kol böreğinde soğan tadı beni rahatsız etti.(hamur işlerinde soğanı sevmem)
    kol böreğinin bir tepsisi yanlış hatırlamıyorsam 4 kilo üstü geliyordu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: raskolnikov77

    4 kilo civarı olduğunu söylemişti birisi..


    evet bende alıyorum siniden 3,5-4 kilo civarı diye hatırlıyorum.
  • bu kampanya sadece ankara için mi?
  • 4 kg böregi nasıl yiycez yaw...Börek çabuk bozulur genelde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.