1 Temmuz'dan itibaren köprü, tünel ve otoyol tek geçiş ücretleri (YALANLANDI)

-
-
Yalan haber muhtemelen.
-
Avrasya baktım tek yön 110 tlymiş önceden. Yalan haber olmayabilir. Olmasa bile seneye benzerini görürüz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kaynak neresi ?
www.kgm.gov.tr
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerihttps://www.kgm.gov.tr/Sayfalar/KGM/SiteTr/Otoyollar/UcretlerYeni.aspx
-
sen mi güncelledin excelde. mayısta gelmişti zaten. avrasya 112 osmangazi 399du en son.
-
Osur osur ipe diz
Daha bugün 112 TL'ye geçtim Avrasya tünelinden
-
Evet kafama göre güncelledim her yerde haberi paylaşılıyor Bilgin yok fikrin var Biraz araştır da öğren
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam keşke konuyu açmadan siz öğrenseydiniz. Mümkün olmadığı da çok bariz aslında.
-
Seviyen yarbay daha mantık muhakemen forumu anlayacak kadar gelişmemiş
Bir üstteki yorum da yalan haber diyor ben de yalan olmayabilir ,şuan 110 ileride olabilir, belli olmaz diyorum.
Daha kaynak bile belirtmemişsin konu açmayı öğren de gel .
O zaman paylaşanları Söyleyin hiçbiri paylaşım yapmasın o kadar sosyal medyada paylaşanın hesaplar var onlara da aynısını yazın
Sen de Yüzbaşı olmuşsun da konuşmayı bilmiyorsun bu haberi paylaşan bir sürü hesaplar var git onları da aynısını yazsana boş konuşmayı bırak da işine bak
Twitter'da yazan herşey buraya konulsaydı ohooo...
-
Konu silinebilir. Her duyduğuna, gördüğüne inanan bir kitle var memlekette.
-
- sınıf araçlar otomobiller değilmi hocam. Hafta sonu arabam ile Yavuz Sultan Selim köprüsünden geçeceğim. 49 TL mi ücret ödeyeceğim anlamına geliyor ?
-
"Evet kafama göre güncelledim her yerde haberi paylaşılıyor Bilgin yok fikrin var Biraz araştır da öğren"
Bu şekilde konuşup da bana konuşmayı öğren gel demen ;)
Kaynaksız haberinin yalanlanıp (buraya bi değim yazardım ama yazmayacağım) ;)
Yahu şu konu direkt silinmeliydi.
Biri kafasına göre fiyat sallamış herkes onu paylaşıyor.
İnternette her gördüğünüze inanmayın.
Bende tuvtürk araç muayeneleri artık ücretsiz oluyor diye haber görmüştüm bir sitede.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssemih24 -- 4 Temmuz 2024; 3:26:54 >
Geçen hafta çarşamba günü geçtim. Tek yön 112,00 TL ödedim.
-
Ben Tüvturk muayenesini bedava yaptırıyorum. Hiç bir ücret ödemiyorum. Gidiyorum gişeye. Memura diyorum ki: Benim arabamı bedava muayene yaparsanız size açıktan 1.821,60 TL veririm diyorum. Tamam diyor. Bedava muayene yaptırıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X