Şimdi Ara

1 TEMMUZ'DAN İTİBAREN ELEKTRİĞE ZAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konutlarda yüzde 21, sanayide yüzde 22 oranında zam yapılacak.

Elektiriğe 1 Temmuz'dan itibaren yapılacak zam oranı belli oldu. Elektrik fiyatları 1 Temmuz'dan itibaren yüzde 21 oranında zamlanacak.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketine (TEDAŞ) bağlı 20 elektrik dağıtım şirketinin zam talebini onayladı.

Buna göre, 1 Temmuz 2008 tarihinden itibaren konutlarda kullanılan elektriğe yüzde 21, sanayide kullanılan elektriğe ise yüzde 22 oranında zam yapılacak.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, bugünkü toplantısında elektrik dağıtım şirketlerinin 1 Temmuz 2008 tarihinden geçerli yeni tarife önerilerini değerlendirdi ve karara bağladı.

EPDK, Türkiye Elektrik Ticaret A.Ş.'nin (TETAŞ) toptan elektriğe 1 Temmuz'dan geçerli olmak üzere toptan elektrik satışına yüzde 12,7 zam yapılmasına ilişkin tarife başvurusunu bu ayın başında onaylamıştı. TETAŞ'ın yeni tarifesi, TETAŞ'ın maliyetlerini artıran önemli unsurlar arasında yer alıyor.

Fiyatları geçen yıldan bu yana rekorlar kırarak yüklesen ve varil başına 136 dolardan işlem gören petrol, elektrik üretiminde büyük paya sahip doğal gaz fiyatlarının belirlenmesinde en önemli unsurlardan birini oluşturdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 26 Haziran 2008; 16:46:08 >

• up
  • banlanmak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 26 Haziran 2008; 17:12:38 >
  • bundan önceki hükümetlerde cari açık bu kadar büyük değildi

emekli maaşlarına zam yapsınlar o zmn da ödesin millet...

para olmayınca ödenmiyor çünkü
  • banlanmak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 26 Haziran 2008; 17:12:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: speedman

bi zahmet hükümete bildir isteğini

ee işte o zaman sende burda bundan önceki hükümetler die lafa başlamayacaksın...
  • bu ozellestırılen kurumların gelırlerı nereye gıttı bu kadar carı acık buyudu bu kadar mılletın ustune bındıler anlamıyorum yemın ederım. Her sabah bır zam haberıyle uyanıyoruz bu mıllet nereye kadar dayanacak ulkede ortadırek dıye bır sınıf kalmadı allah belasını versın memleketı bu hale sokanların
  • durmak yok yola devam
  • quote:

Orjinalden alıntı: speedman

Bundan önceki hümümetler bu hükümetten daha çok zam yaptılar.Genel olarak.

Gülücük kullanıcam , ama bu cümleye uygun bir gülücük yok
  • Ulkedeki istikrarin bozan yargiclar utansin.Istikarin bozulmasi ekonominin bozlulmasina yol aciyor.Siyasi belirsizlik nedeniyle ekonomide durgunluk olustu.Hala basimizdakiler diyip durun sebebi belirsilikten baska bisey degil.(Dunyadaki ekonomik durgunlugun disinda)
  • quote:

Orjinalden alıntı: smyrna17

Ulkedeki istikrarin bozan yargiclar utansin.Istikarin bozulmasi ekonominin bozlulmasina yol aciyor.Siyasi belirsizlik nedeniyle ekonomide durgunluk olustu.Hala basimizdakiler diyip durun sebebi belirsilikten baska bisey degil.(Dunyadaki ekonomik durgunlugun disinda)

ülke ekonomisini dışa bağımlı yapan bir politikanın eseridir bunlar. kapitalist sistem denir sanırım buna...

yerli sermaye yerli halkımızda para olmadığ için ekonomiye bir katkı yapamıyoruz malesef. işimiz yabancılaara kalıyo

bunları düşünüyomusun

ekonomik istikrarı sağlayan yerli sermaye değil kapitalist yabancı sermaye
  • edit : banlanmak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 26 Haziran 2008; 17:11:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.