Bildirim
1 TANE FİZİK SORUSU
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
K-L arası diye buldum. Mobilden girdiğim için anlatamıyorum. _____________________________ -
Ben de k-l arası buldum şöyle şimdi bi agırlık var dairenin piR2 işte 3.9 daire alanı. üçgen alanıda 6.3/2=9 buna baglı olarak;
daire net kazancı 27-9=18 aşagı yükler toplam 18+9(diger taraftaki üçgen),yukarı dogru yükler üçgen cıkarıldıgı için 9. Agırlık merkezlerine yazıldı mı yükler cıkıyor sonuc:)
İşlem hatası olabilir. Gene de tam işlemi yapamadım tabi:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DtHsn -- 8 Eylül 2012; 20:04:39 >_____________________________ Ege Üniversitesi Diş Hekimliği(5) -
femsette var bu soru,ilk önce çıkan parçanın ağırlığını buluyorsun her birim aralığını 1 de,üçgenin alanı 9 oluyor,dairenin tüm alanı 27,çıkan parçanın ağırlığını çıkartırsan 18 kalır,yani soldaki dairenin ağırlığı O noktasında 18 aşağıya doğru,dairenin içindeki boş parçanın ağırlığı O'nun solunda bir birim uzaklıkta 9,3ünün bileşkesi (9-18-9),K-L arası oluyor. _____________________________ 2013 YGS - LYS -
-
Yapan herkese teşekkürler cevap KL arası. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler