Şimdi Ara

1 ŞUBAT TEHLIKESI !! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • boşverin.biz türküz...türke bişey olmaz
    saolasın bu arada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruf -- 1 Şubat 2005, 0:51:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ILHAN_1975

quote:

Orjinalden alıntı: seroo

quote:

Orjinalden alıntı: ILHAN_1975

Her Ne Olursa Olsun 15 Dk Ayirin Ve Bunu Yapin

Aşağidaki Linkten Removal Tool'u Indirmenizi Ve Iş Isten Gecmeden Tarama Yapmanizi Tavsiye Ederim

W32.Mydoom@mm Removal Tool

The W32.Mydoom@mm Removal Tool does the following:

Terminates W32.Mydoom@mm, Backdoor.Zincite.A, W32.Zindos.A, and Backdoor.Nemog viral processes.
    Terminates the viral thread running under Explorer.exe.
    Deletes W32.Mydoom@mm, Backdoor.Zincite.A, W32.Zindos.A, and Backdoor.Nemog files.
    Reverses the changes made to the registry by all aforementioned threats.
    Repairs the Hosts file, if the computer infected with Backdoor.Nemog.

Alinti :http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.novarg.a@mm.removal.tool.html

Link Çalışmıyo Galiba açamadım

Ayrıca diğer bilgilendirmeler içinde saolun arkadaşlar...

linti :http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.novarg.a@mm.removal.tool.html

eğer bu linke giremiyorsaniz büyük ihtimalle virüs taşıyorsunuz.virüs bu ve bunun benzeri birkaç siteye girilmesine izin vermiyor.

Arkadaş dün gece mesajını okuduktan sonra kaspersky ı update edip tarattım daha sonra da avast ile tarattım Kaspersky 1 adet trojan downloader buldu avast ın ne bulduğunu hatırlammıyorum.. ama yukardaki dosyayı indirebildim ve daha sonra onlada tarttım... şimdi temizmiyimdir...yardımcı olursan sevinirim...

Not: şu anhttp://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.novarg.a@mm.removal.tool.html sitesine de girebiliyorum...
    birde ikidebir bellek read olunamadı dio bu sebeplemidir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seroo -- 1 Şubat 2005, 17:18:43 >

• Arkadaşlar mydoom virüs mü yoksa virüs tarayıcı mı ?
    "You know the world is going crazy when the best rapper is a white guy, the best golfer is a black guy,the tallest guy in the NBA is Chinese, the Swiss hold the America's Cup, France is accusing the U.S. of arrogance, Germany doesn't want to go to war, and the three most powerful men in America are named Bush, Dick, and Colon. --Comedian Chris Rock
  • MYDOOM virüstür ve yukarida verdiğim ise removal tool dedigimizde onu temizleme programidir.

Cypher = KingHarami / HayatOffline
  • Beni etkilemez,yasasin LINUX

Orjinalden alıntı: ByRd

heLAL yaşasın windoWS XP pro:DD:D:D:D

Sebep,görmüyon mu? Tüm problemler tüm virusler sizi buluyor

Uyuşturucu kullanmayın,
    çünkü uyuşturucu kullanırsanız hapse düşersiniz
    ve
    hapiste uyuşturucu cidden çok pahalıdır.
  • niye isa LİNUX tan yanamı yoksa meryem anamı kutsal suyuyla yıkadı linuxu ?

Orjinalden alıntı: Fear_is_the_key

modemim usb olmasa hemen linux e geçecem ama linuxde usb sorunu var.linux e bu arada virus bulaşamaz söyleyeyim.....

Linux virusa bulasmamasinin sebepi,cok yaygin olmamasi,ve mühtesem bi mimari yapilandirma var.
    Cünkü acik kodlu,ve hemen istedigin patchi yapabilirsin.
    Zaten root olayi yeter,yani teorik olarak bi virüs gelse dahil root olmadan hicbirsey silemez.

ALLAH'IN BELASI BİR VİRÜS Şu anda internet ortamını felç eden virüs, 1 Şubat'ı bekliyor .

İnternette önceki gün ortaya çıkan 'Mydoom-Kıyametim' virüsünün, yayılma hızıyla gelmiş

geçmiş en yaygın virüs olabileceği bildirildi. Virüsün asıl zararını 1 Şubat'tan itibaren

vermeye başlayacağını belirten uzmanlar, antivirüs yazılımlarının güncellenmesi gerektiğini

belirtti. F-Secure adlı güvenlik şirketine göre, virüs, ekli dosyaları kullanarak iki gün

içinde 100 milyondan fazla elektronik mesaja bulaştı.

Şirketin anti-virüs yazılım uzmanlarından Mikko Hypponen, 'Elektronik postaların sayısına

bakacak olursak Mydoom, Sobig virüsünü geçecek. Bu, şimdiye dek hiç görülmemiş büyüklükte

bir saldırı. Şu anda e-maillerin yüzde 33'üne virüs bulaşmış durumda' dedi.

Konu hakkında açıklama yapan Symantec Türkiye Temsilcisi Gökhan Say da internet üzerinden

tarama yapacak virüsün herkesi etkileyebileceğini ve asıl zararı 1 Şubat'tan itibaren

vermeye başlayacağını söyledi. Say, virüsü taşıyan e-maillerde '.exe, .scr, .zip ya da

.pif' dosya ekleri göründüğünü, mail açıldığında 'ek dosyayı açın' diyen bir mesaj yazdığına dikkat çekti.

Bu arada Mydoom virüsünün yeni versiyonunun tespit edildiğini açıkladı. Açıklamada, 1.5

saat süren bir uğraşın sonunda yeni versiyon için de antivirüs geliştirildiği belirtildi.

Uzmanlar, kullanıcılardan, antivirüs programlarını yenilemelerini istedi.

Sistemden Faydalanip Internet Uzerinden Saldiracagi Tahmin Edilen Unix Şirketi Olan SCO

Ana Serverini Çökertmek Icin Veri Yollayacagindan Asagidaki Gibi Bir Hatayla Sık

Karsilasiyorsaniz Süphelenebilirsiniz Yada Acikcasi Sisteminizdedir Diyebiliriz.

• 1 şubatı geçtik hasar gören varmı ???

---------->Z<----------
  • ya ben 1 şubat akşamı format atmak zorunda kaldım demekki bunlardanmış :) neyse bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.

Orjinalden alıntı: Dirhem

Ya bu ekte verdiginiz removel tool bende calısmaya baslayınca hemen hata veriyor niye ki ?

Sisteminde Norton yüklü değilse sorun bundan dolayı kaynaklanabilir!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.